|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
3:1 (2 Carlitos 1 Imaz)
Już nie srajmy przed taką drużyna jak chcemy grać w pierwszej ósemce a co dopiero walczyć o pierwszą 4. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pany dajcie składy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
W zeszłym roku w ostatniej kolejce sezonu zasadniczego też graliśmy z przyszłym spadkowiczem, tez miało być łatwo. Skończyło się 1-3 z Łęczną..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że bez względu na wynik nie wypadniemy z górnej ósemki. Jeszcze przed meczem z łachem mieliśmy na to 99.6% szans, piłkarzy mamy jakich mamy ale cytując klasyka:
https://www.youtube.com/watch?v=KaM2Nmczm_g Do boju! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Jest Mitro i Boguś, będzie dobrzee !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś to ogląda?Przecież my gramy na remis,albo inaczej,nie chcemy strzelić gola.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Na całe szczęście na Arkę można liczyć .... 4 w plecach w Gdańsku
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Może po prostu jesteśmy tak żałośnie słabi a mecz z Legią to był jednorazowy przebłysk?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Miałem tą (nie)przyjemność oglądać pierwszą połowę... grali jakby chcieli zwolnić trenera. To jest jakiś dramat. 0 kreatywności w środku pola i ataku. Sandecja nie lepsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Żeby potem tych dwóch punktów nie brakło do pucharów
![]() Szkoda, że to nie była już ostatnia kolejka, bo nie mam ochoty oglądać kolejnych takich spotkań... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bez komentarza co oni zagrali w tym meczu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że ten remis był celowy aby zająć 7 miejsce
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jest utrzymanie.
Jak Carillo ma jaja to da pograć młodszym do końca sezonu żeby zdobyli doświadczenia. Chociaż boję się, że dalej Mitrovicia i Cywkę będziemy oglądać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja pier..le...
Runda mistrzowska zapowiada się pasjonująco w naszym wykonaniu. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kuerwa 37 tys. widzów w Poznaniu, to znaczy, że wszyscy są na stadionie, a oni pokazują cały mecz w multilidze. Tylko po ch.uj i dla kogo?
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Trochę to wyglądało na "mecz przyjaźni". Kibice może się nie lubią ale Kaziu Moskal itd ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nasz trener to amator. Co to miało być?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jest juz terminarz dla grupy mistrzowskiej i spadkowej, zaczynamy od wyjazdu do Plocka
http://www.sport.pl/pilka/56,65039,2...paign=FB_Sport |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na miejscu Balaniuka i Kolara wystąpił bym o rozwiązanie kontraktu.. CARILLO robi im krzywdę wpuszczając na minute
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zacznę od słów podziękowań dla... Canal+. Za to że nie puścili tego meczu w szerszym paśmie. To była parodia futbolu jakiej dawno nie oglądałem. I to parodia z obu stron. Natomiast po naszej się tego nie spodziewałem...
W klubie nie płacą piłkarzom czy co? Grali dzisiaj za karę? To jakaś forma protestu? niech ktoś wyjaśni o co chodzi z dzisiejszym meczem A trener jest ślepy i nie widzi, że już w przerwie dwóch zawodnikó nadawało się do zmiany? Po co na boisku trzymać bezproduktywnych dzisiaj Boguskiego, Mitrovicia, nawet Carlitosa, skoro i tak było pewne, że awansujemy do 8? Balaniuk czy Kostal może by chociaż pobiegali trochę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Nie przypominam sobie takiej kaszany, naprawdę z obuwiem stron to było poprostu niedoogladania... Nawet tydzien temu były jakiekolwiek emocje....
Nie potrafię tego skomentować w żaden sposób. Niech sobie wybiją w końcu walkę o jakiekolwiek puchary z głowy. Teraz będą same mecze o pietruchę więc wywalić tych Boguskich i Mitroviciow niech wejda Ci mlodzsi a nusz odpalą ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jak zagrali na remis to chociaż trzeba się było umówić na jakieś 2-2 żeby ludzie, którym się chciało jechać po 100 czy kilkadziesiąt km (z ns) mieli trochę emocji za pieniądze, które wydali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ten temat można zamknąć, bo nie ma o czym pisać tak naprawdę
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
O meczu krótko, dramat.
I teraz mały test dla trenera czy da pograć młodszym z dłuższymi kontraktami czy będzie grał starymi których w lipcu już nie zobaczymy. Do rozegrania zostało nam 7 sparingów niech się wykażą piłkarze i trener ze coś z tego projektu będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Żenada ....a wstyd, z sandecja takimi prostakami nie sklecić sensownej akcji. Wrócił Boguski do składu jest ....a moc, mitrovic następny orzeł
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A jaką Carrillo ma korzyść z wpuszczania na boisko ciut słabszych od pozostałych, nieogranych, rozwijających się, młodych zawodników? Przecież jego za pół roku, rok, czy tam półtorej roku tu nie będzie. Liczy się to, żeby zająć 7., a nie 8. miejsce, bo to lepiej wygląda w CV.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie mogłem pojechać, a mam ochotę cierpieć razem z Wami, a nie przy relacji tekstowej.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@Adenalix, wierz mi, że było sensu cierpieć. Ja Ci zazdroszczę.
To było spotkanie z gatunku tych, po których chcesz sobie oczy wydłubać. Teraz dostaniemy ostry wpi**** od Płocka i czeka nas 6 sparingów. No może 5 bo na Legię jeszcze wypada się spiąć. Jak przegramy z Płockiem to będziemy mieć do nich 8 punktów straty i jakakolwiek "walka" o puchary będzie już całkowicie wykluczona. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|