|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Mecz oglądałem w drodze, przez połowę miałem pokaz slajdów zamiast transmisji, ale nawet czekając na powtórkę na daily dużo nie zaryzykuję mówiąc, że styl był kiepski. Ciężko nie odczuć, pomimo hucznych wypowiedzi zawodników i trenera, że jest mocno "wakacyjnie".
Mimo to, brawo za zwycięstwo na trudnym terenie. Dopóki jest szansa na wyższe miejsce niż zajmowane obecnie zrobili wczoraj wszystko, żeby ją wykorzystać - i wierzę, że właśnie tak to dla zespołu wygląda. Dwie rzeczy obok których nie mogę przejść obojętnie: 1. "Co ten Carillo odpierdalala wystawia Mitrovicia i Boguskiego paralityków a młodzi siedzą na ławce" - kozioł ofiarny w drużynie zawsze musi być, szczególnie u nas. Czy to Boguś, czy to Mitro, czy to Uryga - obojętnie, mechanizm jest zawsze taki sam, a w komisji orzekającej wysokiej klasy eksperci, dla których elementy taktyczne piłki nożnej to kiwanie się i strzelanie. Nie przyszło nikomu do głowy, że ci którzy grają, to jest i tak maksimum tego co mamy? A nasza młodzież i tak od tego maksimum jest jeszcze zauważalnie słabsza / nie rokująca na grę w ekstraklasie? 2. "No pięknie, że wygrali, teraz 7egia będzie miszczem, gratulacje pajace" - jak bardzo trzeba być zakompleksionym, żeby nie cieszyć się ze zwycięstwa swojej drużyny, kosztem życzenia porażki przeciwnikom? Kimkolwiek by nie byli. Tym bardziej, że przy obecnej formie Jagiellonii ewentualne "podłożenie" się im skutkowałoby prawdopodobnie tym, że oni nie zostają mistrzem, a my nie zdobywamy punktów w starciu z drużyną, która przegrała do tej pory 2/3 mecze w grupie mistrzowskiej (od wczoraj), a na zakończenie zasadniczej przegrała jeszcze u siebie z Płockiem i Lubinem. Ale żeby to stwierdzić, to trzeba zajrzeć do tabeli. ![]() Powód: Pomyłka
Ostatnio edytowane przez Maciek17 : 30.04.2018 o godz. 09:37.
|
|
|

|
||||||
|
|