|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jutro będzie artykuł w "gównie" że PIS szykuje atak nie niewinnych obywateli Polski Ludowej ...
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.04.2018 o godz. 08:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zeby tylko w necie to by bylo fantastycznie.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No ale to poprzednicy PISu wzieli te odprawy
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zgadza sie, oczekiwales czegos innego? Ja nie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To nie jest tak do końca że to po wzięło te odprawy i koniec.
PIS ma tak to poukładane że wymienia zarządy i rady co rok... Dużo osób do wykarmienia a samorządy jeszcze nie ich więc rotują. Ale racja, 2016 to czyszczenie. Ciekawe jak dane za 2017. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Generalnie to modelowa dyskusja w której wybór między dżumą a cholerą jest wyjątkowo ciężki.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Racja - nie ma idealnej partii ale jak ktoś podpiera się fundacją Batorego którą już dawno powinna prokuratura odwiedzić to ręce opadają.
ps. Do zwolenników "rączka rączkę myje" - co się stało z 200 mld z VAT'u? Starczyłoby tego na nagrody dla każdego rządu i odprawy dla prezesów spółek skarbu państwa przez kolejne 100 lat. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak to co sie stalo. Zostal tam gdzie powinien. Urzedy Skarbowe to zlodzieje, nie odwrotnie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
||
To tak jak ja bym powiedział że to co mówisz jest nic nie warte bo jesteś pewnie 'kibol'. A jak nie jesteś to na pewno byłeś. Dokładnie tak jak Piątek, może jest teraz czysty lecz przecież brał.
P.S. Rozumiem że kolega zawsze bierze paragon a na tych co nie dają donosi? Bo ja nie. Pewnie stąd ta dziura. ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Oj tam - kontakty Macierewicza z GRU są takie jak Bonda z Major Anną Amasową w "Szpieg który mnie kochał"
![]() Co do VATu - gdyby nie wyprowadzono go w tak olbrzymiej ilości - rzędu dziesiątków miliardów (to dane z PWC, nie rządowe) to myślę że wiele rzeczy już dawno byłoby rozwiązane. Żeby dać komuś kasę (czy to nauczyciel czy pielęgniarka) to trzeba zabrać komuś innemu - niestety ![]() Tutaj akurat pierwszy raz oficjalnie mówię że o ile każde działanie Morawieckiego popierałem praktycznie w 100% to "danina od bogatych dla niepełnosprawnych" to największa pomyłka jego gabinetu. Nie jestem akurat bogaczem ale raz na kilka lat wpada się w 2 próg i nagle dostanie się strzała ze skarbówki ... Jest pierdyliard innych sposobów na załatwienie tej sprawy - a jak się da lekką rączką kasę to w kolejce czeka 50 innych grup społecznych. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Zniszczenie branży futerkowej? Utrzymanie VAT-u na poziomie 23%? Opłata reklamówkowa? Opłata za paliwo kolejne? Podatek denny? Podatek od deszczu? Zamykanie sklepów w niedziele? Rozdawnictwo na lewo i prawo? Na początku byłem zadowolony ,że to złodziejstwo z PO przegrało ,ale jak patrzę obecnie na ten nepotyzm (vide KGHM) to ręce opadają. Obecnie SLD gospodarczo jest bardziej na prawo od tych pisowskich socjalistów co jest śmieszne. Dobrze ,że jestem młody i mogę się zawinąć z tej socjalistycznej krainy. Dajmy ludziom zarabiać godnie i tyle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Akurat oplata reklamowkowa i branza futerkowa to efekt dzialan ekoterrorystow. W drugim przypadku dzialajacych pod wplywem lobbingu zagranicznych firm. Te same metody stosuje sie w wielu innych branzach wobec polskich przedsiebiorstw radzacych sobie za dobrze i majacych za duze zyski z eksportu. Tak dziala UE niestety.
Co do wszelakich podatkow i innych "danin" pelna zgoda. Nigdy tego nie bede popieral. Tak tylko napomne, bo moze nikt jeszcze nie slyszal o projekcie fiskusa odnosnie doplat za 5 lat wstecz(!!!) wobec informatyków. Dramat. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wy tu o podatkach, a tu Polinowcy przejmują Polske https://dorzeczy.pl/kraj/62672/Amery...yludzaczy.html
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Głosowałem na Prawo i Sprawiedliwość.
Mam nadzieję,że Jarosław Kaczyński będzie żył jak najdłużej stojąc na czele PIS-u. Ewentualny następca może już nie mieć takiej cierpliwości dla opozycji jaką ma właśnie J.Kaczyński. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja również. Mam nadzieję, że go kanonizują jeszcze za życia.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dla mnie hitem jest pomysł Gowina,który chce wprowadzić głosowanie rodzinne dając kolejny głos osobą posiadającym dzieci
Patusy uzależnione od socjalu będą miały jeszcze większą siłę rażenia. Ciekawa sytuacja jest też w ZUS-ie gdzie potencjalnym pracownika oferują prywatną służbę zdrowia Nawet tam nie wierzą w ten system. |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
A chciałbyś wojny domowej za twojego życia?
![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ej.. ale ty chyba nie wziąłeś mojego komentarza na serio