swiety37 napisał(a):

|
A dlaczego nie ma rozważań dla zajęcia przez nas miejsca nr 4? Przecież nie jest to nierealne.
|
Na razie piszemy o końcu 2 rundy.
Tu było o szansach na 4 miejsce i raczej są niewielkie:
https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=687
funkykoval napisał(a):

dlaczego Lubin ma nic nie ugrać u siebie z Jagiellonią ? ugra punkt i już nie będzie problemu...
dlaczego starozakonni mają wygrać w Niecieczy ? Zieliński poprzestawia klocki w 2 tygodnie pogoni ich do roboty i Spiączka się obudzi plus obrona Częstochowy do końca meczu i po marzeniach o awansie.............
Nic nie jest przesądzone odkąd zobaczyłem końcówkę meczu jaga - Arka, kiedy to bałem się o awans do 8 Wisły przed meczem z Legią.....
Arka wbrew pozorom wcale nie musi przegrać u siebie z Legią, a w derbach mam wrażenie, że Lechia dzisiaj przegrałaby nawet z Kaszubią Kościerzyna czy Jaguarem Kokoszki.....
|
Jak chcesz rozważać mało prawdopodobne scenariusze to jest teoretyczna szansa, że wypadniemy z top8:
Arka +6, Korona +3, Zagłębie +6, Wisła +0
Owszem, w piłce może się wszytko zdarzyć ale jak widać po historii drużyny narodowej przez ostatnie 30 lat, zdarzenia typu "Anglia przegra z San Marino (co da nam awans do baraży)" zachodzą bardzo rzadko.