|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co wy macie do tej strony ? nie czaje niektórych
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy strona internetowa jest naszym głównym problemem?
Chyba jednak NIE!! Bardziej boli że odchodzą pracownicy. Ponad pół roku temu przychodził Łukasz Stupka i mówiono o budowaniu skautingu na skale międzynarodową. 1,5 okienka transferowego minęło a gość odchodzi za porozumieniem stron. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sedonh napisał
"napisałem już 3 razy co myślę i wystarczy, i zgadzam się także, że zarząd nie ma kompletnie wiarygodności A mi się kojarzy głównie z bajkami, wymaganiami i brakiem szacunku do kibica. I nie mówię teraz o prezesach bo akurat oni widać że coś działają ale reszta to właściwie po co oni są?" Z tego co się orientuję, Zarząd Wisły to Pani Prezes Sarapata i Pan Wiceprezes Dukat. - jeżeli o nich nie mówisz pod kątem braku wiarygodności, to o kim w ogóle mówisz ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ilu Wisła ma pracowników? I skąd to przekonanie, graniczące z pewnością, że każda osoba z takiego czy innego działu nie robi nic.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
co do nowej strony to miała działać od derbów
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Przecież nie powiedzieli do których derbów
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mnie sprawa strony internetowej dziwi też o tyle, że mamy we władzach klubowych naprawdę młodych ludzi (co swoją drogą jest wg mnie dobrą rzeczą, bo w wielu przypadkach pokazali otwartość, której próżno było szukać za czasów Telefoniki). W każdym razie na pewno przez wgląd na wiek i obycie w sieci, świat internetu nie jest im obcy. Tak wnioskuję przynajmniej na takiej błahej podstawie, jak korzystanie z prywatnych kont na Twitterze do komunikacji z mediami czy kibicami. Zresztą to przecież nie był nasz forumowy wymysł z nową stroną www, tylko temat, który był wielokrotnie poruszany właśnie przez Zarząd i to bezpośrednio z ich strony ten temat wyszedł.
Jeśli chodzi o cenę takiego rozwiązania, o jakim mówimy, to nie da się tego w pełni abstrakcyjnie wycenić, żeby kwoty, o których tu rozmawiamy rzeczywiście były zbliżone do faktycznej ceny. Ale nie rozprawiamy w tym przypadku o kwotach sześciocyfrowych, bo też nie sądzę, aby w Klubie ktoś nagle wymyślił sobie implementacji nie wiadomo jak skomplikowanych, w pełni dedykowanych, funkcjonalności. A nawet jeśli by tak było, to taki nowoczesny system wdraża się etapami, dodając kolejne moduły z czasem, krok po kroku. Co również siłą rzeczy ma przełożenie na rozliczanie takich rozwiązań informatycznych. Bo dzięki temu sumaryczny koszt też zostaje wówczas rozbity na adekwatne części, opłacane w kolejnych transzach. Nowa strona to na pewno nie powinien być tradycyjny serwis informacyjny, jak ma to w zasadzie miejsce w chwili obecnej. Pomijam tu nawet takie sprawy jak to, że bilety kupujemy online tak naprawdę na odrębnej stronie, co już samo w sobie jest nieprawidłowym rozwiązaniem. W każdym razie nowa strona to powinien być kompletny, zunifikowany serwis, który stanie się agregatorem wszystkich istotnych z perspektywy kibica treści i informacji. Ale też i miejscem, gdzie będzie czuł się częścią wiślackiej rodziny, poprzez różnego rodzaju aktywności, których będzie mógł się podejmować (tak angażują nas na co dzień media społecznościowe). Wobec tego nowa strona www powinna być w praktyce swoistą platformą, która przez zachętę do zwiększania zaangażowania jej użytkowników w aktywności (życie klubu), nie tylko będzie przypominała tym samym o Wiśle jej aktywnym userom (albo tym, którzy na jakiś czas o Klubie zapomnieli poprzez - strzelam: służbowy wyjazd, sprawy rodzinne, sytuację zdrowotną itp.), ale zacznie też ściągać do siebie nowych fanów. A to dlatego, że fajnie będzie zostać członkiem takiej jednej, dużej wiślackiej społeczności. Kliknięcie lajka na Facebooku nie spełnia jak dla mnie tego kryterium, bo statystyczny użytkownik ma na swojej tablicy tyle bezwartościowych informacji, że fanpage Wisły staje się tylko jednym naprawdę wielu przypadków, w których może zademonstrować swoją aktywność. I uważam, że Klub do takiego rozwiązania powinien właśnie dążyć. Bo to tutaj tkwi omawiany przez nas potencjał do pozyskania nowych fanów. A społeczność kibiców też powinna być skupiona właśnie wokół strony oficjalnej, bo wtedy Klub ma przecież kontrolę nad bazą użytkowników (kibiców) i sam może śledzić nastroje swoich fanów. No i coś chyba sprawia, że siedzimy tutaj na forum, prawda? Więc jak widać ludzie chcą żyć sprawami klubowymi ;-)
Ostatnio edytowane przez enzo : 27.04.2018 o godz. 18:30.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
A nie pomyśleliście, że może po prostu czekają z nową stroną na Bragiela i jego kosmiczne rozwiązania, oraz najnowsze technologie, rodem z doliny krzemowej?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o tą wieloprogramowość strony to może czekają na Bragiela, zapowiadane były innowacyjne rozwiązania więc może i strona do takich należy?
Jak dla mnie to strona nie jest problemem bo szczerze to śledzę bardziej informacje na fejsbuku niż na stronie, problemem jest tylko to ze zarząd już kilka razy zapowiadał nową stronę i nic z tego nie wyszło... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak, czekają na Bragiela.
Aż przyjedzie tu prosto ze zdobycia K2 na swoim zaprzęgu pingwinów z workiem złota. Nie ma co czekać na tego mitomana tylko robić swoje. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale co ten Bragiel zrobi? Ofiaruje im w szkatułce patent na stronę internetową z kosmosu? Sam usiądzie zaprojektować i napisać serwis?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie wiem nie znam się i autentycznie zarobiony jestem, ale cała ta akcja z inwestorem przerasta chyba oczekiwania. Zarząd też jakby ostatnio ucichł?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Takie rzeczy potrzebują czasu i z dnia na dzień się ich nie załatwia.
Z drugiej strony, nie zdziwiłbym się, gdyby on nie zrozumiał do końca oferty podczas rozmów i dopiero, gdy mu prawnicy wytłumaczyli, jaki będzie miał wpływ na Wisłę, to mu entuzjazm spadł. Albo po prostu facet robi dużo szumu wokół siebie i tylko tyle. Zobaczymy. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle, że czekamy bodajże od 3-4? miesięcy i jeszcze poczekamy oby wyszło przed nowym sezonem
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 28.04.2018 o godz. 16:34.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Człowiek jest tak bardzo głodny przeszłości, tak bardzo marzy o powrocie na szczyt, że uwierzy we wszystko. Ja jednak coraz mocniej watpie w inwestora. Kurcze no ileż można czekać. Miał być miesiąc, góra dwa, a my już 3 miechy wyczekujemy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
W inwestora w popularnym znaczeniu póki co nie ma co wierzyć.
Nawet jeżeli Bragiel wejdzie, to będzie raczej współzarządzający niż ktoś, kto będzie chciał inwestować w Wisłę jakieś (znaczące) własne środki pieniężne. Wszystko wskazuje na to, że jego inwestycja to będzie inwestycja w akcje klubu, a nie w klub ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Wydaje mi się, że to lepsze niż wódz mający miliardy na koncie, chcący inwestować dziesiątki mln rocznie, a po 2,3 latach, gdy tylko mu się to znudzi, to zażyczy sobie zwrotu własnego wkładu lub odetnie finansowanie i zostaniemy z ogromnymi długami. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobre informacje ws. inwestora i transferowych bomb, pojawią się wkrótce ! Tzn. jak ruszy sprzedaż karnetów na kolejny sezon...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Chyba już nikt w klubie nie sądzi, że te informacje transferowo-inwestorskie zachęcają kogokolwiek do kupna karnetu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Niektorzy kibice widac tak sadza. Zarzad oklamuje, obiecuje i mataczy caly czas, tylko i wylacznie po to, zeby naiwni kibice kupowali karnety. Stad tak znakomite wyniki sprzedazy tychze karnetow
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od bomb transferowych jest regan!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Trochę zmieniając temat - ciekawe czy zarząd rozważy jakieś zniżki na mecz z Lechem. To ostatni mecz w Wiśle dla naszych legend i fajnie by były, gdyby podziękowało im jak najwięcej kibiców. A po totalnej beznadziei z Legią jakoś nie sądze, by wielu kibiców chciały wydać pół stówki na kolejne takie popisy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
"Chcę uspokoić wszystkich kibiców. Temat wciąż istnieje, ale wspólnie z Paulem Bragielem ustaliliśmy, że dopóki go nie zakończymy, to nie będziemy nic komunikować. Niestety zauważyliśmy, że kilku osobom zależy na tym, żeby do tej transakcji nie doszło, więc ogłosiliśmy tzw. ciszę medialną - powiedział Damian Dukat."
Ciekawe co miał na myśli |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Pewnie Jadczaka, który kręci już jakąś aferę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Mi to niestety wygląda na sprytny wybieg pod tytułem "Jak już trzeba będzie ogłosić za miesiąc, że się wysypało to nie nasza wina tylko bliżej nieokreśleni źli ludzie o których nie możemy mówić". Obym się mylił.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|