|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Wystarczy popatrzeć na PSG. Nie tak dawno migneło mi info że więcej interakcji w mediach społecznościowych wywołał transfer Sancheza do United niż Neymara pół roku wcześniej. Tutaj dochodzi marka klubu która jest budowana przez lata a nie kilka lat sprowadzania grajków za petrodolary. Popatrz jaki opór jest w Niemczech jest w stosunku do RB Lipsk. Jasne, są ludzie którzy chcą oglądać dobrą piłke i czy będzie grał Real z Barcą czy FC wygwizdów z KS Bagno to wybiorą mecz lepszy piłkarsko. Ale wydaje mi się że wsród kibiców jest dalej przewaga romantyków dla których historia, marka przyciągają przed telewizor na równi z poziomem sportowym. z resztą się zgadzam - kółko wzajemnej adoracji a skończy się to ligą najbogatszych na wzór amerykańskiej MLS |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Oficjalna potwierdziła. Czyli ostatnie dziewięć spotkań Carlitosa u nas?
Oczywiście - jeśli się mylę, to poprawcie - nie wyklucza to "aktualizacji", tj podpisania nowego kontraktu na innych warunkach, a opcja przedłużenia wdrożona tylko po to, żeby Carlos nie podpisał z kimś innym już teraz i odszedł za darmo. Cieszy też kontrakt Kuby, rozwinął się w Wiśle, solidny piłkarz w razie problemów ze składem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
https://twitter.com/carlitoslopez4/s...647446016?s=21
Nie rozumiem tweeta... myślał, ze musi wyrazić zgodę czy co? Junco zaraz w weszło.fm |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Juz usuniete
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
co tam było ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Emotikony. Symbol zastanawiania się plus buzia na kłódkę. Wygląda na to, że nie kumał, że jest automat i nie jest tym faktem miło zaskoczony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Junco powiedział przed chwilą w weszlo.fm, że rozmawiali z nim już 2 tygodnie temu, o wszystkim wiedział i to zaakceptował. O co chodziło z tymi emotami, nie wiadomo i wszelkie domysły nie mają sensu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Spotkali sie z nim 2 tygodnie temu i jeszcze przed meczem z Legia wiec wiedzial o takiej opcji a wczorajszy mecz nie pokazal zeby mial strzelac focy z tego powodu. Najwazniejsze, ze zostaje przynajmniej na rok o ile nie pojawi sie za niego konkretna oferta. Nie ma sie co domyslac skoro usunal wpisy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Legia może nas w dupę pocałować Carlitos jest nasz! jeszcze Pol
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
....a a może usiadł na telefonie
)))) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nikt nie pisał i nie zauważył:
Po gwizdku w warszawie Carlitos z Malarzem coś tam gawędzili, Carlos poklepał tą pałę warszawską po plecach i pokazał gest wymiany koszulki Myślałem, że to żart...Piłkarze oddali koszulki kibicom, a Carlitos trzymał w ręce zielony szmatex... czyli do wymiany doszło. Jestem zniesmaczony tym faktem, chyba,, że chciał wycieraczkę pod drzwiami zrobić. ![]() Shitstorm czas start ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Po prostu, on jak predator, zbiera swoje ofiary
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LucjuszWielki Czepiasz się
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gość jest z Hiszpanii, gdzie wymiana koszulek to zwykłe zachowanie nie budzące żadnych emocji. Ot szacunek dla rywala. W tym przypadku szacunek dla ofiary
Nie ma z czego robić afery.Za czasów gdy mąkacwks był mąkatsw pewnie się nigdy z legionistą koszulką nie wymienił a skończył jak skończył.PS. Może Carlitos był na kupnie nowej wycieraczki? Nie wiem czy przewinęło się na forum? "Michał Żewłakow powiedział dla radia zapinamypasy, że za jego kadencji Legia trzy razy próbowała sprowadzić do siebie Macieja Sadloka, ale nie udało się to ani raz." info z fb Wisła Kraków - więcej niż klub ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czepiacie sie,Carlitos szukał jakiejs szmatki do kurzu,stad ta wymiana,i jak widać po uśmiechu znalazł.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 21.03.2018 o godz. 21:31.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ty tak na serio?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Myślicie, że statystyki ilośc km, predkosci itd pobierane sa z tego sprzetu czy to klubowe urządzenie, kiedyś w jakims wywiadzie było ze to chorą kase kosztuje? Mierzy puls i inne podstawowe parametry przesylane radiowo i taka kasa? 40 koła czy jakos tak?
Ktoś coś wiecej powie, bo wiekszosc klubow ma taki sprzet. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
134dubel1234
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać,że inteligencją to ty nie grzeszysz
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie dziwie się, że wymienił się koszulką z Malarzem. Gość co mu krwi napsuł to głowa mała, gdyby nie perfekcyjny karny byłoby w tamtym momencie nadal 0:0, Malarz idealnie wyczuł Lopeza. Po prostu jest prze kotem w bramce i szacuneczek (pozdro Szymkowiak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Wyczuł Carlitosa to Alomerovic, który w momencie strzału już był tam gdzie trzeba. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
http://www.record.pt/opiniao/cronist...fifa-2018.html
Carlitos podał na tt. Jeśli ktoś zna portugalski, to może skrobnąć kilka słów w jakim kontekście tam o nim piszą, przewija się temat Legii. Tłumacz google raczej nie jest w tym doskonały... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
"Se na Champions com um Legia europeu" - tego nie koniecznie poprawnie zrozumiałem ale sugerowałoby, że z Legią w pucharach. Mam nadzieję, że do Legii to go jednak Wisła nie puści.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 22.03.2018 o godz. 12:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|