|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A pracował? Pytam z ciekawości
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
To, że Mały ma ego rozbuchane do granic to wiadomo. Do dziś mnie otrząsa na wspomnienie, jak po zdobyciu mistrzostwa z Maaskantem na Rynku podczas fety, Mały co chwilę odbierał komuś mikrofon i darł się do tłumu: - A my na nowo: Pa-tryk Ma-łec-ki! Niechby miał to ego rozdmuchane, ale niechby też umiał dopasować się do sytuacji i pomyślał przez chwilę, że jest tylko elementem w Wiśle, a nie całą Wisłą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakbym widział kopiącego się po czole Boguskiego, to też by mnie kur*ica brała. Niepotrzebnie skarżył się w mediach, bo po udanym sparingu mógłby być bliżej pierwszej jedenastki. Mały ma za mało cierpliwości. Mam nadzieje, że wszystkie strony wytrzymają ciśnienie i dojdą do porozumienia, bo Patryk jeszcze się Wiśle przyda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Karać srogo dla przykładu. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli Małecki nie będzie miał pewnego placu to odejdzie. On nie pogodzi się z rolą rezerwowego i tego że ktoś od niego może być lepszy. Nie ma niestety szacunku do trenera i jego wyborów. Zupełnie jakby był sam w drużynie.
Myślę że jak się sytuacja nie zmieni (jego forma nie wystrzeli, ktoś nie dozna kontuzji), to w lecie Małecki odejdzie do jakiegos Piasta, a za rok do Wigier Suwałki. Po tym jak Carrillo dzisiaj chwalił Ondraszka i Kostala może być mu jeszcze trudniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z Apoelem w 2011 gdy strzelił przepiękną bramkę niczym Ty w Podegrodziu w tym sezonie
![]()
Ostatnio edytowane przez GonzoNS : 29.03.2018 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2018
Offline |
|
|
Milo ze w Nowym Saczu tez sa kibice Wisly . Wracajac do tematu Maly juz sie nie zmieni nie ten wiek.. a szkoda
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Myślicie, że zobaczymy jeszcze Ivana w barwach Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wg Kiewicza a on ma najlepsze info nie dostanie nowego kontraktu.Zly nie jest no ale te kontuzje u niego to masakra.Ledwo zaleczyl jedno kolano a juz drugie do remontu.Zaraz sie okaze ze po sezonie z Hiszpanow zostanie tylko Velez i Imaz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przerażające jest to, co niektórzy tu piszą. Kibicujemy temu samemu klubowi, więc nie będę używał określeń, które nasuwają się po przeczytaniu niektórych postów. Przyzwyczaiłem się jednak, że tutaj są fanatycy i wierni obrońcy wspaniałej gry Boguskiego i teraz uaktywnili się fani Małeckiego. Widocznie taka kolej rzeczy, że co jakiś czas trzeba poczytać te "mądrości". Gra zespołu wygląda coraz lepiej a Wy bronicie gościa, który zamiast iść do trenera biega do gazet i "płacze" w wywiadach. Szacunek za wiele rzeczy Małeckiemu się należy, ale nie wolno też zapominać, ile razy robił i mówił głupoty. Skoro chce odejść, trzeba go bez żalu oddać lub sprzedać za grosze, szkoda atmosfery w zespole gdy jak widać bez niego w składzie radzimy sobie dobrze.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To było jego tylko spostrzeżenie,a nie informacja z kim się pożegnamy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
oby , ale martwią mnie troche kontuzej Wojtkowskiego , a raczej ich częśtotliwość
oby nie yl to kolejny młody talent , którego kariere przekreślą problemy zdrowotne ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bezsprzecznie cudu - naprawdę cudu, literalnie niemożliwego - w zakresie transferów z klubu dokonała Wisła Kraków, która w 2016 r. sprzedała (!!!) Macieja Jankowskiego do Piasta Gliwice.
Osoba, która odpowiada za ten transfer odnajdzie się w każdym biznesie. Sprzeda łysemu grzebień, głupiemu książkę, diabłu Biblię. No, wszystko każdemu. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapomniałeś o naszej klątwie Adamie Mójcie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
odszedł za darmo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pozdro Grzesiu!Widziałeś na żywo? ![]()
Ostatnio edytowane przez wiertar : 30.03.2018 o godz. 20:06.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kapsel, Prijović nie był drewniany akurat. Co jak co, ale po gościu było widać, że potencjał jest i to duży.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Guzmics nie koształ miliona euro, nawet za połowę tego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No ale Legia grała nimi regularnie w pucharach, a my w środku tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakt jest taki,że sprzedali za dobry hajs i to się liczy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś tu niedawno przekonywał mnie, że warto dawać kolejne szanse Mitroviciowi, ponieważ ten zawodnik ma ogromny potencjał i z każdym kolejnym meczem będzie grał coraz lepiej - aż zacznie nas swoją formą zachwycać.
Sam zainteresowany uważa natomiast, że swój potencjał już realizuje; jest ze swojej formy zadowolony: http://www.wislaportal.pl/34311,Niko...rezentuje.html Może jestem uprzedzony - ale cóż, kibic ma swoje słabości i nie musi być cały czas obiektywny. W dużej mierze te uprzedzenia i sympatie dodają nam kolorytu, a Mitrović powinien grać w 1. składzie dopiero wtedy, gdy będzie na to gotowy. Tak, jak Patryk Małecki. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@czaro
Wiem do kogo pijesz i widzę, że już całkowicie zapomniałeś o czym pisałem. Po meczu ze Śląskiem go wygwizdałem, w meczu z Legią zagrał przyzwoicie, a dzisiaj zagrał tak jak większość zawodników czyli skandalicznie. Jak nie zamierza podnieść swojego poziomu gry, determinacji, walki to niech się pakuje.A takie wywiady dolewają oliwy do ognia. I dalej sądzę, że CV ma lepsze niż Perez czy Ze Manuel, ale jak nie będzie mu się chciało zap**** dla zespołu toi tak nic z tego nie wyjdzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli to Ty pisałeś, to bez urazy. Na pewno nie chciałem nic przekręcić. Jeśli tak piszesz, to pewnie to CV ma lepsze. Ważne, że obaj się zgadzamy, że skandalem jest opowiadanie w mediach o tym, że jest się zadowolonym ze swojej formy - z taką formą i po w.......u.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|