The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2018, 14:50
co wy macie do tej strony ? nie czaje niektórych
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.04.2018, 14:57
Czy strona internetowa jest naszym głównym problemem?
Chyba jednak NIE!!

Bardziej boli że odchodzą pracownicy. Ponad pół roku temu przychodził Łukasz Stupka i mówiono o budowaniu skautingu na skale międzynarodową. 1,5 okienka transferowego minęło a gość odchodzi za porozumieniem stron.
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 26.04.2018, 15:12
Pero napisał(a):Wyświetl post
Czy strona internetowa jest naszym głównym problemem?
Chyba jednak NIE!!

Bardziej boli że odchodzą pracownicy. Ponad pół roku temu przychodził Łukasz Stupka i mówiono o budowaniu skautingu na skale międzynarodową. 1,5 okienka transferowego minęło a gość odchodzi za porozumieniem stron.
Twój post tylko podkreśla kupę w tym klubie, mówili i mówili i mówili i nic więcej nie zrobili tylko mówili
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 26.04.2018, 15:43
Sedonh napisał
"napisałem już 3 razy co myślę i wystarczy, i zgadzam się także, że zarząd nie ma kompletnie wiarygodności A mi się kojarzy głównie z bajkami, wymaganiami i brakiem szacunku do kibica. I nie mówię teraz o prezesach bo akurat oni widać że coś działają ale reszta to właściwie po co oni są?"

Z tego co się orientuję, Zarząd Wisły to Pani Prezes Sarapata i Pan Wiceprezes Dukat. - jeżeli o nich nie mówisz pod kątem braku wiarygodności, to o kim w ogóle mówisz ?
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 26.04.2018, 16:06
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Sedonh napisał
"napisałem już 3 razy co myślę i wystarczy, i zgadzam się także, że zarząd nie ma kompletnie wiarygodności A mi się kojarzy głównie z bajkami, wymaganiami i brakiem szacunku do kibica. I nie mówię teraz o prezesach bo akurat oni widać że coś działają ale reszta to właściwie po co oni są?"

Z tego co się orientuję, Zarząd Wisły to Pani Prezes Sarapata i Pan Wiceprezes Dukat. - jeżeli o nich nie mówisz pod kątem braku wiarygodności, to o kim w ogóle mówisz ?
Źle napisałem, chodziło mi o to że prezesi są niewiarygodni ale widać że coś starają się robić za to reszta pracowników kompletnie nic
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 26.04.2018, 16:27
sedonh napisał(a):Wyświetl post
Źle napisałem, chodziło mi o to że prezesi są niewiarygodni ale widać że coś starają się robić za to reszta pracowników kompletnie nic
Ilu Wisła ma pracowników? I skąd to przekonanie, graniczące z pewnością, że każda osoba z takiego czy innego działu nie robi nic.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.04.2018, 19:25
co do nowej strony to miała działać od derbów albo jeszcze wcześniej
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 26.04.2018, 19:38
Przecież nie powiedzieli do których derbów
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 27.04.2018, 18:23
Mnie sprawa strony internetowej dziwi też o tyle, że mamy we władzach klubowych naprawdę młodych ludzi (co swoją drogą jest wg mnie dobrą rzeczą, bo w wielu przypadkach pokazali otwartość, której próżno było szukać za czasów Telefoniki). W każdym razie na pewno przez wgląd na wiek i obycie w sieci, świat internetu nie jest im obcy. Tak wnioskuję przynajmniej na takiej błahej podstawie, jak korzystanie z prywatnych kont na Twitterze do komunikacji z mediami czy kibicami. Zresztą to przecież nie był nasz forumowy wymysł z nową stroną www, tylko temat, który był wielokrotnie poruszany właśnie przez Zarząd i to bezpośrednio z ich strony ten temat wyszedł.

Jeśli chodzi o cenę takiego rozwiązania, o jakim mówimy, to nie da się tego w pełni abstrakcyjnie wycenić, żeby kwoty, o których tu rozmawiamy rzeczywiście były zbliżone do faktycznej ceny. Ale nie rozprawiamy w tym przypadku o kwotach sześciocyfrowych, bo też nie sądzę, aby w Klubie ktoś nagle wymyślił sobie implementacji nie wiadomo jak skomplikowanych, w pełni dedykowanych, funkcjonalności. A nawet jeśli by tak było, to taki nowoczesny system wdraża się etapami, dodając kolejne moduły z czasem, krok po kroku. Co również siłą rzeczy ma przełożenie na rozliczanie takich rozwiązań informatycznych. Bo dzięki temu sumaryczny koszt też zostaje wówczas rozbity na adekwatne części, opłacane w kolejnych transzach.

Nowa strona to na pewno nie powinien być tradycyjny serwis informacyjny, jak ma to w zasadzie miejsce w chwili obecnej. Pomijam tu nawet takie sprawy jak to, że bilety kupujemy online tak naprawdę na odrębnej stronie, co już samo w sobie jest nieprawidłowym rozwiązaniem. W każdym razie nowa strona to powinien być kompletny, zunifikowany serwis, który stanie się agregatorem wszystkich istotnych z perspektywy kibica treści i informacji. Ale też i miejscem, gdzie będzie czuł się częścią wiślackiej rodziny, poprzez różnego rodzaju aktywności, których będzie mógł się podejmować (tak angażują nas na co dzień media społecznościowe).

Wobec tego nowa strona www powinna być w praktyce swoistą platformą, która przez zachętę do zwiększania zaangażowania jej użytkowników w aktywności (życie klubu), nie tylko będzie przypominała tym samym o Wiśle jej aktywnym userom (albo tym, którzy na jakiś czas o Klubie zapomnieli poprzez - strzelam: służbowy wyjazd, sprawy rodzinne, sytuację zdrowotną itp.), ale zacznie też ściągać do siebie nowych fanów. A to dlatego, że fajnie będzie zostać członkiem takiej jednej, dużej wiślackiej społeczności. Kliknięcie lajka na Facebooku nie spełnia jak dla mnie tego kryterium, bo statystyczny użytkownik ma na swojej tablicy tyle bezwartościowych informacji, że fanpage Wisły staje się tylko jednym naprawdę wielu przypadków, w których może zademonstrować swoją aktywność.

I uważam, że Klub do takiego rozwiązania powinien właśnie dążyć. Bo to tutaj tkwi omawiany przez nas potencjał do pozyskania nowych fanów. A społeczność kibiców też powinna być skupiona właśnie wokół strony oficjalnej, bo wtedy Klub ma przecież kontrolę nad bazą użytkowników (kibiców) i sam może śledzić nastroje swoich fanów.

No i coś chyba sprawia, że siedzimy tutaj na forum, prawda? Więc jak widać ludzie chcą żyć sprawami klubowymi ;-)
Ostatnio edytowane przez enzo : 27.04.2018 o godz. 18:30.
Odpowiedz cytując
cierpliwy
Member

Od: 06.2013

Stary 27.04.2018, 18:28
A nie pomyśleliście, że może po prostu czekają z nową stroną na Bragiela i jego kosmiczne rozwiązania, oraz najnowsze technologie, rodem z doliny krzemowej?
Odpowiedz cytując
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Stary 27.04.2018, 18:33
Jeżeli chodzi o tą wieloprogramowość strony to może czekają na Bragiela, zapowiadane były innowacyjne rozwiązania więc może i strona do takich należy?

Jak dla mnie to strona nie jest problemem bo szczerze to śledzę bardziej informacje na fejsbuku niż na stronie, problemem jest tylko to ze zarząd już kilka razy zapowiadał nową stronę i nic z tego nie wyszło...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.04.2018, 18:59
Tak, czekają na Bragiela.
Aż przyjedzie tu prosto ze zdobycia K2 na swoim zaprzęgu pingwinów z workiem złota.

Nie ma co czekać na tego mitomana tylko robić swoje.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.04.2018, 00:05
Ale co ten Bragiel zrobi? Ofiaruje im w szkatułce patent na stronę internetową z kosmosu? Sam usiądzie zaprojektować i napisać serwis?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.04.2018, 11:11
Nie wiem nie znam się i autentycznie zarobiony jestem, ale cała ta akcja z inwestorem przerasta chyba oczekiwania. Zarząd też jakby ostatnio ucichł?
What's new?

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.04.2018, 11:16
Takie rzeczy potrzebują czasu i z dnia na dzień się ich nie załatwia.

Z drugiej strony, nie zdziwiłbym się, gdyby on nie zrozumiał do końca oferty podczas rozmów i dopiero, gdy mu prawnicy wytłumaczyli, jaki będzie miał wpływ na Wisłę, to mu entuzjazm spadł. Albo po prostu facet robi dużo szumu wokół siebie i tylko tyle.

Zobaczymy.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 28.04.2018, 11:57
Tyle, że czekamy bodajże od 3-4? miesięcy i jeszcze poczekamy oby wyszło przed nowym sezonem
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 28.04.2018 o godz. 16:34.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.04.2018, 21:34
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Tyle, że czekamy bodajże od 3-4? miesięcy i jeszcze poczekamy oby wyszło przed nowym sezonem
Wypadałoby zapytać, którego roku .
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 28.04.2018, 23:19
Człowiek jest tak bardzo głodny przeszłości, tak bardzo marzy o powrocie na szczyt, że uwierzy we wszystko. Ja jednak coraz mocniej watpie w inwestora. Kurcze no ileż można czekać. Miał być miesiąc, góra dwa, a my już 3 miechy wyczekujemy.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 28.04.2018, 23:40
W inwestora w popularnym znaczeniu póki co nie ma co wierzyć.

Nawet jeżeli Bragiel wejdzie, to będzie raczej współzarządzający niż ktoś, kto będzie chciał inwestować w Wisłę jakieś (znaczące) własne środki pieniężne. Wszystko wskazuje na to, że jego inwestycja to będzie inwestycja w akcje klubu, a nie w klub
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 29.04.2018, 01:12
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Tak, czekają na Bragiela.
Aż przyjedzie tu prosto ze zdobycia K2 na swoim zaprzęgu pingwinów z workiem złota.

Nie ma co czekać na tego mitomana tylko robić swoje.
Akurat na K2 to ja byłem i żadnego, powtarzam, zadnego worka złota, ni huja tam nie ma. Jedyny worek jaki tam mozecie znaleść to pusty worek...po materiale
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 29.04.2018, 08:48
Cytat:
W inwestora w popularnym znaczeniu póki co nie ma co wierzyć.

Nawet jeżeli Bragiel wejdzie, to będzie raczej współzarządzający niż ktoś, kto będzie chciał inwestować w Wisłę jakieś (znaczące) własne środki pieniężne. Wszystko wskazuje na to, że jego inwestycja to będzie inwestycja w akcje klubu, a nie w klub
Ja osobiście cieszyłbym się z gościa, inwestora tego typu. Kogoś kto sfinansuje fajne projekty, zasili klubowy budżet jakąś niewielką ilością gotówki i kogoś kto ma kontakty, a on niby bardzo dobrze zna ludzi zarządzających google, yt etc. Współtworzy niby ubera i jest świetnym doradcą w kwestii rozwoju różnego rodzaju przedsiębiorstw.

Wydaje mi się, że to lepsze niż wódz mający miliardy na koncie, chcący inwestować dziesiątki mln rocznie, a po 2,3 latach, gdy tylko mu się to znudzi, to zażyczy sobie zwrotu własnego wkładu lub odetnie finansowanie i zostaniemy z ogromnymi długami.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 29.04.2018, 09:14
Dobre informacje ws. inwestora i transferowych bomb, pojawią się wkrótce ! Tzn. jak ruszy sprzedaż karnetów na kolejny sezon...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.04.2018, 09:16
Chyba już nikt w klubie nie sądzi, że te informacje transferowo-inwestorskie zachęcają kogokolwiek do kupna karnetu?
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 29.04.2018, 09:30
Niektorzy kibice widac tak sadza. Zarzad oklamuje, obiecuje i mataczy caly czas, tylko i wylacznie po to, zeby naiwni kibice kupowali karnety. Stad tak znakomite wyniki sprzedazy tychze karnetow
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 29.04.2018, 11:03
siara napisał(a):Wyświetl post
Dobre informacje ws. inwestora i transferowych bomb, pojawią się wkrótce ! Tzn. jak ruszy sprzedaż karnetów na kolejny sezon...
Od bomb transferowych jest regan!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 29.04.2018, 12:11
Trochę zmieniając temat - ciekawe czy zarząd rozważy jakieś zniżki na mecz z Lechem. To ostatni mecz w Wiśle dla naszych legend i fajnie by były, gdyby podziękowało im jak najwięcej kibiców. A po totalnej beznadziei z Legią jakoś nie sądze, by wielu kibiców chciały wydać pół stówki na kolejne takie popisy.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 07.05.2018, 23:31
"Chcę uspokoić wszystkich kibiców. Temat wciąż istnieje, ale wspólnie z Paulem Bragielem ustaliliśmy, że dopóki go nie zakończymy, to nie będziemy nic komunikować. Niestety zauważyliśmy, że kilku osobom zależy na tym, żeby do tej transakcji nie doszło, więc ogłosiliśmy tzw. ciszę medialną - powiedział Damian Dukat."

Ciekawe co miał na myśli
Odpowiedz cytując
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Stary 08.05.2018, 06:21
Pewnie Jadczaka, który kręci już jakąś aferę.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 08.05.2018, 08:11
Wiślak88 napisał(a):Wyświetl post
Pewnie Jadczaka, który kręci już jakąś aferę.
https://twitter.com/SzJadczak/status/991636276783865856
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 08.05.2018, 08:12
Mi to niestety wygląda na sprytny wybieg pod tytułem "Jak już trzeba będzie ogłosić za miesiąc, że się wysypało to nie nasza wina tylko bliżej nieokreśleni źli ludzie o których nie możemy mówić". Obym się mylił.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów