The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2018, 23:55
To były początki trenera, który wprowadzał nie najłatwiejszą filozofię. Nie ma co narzekać, bo w końcu w pojedynkach z najmocniejszymi tej ligi wyglądamy jak równorzędny rywal, a i wynikami są satysfakcjonujące.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.03.2018, 01:22
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
To były początki trenera, który wprowadzał nie najłatwiejszą filozofię. Nie ma co narzekać, bo w końcu w pojedynkach z najmocniejszymi tej ligi wyglądamy jak równorzędny rywal, a i wynikami są satysfakcjonujące.
Bez przesady. Z TOP5 graliśmy za Carrillo z Jagą i Legią. Jeden wper..ol i jedna wygrana. Poczekajmy na Lecha i Górnika Zabrze.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 19.03.2018, 07:15
Chopy to temat o Carillo a nie o wieku Bartkowskiego. saymon sie zali na sb wiec kulturalnie(poki co) zwracam uwage!!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 19.03.2018, 17:30
Tak widzę że strasznie rozmywa się nam temat. Tka że przypominam rozmawiamy tu o naszym trenerze . Część postów przerzuciłem do Nasi piłkarze
Odpowiedz cytując
Kemot22
Junior Member

Od: 07.2015

Stary 19.03.2018, 23:37
Podoba mi się co Carillo zrobił z Cywką, odrazu dał go na właściwą pozycję, widać że przyszedł przygotowany i widać jego rękę. W niektórych meczach wyniki nie były super ale widać styl pomysł i przygotowanie taktyczne na przeciwnika - oby tak dalej !!!!
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 20.03.2018, 07:18
miejmy nadzieję, że Carrillo zostanie z nami na dłużej, bo widać jego rękę i pomysł. wydaje mi się, że to naprawdę dobry trener no i jego ludzie w połączeniu z Wiślakami, tworzą dobry skład trenerski.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 20.03.2018, 07:26
W sumie zadna nowosc ale ciekawą kwestie odnosnie treningow u Carrillo poruszyl Sadlok w pomeczowym wywiadzie dla Pilki Noznej. Organizacja gry, przesuwanie formacji i w zwiazku z tym duzo biegania. Te kilometry z Legią to nie przypadek.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 20.03.2018, 09:42
Dobrze, że w końcu potwierdziło się dla szerszego grona, że mamy dobrego trenera.

Teraz czekam na pierwszy kryzys i zobaczymy czy zarząd wytrzyma presję swoją i kibiców i nie zwolni Carrillo jak każdego innego wcześniej. To będzie prawdziwy test.
Odpowiedz cytując
bob85
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 20.03.2018, 13:05
Ja tam myślę, że dopiero zaczniemy dobrze grać a jakiś kryzys to złapiemy może w przyszłym sezonie
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.03.2018, 13:35
Cieszmy się Carrillo (i spokojem) do kolejnej rundy. Po stracie Lloncha i Carlitosa ogarnięcie Wisły od nowego sezonu to będzie mistrzostwo świata.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.03.2018, 14:05
Rzeczywiście mistrzostwo świata Pol jeszcze nie odszedł może uda się go zatrzymać.Junco znajdzie następców chodź będzie trudno
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.03.2018, 16:20
art napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że w końcu potwierdziło się dla szerszego grona, że mamy dobrego trenera.

Teraz czekam na pierwszy kryzys i zobaczymy czy zarząd wytrzyma presję swoją i kibiców i nie zwolni Carrillo jak każdego innego wcześniej. To będzie prawdziwy test.
Beda musieli, nawet jak to ujma to mozna spokojnie popatrzec na Cracovie i Probierza, u nas juz dawno by go w klubie nie bylo, tam mial pelne zaufanie Filipiaka i teraz sa tego efekty. Nawet sami kibice juz zaczynaja z tego powodu myslec o europejskich pucharach
Odpowiedz cytując
Danielek1906
Member

Od: 07.2016

Stary 20.03.2018, 16:28
Wiadomo co się dzieje z Małeckim? Słabsza forma czy po prostu stara gwardia już w odstawkę idzie?
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 20.03.2018, 16:47
Toż na przykładzie Kiko można śmiało twierdzić, że zarząd ma sporą cierpliwość. Fatalne wyniki w grupie mistrzowskiej, niezły początek jesieni, a potem do miernej gry oraz całkowitego braku progresu doszły gorsze wyniki, a na horyzoncie pojawił się wymarzony trener. Kiko pod koniec swojej kadencji był najdłużej pracującym trener w tej lidze.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 20.03.2018, 17:58
z tymże to ostatnie Twoje zdanie to jest akurat, chyba się zgodzisz, patologia...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.03.2018, 18:06
A nie był ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 20.03.2018, 18:12
Danielek1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo co się dzieje z Małeckim? Słabsza forma czy po prostu stara gwardia już w odstawkę idzie?
Jedno się wiąże kolego z drugim zapewne

Małemu jak nas czyta doradzam odstawić siłkę statyczna, bo stracił kompletnie świeżość i szybkość i nie ma z niego pożytku.
Mały jak straci szybkość, to traci ducha gry. Niestety.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 20.03.2018, 18:36
Małecki nie pasuje taktycznie do systemu Carillo - takie słowa usłyszał od samego trenera. Zagrał 60 minut, teraz poszedł w odstawkę i wygląda na to, że pomału dobiega koniec tego zawodnika, jeśli nic nie przewidywanego się nie stanie.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 20.03.2018, 18:46
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
z tymże to ostatnie Twoje zdanie to jest akurat, chyba się zgodzisz, patologia...
Zgodzę, ale taka jest rzeczywistość w naszej lidze.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.03.2018, 19:34
Brawo dla trenera.

Jeszcze jakby mogl podmienic Cywke na Bashe (kiedy sie wyleczy) to byloby miodzio.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.03.2018, 19:50
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Małecki nie pasuje taktycznie do systemu Carillo - takie słowa usłyszał od samego trenera. Zagrał 60 minut, teraz poszedł w odstawkę i wygląda na to, że pomału dobiega koniec tego zawodnika, jeśli nic nie przewidywanego się nie stanie.

Kurde troche szkoda Malego,tyle lat w Wisle ,oddany ,a tu nagle slyszy "nie pasujesz"....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.03.2018, 19:55
Już z kimś o tym ostatnio pisałem.

To niech mu trener znajdzie inną pozycję, albo nauczy grać na nowej. Małeckiego dopiero co przedłużaliśmy, poza tym jest w Wiśle od lat. Ja rozumiem, że liczy się wynik i nikt nie będzie grał z sentymentu, ale przychodzi trener z kosmosu, na rok, dwa, góra trzy i mamy wyrzucać z klubu piłkarzy, bo mu do czegoś nie pasują? Możemy tak robić, ale niech potem nikt nie pieprzy, że Wisła to więcej niż futbol. Tu przez lata źle się traktowało ludzi, myślałem, że za TS będzie inaczej.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.03.2018, 19:57
raindog napisał(a):Wyświetl post
Trudna sytuacja. Miejmy nadzieję, że rozwiążą to tak, że obie strony będą zadowolone, a Mały będzie wiedział, że zawsze znajdzie się dla niego jakieś miejsce w Wiśle. Lubię tego gościa, ale fakty są takie, że kompletnie nie wykorzystał szans, które dostał.
A ja pamiętam, jak nas ciągnął za Wdowczyka i za Ramireza na początku. Parę meczów nam wygrał, wydatnie pomógł i spłacił się za podanie mu ręki po wylocie ze Szczecina.

[nie umiem kasować postów, przepraszam za podwójne]
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.03.2018, 20:05
Nie chce mi się wierzyć, że Carillo od tak powiedział Małeckiemu, że nie pasuje do taktyki...Pewnie powiedział mu co musi zmienić i nad czym pracować żeby pasować ale póki co tego nie ma, więc nie gra.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 20.03.2018, 20:08
Jakieś konkretne źródło czy dziennikarskie fantazje?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 20.03.2018, 20:10
raindog napisał(a):Wyświetl post
Trudna sytuacja. Miejmy nadzieję, że rozwiążą to tak, że obie strony będą zadowolone, a Mały będzie wiedział, że zawsze znajdzie się dla niego jakieś miejsce w Wiśle. Lubię tego gościa, ale fakty są takie, że kompletnie nie wykorzystał szans, które dostał.
Mały nie wykorzystał szans? To kto wykorzystał z Polaków w ostatnich latach? Przecież ten chłopak ciągnął nas za uszy nie raz, nie dwa. I nie trwało to tylko pół roku...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 20.03.2018, 20:29
Tyle, że ja nie twierdzę, że on gra w tym sezonie coś wielkiego... ale zauważyłem, że jest taka maniera na forum, by najbardziej dopierdzielać się do Małeckiego. Jak tylko straci formę, zagra kilka słabszych meczów wiecznie to samo. Już się wymyśla jakieś konflikty, już niektórzy bredzą o rozwiązaniu kontraktu. Ty z kolei piszesz o niewykorzystaniu szans...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 20.03.2018, 20:50
Dopiero co podpisał nowy kontrakt, podejrzewam że popracuje i jeszcze nie raz sprawi kibicom Wisły radość.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.03.2018, 21:01
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Tyle, że ja nie twierdzę, że on gra w tym sezonie coś wielkiego... ale zauważyłem, że jest taka maniera na forum, by najbardziej dopierdzielać się do Małeckiego. Jak tylko straci formę, zagra kilka słabszych meczów wiecznie to samo. Już się wymyśla jakieś konflikty, już niektórzy bredzą o rozwiązaniu kontraktu. Ty z kolei piszesz o niewykorzystaniu szans...
Tak samo jak manierą jest najeżdżanie na Boguskiego nawet jeśli ten strzeli 3 bramki zanotuje 4 asysty to i tak zawsze wychodzi na to, że jest marny.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Stary 20.03.2018, 21:25
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się wierzyć, że Carillo od tak powiedział Małeckiemu, że nie pasuje do taktyki...Pewnie powiedział mu co musi zmienić i nad czym pracować żeby pasować ale póki co tego nie ma, więc nie gra.
+1
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Dopiero co podpisał nowy kontrakt, podejrzewam że popracuje i jeszcze nie raz sprawi kibicom Wisły radość.
+2

Dajesz, Mały. Komu jak komu, ale charakteru to Tobie akurat nie można odmówić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów