|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niestety nasi stali redaktorzy meczówek wycofali się. zapraszam do dyskusji i poszukujemy chętnych do tworzenia tematów meczowych
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kolejka pokazuje, że zespoły, które nie grają już o nic jak świnia czy scyzory - kompletna wyjebka..
Patrząc na nas, gdzie połowa zespołu już jest myslami gdzie indziej, cudów raczej nie oczekuje. 1-4 w plecy. Może to i dobrze, punkty macie urwać amice.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 28.04.2018 o godz. 10:27.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
z 3 legia, lech, jaga zdecydowanie mistrzostwo tych ostatnich byloby najkorzystniejszym rozwiązaniem, więc mam szczerą nadzieję, że naszym kopaczom klasycznie meczyk nie wyjdzie i powalczą za tydzień z lechem. Oby tylko kompromitacji nie było, obstawiam luźne 2:0 na wyjebce dla jagielloni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czas na świeżość : Wojtkowski, Kolar , Balaniuk. Cywki nie ma co nawet zabierać do Białego
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
KOMINEK napisał(a):
Co do meczu to gładkie 0:2. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Co do meczu: wygrywamy 3:1. A szkoda, bo chciałbym żeby Jaga zdobyła mistrzostwo |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ta liga jest nieprzewidywalna. Szkoda tylko, że Wisła jest ostatnio przewidywalna. Remis biorę w ciemno, choć z trójki Jagiellonia, Amica, Legia, mistrza życzę białostocczanom.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 28.04.2018 o godz. 14:56.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co mi szkodzić życzyć naszym zwycięstwa?
Tym bardziej będzie mi przykro, jak znowu MP zdobędzie 7 czy amica |
|
|
|
Guest
|
|
|
Bardzo się zdziwię jeśli jutro nie przegramy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
mam takie samo podejscie, niech Jaga walczy o mistrza, a pocisnac Lecha.
meczyk bez cisnienia zadnego dla mnie ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Framat ja też im serdecznie życzę zwycięstwa, ale raczej realnie oceniam szansę.
Z drugiej strony podobnie jak Ty, wolałbym żeby Jaga wzięła MP, a nasi się spieli na amikę. Także niech chłopaki walczą, ale z głową w tym meczu ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co prawda brakuje mi argumentów, ale coś mi się wydaje że jutro wygramy. Obstawiam 0:2 po golach Carlitosa i Imaza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
El'kabat napisał(a):
![]() Nie żeby coś, fajnie by było zasadzić im gola na 1:0 (95' Paweł Brożek Może biadolę, ale uważam, że jedyne punkty jakie możemy ugrać w tej rundzie to na Zagłebiu, ale i o to nie będzie łatwo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
2-2, trzeba wierzyć do końca
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciezko uwierzyc, ze wygramy z Jagiellonia w Bialymstoku wiec remis powinien byc ok. Szans na 4 miejsce nie mam (szanujmy sie) wiec moze to bedzie dodatkowym impulsem dla zawodnikow, zeby zagrac bez presji na dobrym poziomie. Aha i Cywka out ze skladu, nie bedziemy Amice pilkarzy ogrywac
|
|
|
|
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
a chuja nam z pucharów i tak już na 4 miejsce nie mamy szans a lepiej żeby Jagiellonia zdobyła MP niż legie czy amiki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
@czyli mamy oddać mecz walkowerem i jeszcze bardziej wku.. kibiców? lecz się chłopie
Nie jara mnie jutrzejszy mecz, ale nie wyobrażam sobie przejścia obok żadnego gracza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Otóż to.
Chcę wygranej Wisły i z trojga złego wybieram MP dla Jagi. Trudne, ale może nie niemożliwe? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ja akurat spokojnie sobie wyobrażam że zagramy z mniejszym zapałem jutro. Ot po sezonie. Sumując informacje z klubu kto otchodzi + wakacyjna pogoda i Jaga wygrywa z nami bez problemu.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Niczego nie oczekuję po tym meczu. Wszystko zależy od tego, czy "naszym" będzie się chciało, czy nie, a nie ma żadnych racjonalnych przesłanek do stwierdzenia czy im się akurat będzie chciało.
Jedynie statystyka może wskazywać na to, że ostatnio chce nam się co drugi mecz i akurat wypadałoby na ten mecz. Ale to tylko statystyka... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Licze na wyjjebane w kosmos 90 minut Mitrovica, Małego nie pasującego do koncepcji na pełnej ławie, załataną w połowie jedenastkę piłkarzami na nie nominalnych pozycjach i Captaina Cywke, wysmienitego spiningiarza i gruntowca. ...i oczywiscie Bragiela z gotową reprezentacyjną druzyną e-sportową w czwartej globalnej edycji "Sims" oraz MAnuela Junko z zamkniętą listą kandydatow na miejsce Carlitosa do 10-ego naszego kolejnego wyboru VAMOS!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.04.2018 o godz. 00:35.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Żarty żartami, ale jak na to patrzę, to nie wiem gdzie realnie szukać jakichś powodów do optymizmu. I niby aż pięć meczów przed nami wciąż do rozegrania, a równie dobrze moglibyśmy przecież jutro nie wychodzić na boisko. Nie zrozumcie mnie źle, ale mam takie odczucia po ostatnich naszych spotkaniach, że zespół zabił gdzieś w sobie tego ducha rywalizacji. I to jest takie typowe odwalanie pańszczyzny; byle doczłapać do wakacji.
A może to po prostu ja jestem w tej fazie rozgrywek już za bardzo zblazowany po tym, co prezentują nasi piłkarze? I prawdopodobnie też z tego powodu kompletnie nic od nich już na ten moment nie oczekuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tu chyba głownie chodzi o to aby oszczedzac piłkarzy przed zblizającymi się MŚ i eliminacjami do europejskich pucharow.
Fakt, nie opinia. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
z tego co widze to nie ma informacji o wypadku pociagu ktorym pilkarze Wisly jechali do Bialegostoku na mecz. oto tekst o zderzeniu pociagu z losiem: http://www.poranny.pl/wiadomosci/pod...ecia,13136090/
zycze spokojnego weekendu szanownym kolegom ziuk_NYC ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po wczorajszej kompromitacji Amicki nasze zwycięstwo nie będzie dla mnie zaskoczeniem....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|