|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
To wcale nie musi być ostatecznie Lech, widocznie na razie tylko oni są nim poważnie zainteresowani i rozmawiali na ten temat. Jak sprawa stanie się głośna i będzie wiadomo, że już teraz będzie mógł odejść za darmo to do gry włączą się inni.
A my znowu nie dostaniemy złamanego grosza...
Ostatnio edytowane przez heoij : 06.04.2018 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Noto są dwa wyjścia albo go w lecie sprzedamy albo przedłuży znowu kontrakt raczej wydaje mi się pierwsza opcja
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Albo Uefa uniewazni kontrakt i sobie pojdzie za darmo gdzie chce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A podpisał z kimś
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A czym tu sie martwic? Wazne ze mamy Mitrovica a to tylko kwestia czasu jak eksploduje .
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Trochę się wyzłośliwiasz, ale niepotrzebnie. Trener ma na pewno swojego sprawdzonego żołnierza na pozycję środkowego napastnika i w składzie będziemy mieć Mitro na DP i kolegę po fachu na SN. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Zawsze Uśmiechnięty Król Krakowa miałby tak brzydko knuć przeciwko Wiśle? A fuj!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tu akurat masz racje Czaro. Wiem ze ironizujesz ale akurat takim żołnierzem jest Nikolic. Który chętnie by u Carillo znów zagrał.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ważne, że paralitycy Bartkowski i Buchalik przedłużeni, co się k.urwa w tym klubie dzieje, to aż żal za serce ściska...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do nas przyjdą tacy żołnierze Carillo, którzy nie łapią się do drużyn typu Legia, Lech, Legia - jeżeli podciągną nas trochę w górę, to super. Jeżeli nie, to może lepiej, żeby swoją pracę wykonywał Junco. Wiem, że jesteśmy w takim miejscu, że nie ma opcji, żeby każdy nasz strzał wypalił, więc nie można skreślać żadnej z ww. strzelb po jednym pudle - ale nie opowiadajmy sobie, że trafiliśmy w 10. i nie strzelajmy w to samo miejsce, kiedy ewidentnie widać, że gra niewypał. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tak tylko napomne, ze Carrillo nie byl nigdy w karierze trenerem drużyny, w ktorej w tym samym czasie gral Mitrovic(poza Wisla oczywiscie). To w temacie "zolnierzowania". Dziekuje za uwage i pozdrawiam goraco i serdecznie.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.04.2018 o godz. 10:25.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
Carillo był asystentem pierwszego trenera, gdy Mitrović grał w Videotonie. Pewnie dlatego tak bardzo dobrze go zna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale żołnierzowanie to argument zwolenników Mitro oraz ściągania i forowania każdego, kogo wskaże trener. Dla mojego poddawania osoby Mitro w wątpliwość jest to zupełnie bez znaczenia.
Myślę też, że żołnierzowanie wcale nie musi się równać wspólnej walce w przeszłości, ale niech egzegezy dokonują posługujący się tym argumentem! PS Podoba mi się to Mitro. Mitro jak nitro. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niech bedzie i tak. Rafal Boguski wobec tego to chyba zolnierz kazdego trenera, ktory przychodzi do Wisly
Swoja droga poruszono dosc ciekawy watek, na temat ktorego w sumie malo wiem. Mianowicie, jaki jest podzial obowiazkow w klubie a dokladniej: kto ma wiecej do powiedzenia w temacie transferow, trener czy dyrektor sportowy. Roznie bywa w roznych klubach a jak to jest u nas? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Czemu UEFA miała by unieważnić kontrakt Carlitosa, bo nie jestem w temacie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
bo wielce prawdopodobne jest, że Wisła Kraków znowu czegoś nie dopilnowała, ale to nie pierwszy i nie pięćdziesiąty raz w tym 10-leciu, także luzik
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na razie to tylko jedno wielkie gdybanie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W takim razie prosilbym Ciebie laskawie o odpowiedz na moje glupie pytanie. Obu zatrudnia klub, tak jak w kazdym klubie. Pomimo tego, w niektorych klubach dziala to tak, ze dyrektor sportowy ma swoja wizje i on o wszystkim decyduje a trener jest tylko od "poukladania" zespolu. W innych klubach znowu trener jest menagerem i on o wszystkim decyduje, na jego prosbe sciaga sie pilkarzy, on decyduje z kim przedluzac lub nie kontrakty a dyrektor jest "wykonawca" jego woli. Mitrovic, Suljic to dzieki komu? Junco ich znalazl ot tak, poprosil Carrillo czy mu sie podobaja czy moze Carrillo ich chcial a Junco na to przystal?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Odp: To z polecenia Junco Wisła zatrudniła Carrillo. To on się tłumaczył z jego wyboru na konferencji. Wystarczy? Ja nie mam wątpliwości kto tu kogo jest przełożonym.
Jakby u nas trener był menagerem (jak za Kasperczaka) to by nie było dyrektora w tej formie w której jest teraz. To on tłumaczy się z każdego wyboru piłkarza. Na każdej konferencji argumentuje taki a nie inny wybór. A to że trener rekomenduje zawodników, to co w tym dziwnego? Czemu nie korzystać z jego wiedzy? Mitrović był bliski przejścia do Wisły już w lecie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej, naprawdę myślisz, że tak cenię Legię, czy po prostu chciałeś być złośliwy? Jeżeli to drugie, to dlaczego?
A co do Twojej zagwozdki, to z moich obserwacji wynika, że chociaż nowy trener ma znacznie mocniejszą pozycję od poprzednich (więc ma też więcej do powiedzenia w temacie transferów), to Junco jest jak dotychczas tak ważny dla Zarządu, że nikt nawet nie pomyślał, by ograniczać jego kompetencje. Junco być może bardziej wsłu..... się w głos Carillo, ale w praktyce chyba niewiele się zmieniło - życzenia Ramireza też spełniał (np. Llonch - dobrze kojarzę?). Edit: no i chłopaki wyżej pewnie mają rację, że to Carillo jest pomysłem Junco, więc tym bardziej świadczy to o układzie faktycznego powerplay.
Ostatnio edytowane przez czaro : 07.04.2018 o godz. 15:18.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sprawdziłem z ciekawości czy coś się zmieniło u Asmira Suljicia. Nasz nowy letni nabytek wciąż nie gra. Stan ten trwa od początku listopada, z krótką przerwą na dwa mecze początkiem grudnia, kiedy zaliczył 124 minuty. Wcześniej, kiedy grał, w 14 meczach strzelił 1 gola i zanotował 8 asyst.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież zesłali go do klubu kokosa po tym jak z nami podpisał
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Krzysiek Drzazga z golem w ostatniej kolejce.
https://www.flashscore.pl/mecz/2DSFD...zczegoly-meczu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pawel Brozek konczy dzisiaj 35 lat. Chyba juz mu sie nie uda zagrac w wislackich barwach
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|