|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Remis siądzie aż miło.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Obrona "jakotako", razi brak Sadloka i emeryt Wasyl na środku. Pomoc oprócz Lloncha to porażka. W ataku może Carlitos z Imazem coś poklepią, a Boguś nie będzie zbytnio przeszkadzał. Powinno być łatwe 3:0 dla Jagi :/ A tak w ogóle, skoro już Carillo się ożenił z Mitro to spoko, niech gra, ale po cholerę Cywka? Już lepiej było cofnąć Bogusia i dać do przodu Wojtkowskiego lub Halilovicia. Pomijając już fakt, że to odpowiedni moment, by spróbować innej taktyki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cywka? TO jest już ku........ dramat.
Nie mam słów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Odechciało mi sie oglądać mecz jak to zobaczyłem. Kibice chcieli młodych, to jedyny młody został wywalony i gra Boguski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gładkie 3-0 lub 3-1 dla Jagi.
Gramy k... sparingi a ten dalej ciśnie Mitro Cywkę Boguskiego. Panie Carrillo, napawdę mnie Pan zawodzisz. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mitro i Cywka to jedno, a wychowankowie to drugie. Jasne, przez CLJ nie ma młodych, ale... dla Chorążki miejsce się jednak w 18 znalazło, więc skoro już gramy o nic to mógł go Carillo dać do pierwszego składu. Ale oczywiście w Wiśle nigdy się nie stawia na młodych bramkarzy, nawet w takich okolicznościach :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tam powyżej nie kibicujcie nie oglądajcie nikt was nie zmusza
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie rozumiem postów "nikt was nie zmusza". Chłopaki kibicują swojej drużynie i chcą dla niej jak najlepiej. Chcieliby ją widzieć zwycięską, albo przynajmniej walczącą, a nie starą, sflaczałą i bez pomysłu. Pewnie można by postukać się w czoło, gdyby narzekali bez sensu, ale narzekanie na uparte wystawianie Cywki, który odchodzi i Mitrovica, który nic nie gra w meczu, w którym aż się prosi pokazać publiczności jednego-dwóch młodszych nie budzi chyba kontrowersji. Ja te frustracje rozumiem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak widać trener robi swoje sam bym chciał zobaczyć rotację,ale jest inaczej....my możemy pisać,że chcemy takiego piłkarza w składzie,a trener wystawia Cywkę...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Róbmy tak dalej, połowy składu co dziś gra zaraz u nas nie będzie
Ale Carillo wie co robi, więc spokojnie. Mitrovic ich pojedzie dzis. Nawet nie robcie ....a jaj - punkty urywamy amice, nie Jadze ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 29.04.2018 o godz. 16:54.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem ekspertę
Cuesta,Zoran,Wasyl mega plus ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No nie wierze, wygralismy, uszczypnijcie mnie
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 29.04.2018 o godz. 21:24.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Na plus: Cuesta, Arsenic, Wasilewski, Boguski
Przeciętnie: Bartkowski, Velez, Llonch Na minus: Mitro, Cywka, Carlitos, Imaz, Halilovic Bardziej Jaga przegrała niż Wisła wygrała, słaba gra. P.S. Ktoś pisał, że zgodnie z logiką ekstraklasy wygramy z Jagą i przegramy z Koroną. Teraz wiadomo co obstawiać w kolejnym meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Bardzo ładne zwycięstwo na trudnym terenie, pytanie tak naprawdę po co?
Za tydzień w Kielcach gramy o zachowanie nadziei na cokolwiek, 5 punktów do (prawdopodobnie) miejsca pucharowego, jakże wszystko wyglądałoby inaczej, gdyby nie głupi samobój Cywki w Płocku... ![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Już myślalem,że skończymy bez wygranej w grupie mistrzowskiej, a tu proszę...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Też jestem...
![]() A co? Nie pisałem, że to 7 ma zdobyć MP według rozpiski? Co nie zmienia faktu, że mimo kilku słabych punktów zagraliśmy o niebo lepiej niż z warsiawiakami |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
na plus Cuesta, Wasyl, Arsenic
na minus Carlitos, Imaz reszta przyzwoicie jak dla mnie. a oczywiscie na plus to, ze ktos zagra za Mitrovica ze scyzorykami ![]()
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 29.04.2018 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Mitrović wcale nie był dziś taki zły. Nogi i głowa mu nie sparowały, bo głowę ma profesjonalnego piłkarza. Bardzo cieszy mnie fakt, że broniłem Arsenicia i Cuesty, bo na pewno nie zasługiwali na krytykę, która na tym forum na nich spadała. Zoranowi po 3 pierwszych, kiepskich meczach przypięto łatkę elektrycznego drewniaka, chociaż gość na większe predyspozycje do dryblingu, niż Boguś, a do Juliana się przypierdalano... właściwie nie wiem za co, bo tak naprawdę, to on nic u nas jeszcze nie zawalił. Gorszy dzień Imaza, Carlitos za dużo ciśnienie na bramkę. O Cywce kilka razy sobie przypominałem, jak go kamera na trzecim planie łapała. Średni mecz, szczególnie pierwsza połowa, ale wcale nie wyglądaliśmy źle na tle Jagi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Dla mnie na plus :Cuesta. Arsenic. Wasyl. Mitro. Lionch. Halilovic. Plus na szynach dla Bogusia za to ze sie starał.
Na minus :Imaz (nie podmienil go ktoś na blizniaka ostatnio?) Cywka. Bratkowski i Velez. Carlitos jak ktoś sie zastanawia jak będzie wyglądać Wisła bez Carlitosa to chyba właśnie tak jak dziś. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
https://twitter.com/HubertMichno/sta...44626330734593 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc, to nie widziałem tej naszej ładnej gry. Jagiellonia nie zawiesiła wysoko poprzeczki, więc w pierwszej połowie dawaliśmy sobie radę, a w drugiej z dużym szczęściem broniliśmy się. Najlepszymi piłkarzami byli Cuesta, Arsenic i Wasilewski, choć te wyróżnienia wynikają z tego, że do solidności dołożyli szczęście, a nie szczególne wyczyny.
Fajnie, że wygraliśmy, ale nie gramy już o nic, więc może dałoby się wystawić chociaż jednego zawodnika, który ociera się o pierwszy skład a wiemy, że zostanie z nami na przyszły rok? Jeżeli skreślamy Bałaniuka, a zostawiamy Kolara, to może i on mógłby zagrać? Czy Małecki jest naprawdę gorszy od Imaza? Po co nam w składzie Cywka? Czy Wojtkowski nie mógł grać chociaż 45 min.? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cuesta graczem meczu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jak zwykle - jak już napiszę na forum, że ch*j z tego będzie, to nasi wygrywają i wychodzę na debila
Sędzia ch*j. Jak można było w ogóle rozpatrywać tę sytuację w kontekście ewentualnego karnego, przecież to jest kabaret. Wygraliśmy, ale i tak Cuesta, Wasyl i Arsenić najlepsi. Środek dzisiaj mnie jakoś bardzo nie irytował, bo gry do przodu i tak się po nich nie spodziewałem. Carlitos bardzo słabo, Imaz też kiepsko, Boguski jak to Boguski. W pierwszej połowie gra jak na początku roku, czyli utrzymywanie się przy piłce bez większego efektu, w drugiej połowie Jaga przyśpieszyła, ale była dzisiaj średnio dysponowana. A nam wyszedł stały fragment gry, więc w sumie można powiedzieć, że wygraliśmy w typowy sposób, w jakim średniaki wygrywają z faworytem. W końcówce też trochę szczęścia nam dopisało. Gramy o puchary! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
Bogaczami nie jesteśmy jak przed laty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Największy plus meczu! Nareszcie... #MitrovicOut
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.04.2018 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Ja tak się zastanawiam, dlaczego grając takie gówno jak dzisiaj Carlitos nie został on zmieniony gdzieś w 70 min? Czy naprawdę zmiennicy są tak chujo.wi? Szczerze to się cieszę że odejdzie po sezonie bo mimo wszystkich bramek, to jego holowanie piłki, multum strat mnie niebywale wkur.wia, a nie można na jednym zawodniku opierac taktyki. Mecz w zasadzie do zapomnienia, teraz pozostaje walczyć o puchary
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|