|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nic z tego wywiadu nie wynika to sie zgodze
Ale nie do konca winilbym dziennikarza Jak zaczal jakis ciekawy temat to od razu bylo odbijanie w stylu -o tym publicznie nie mozna mowic, na to za wczesnie, ja nic nie wiem na ten temat... Wyszlo przez to slabo bardzo niestety ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pamiętajcie ludzie, że pani Prezes jest prawnikiem i dyplomatą i wie czego nie może powiedzieć. Jest to jedna z jej głównych zalet.
I owszem krytykowałem ją za powiedzenie zbyt wiele po zwolnieniu Kiko. Sensacyjne plotki to może puszczać nieoficjalnymi kanałami przez zaprzyjaźnionych (i anonimowych) dziennikarzy. Z "ciekawych" rzeczy to potwierdziła, że są opóźnienia miesięczne w pensjach. Mam nadzieję, że jak przyjdzie nowy inwestor to już ich nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a takie cos na rozluznienie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Powinien był spróbować rowerem górskim przez zieloną granicę. "Nie pedałujesz, nie jedziesz" - tak to jest, jak zapomina się podstaw. Od tego zaczynają się upadki wielkich.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Weszło zwariowało:
http://weszlo.com/2018/03/08/cracovi...mistrzowskiej/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Lepiej dzisiaj wygrajmy ze Slaskiem bo bedzie katastrofa na koniec, mialy byc puchary a tu drzenie i gorna osemke
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I było to na bazie dyskusji komentatorów z któregoś tam meczu Craxy. Zaś jak nie będziemy punktować lepiej niż Zagłębie to może być faktycznie ciężko. 6 punktów do końca tej rundy to jest absolutne minimum.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 09.03.2018 o godz. 10:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja jebie to tu komentatorow jakichs czy weszlo potrzeba, zeby wyliczyc ile, komu i do czego brakuje? Zydy wygraja wszystko, my wszystko przerzniemy to pewnie sie wymienimy osemkami. Wyzszej filozofii tu raczej nie potrzeba. Matematycznie na ta chwile mamy 83%, ze skonczymy w gornej osemce.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.03.2018 o godz. 11:09.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czyli sugerujesz, że np zdobywając 5 punktów mamy niemal gwarantowane lądowanie w dolnej ósemce, a i 6 nie daje pewności co do górnej ósemki? lol
Niektórych panikarzy to nieźle grzeje w główkę. Radzę zacząć od sprawdzenia kto z kim jeszcze gra w pozostałych 4 kolejkach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tutaj nie trzeba skomplikowanej matematyki. Przy dzisiejszej wygranej jedną nogą meldujemy się w górnej ósemce (Arka cięzki terminarz, Cracovia zbyt duża strata). W przypadku straty punktów dzisiaj czeka nas walka do końca i zapewne mecz o życie z Sandecją.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
https://wislakrakow.com/mecz-legia-w...owany-w-canal/
Orientuje się ktoś, czy będzie się to dało znaleźć w telewizji naziemnej? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No przecież masz odpowiedz w linku który wkleiles. Nie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Hit 28. kolejki LOTTO Ekstraklasy, w którym broniąca tytułu Legia Warszawa podejmie Wisłę Kraków, rozpocznie się o 18:30.
A czy nie powinien się rozpocząć o 18:00? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czemu niby gramy 4-3-3 , a na C+ zawsze pokazuja nasze ustawienie jako 4-5-1 (dokladnie 4-2-3-1 ?
nie jest tak ze to jeen szablon , bo innym druzynom pokazuja inaczej np Legia 4-1-4-1 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo nie ogarniaja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciekawy jestem ile czasu poświeciliby dzisiejszemu meczowi L-W w Lidze+ Extra gdyby to Legia wygrała....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Bardziej bawi to, że 80% czasu poświęcili grze Legii, mówiąc, gdzie trzeba poprawić, a o dobrej grze Wisły przebąknęli ze trzy razy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie chcę się pryp..., ale to samo zauważyłem. Reasumując ten śmieszny program: to nie Wisła była taka dobra, tylko Legia taka słaba.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dla mnie zadzwiające było to, gdy przy pierwszej powtórce faulu w polu karnym (jeszcze przed varem) jeden z komentatorów w C+ jakby z auotmatu wyjechał na pewniaka coś w stylu "kontakt był, ale OCZYWIŚCIE takich rzeczy się nie gwiżdże", nawet nie dał sobie chwili, żeby się nad tym pochylić. A po meczu nigdzie nawet nie ma dywagacji czy faul był, karny z gatunku oczywistych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mielcarski taki "expert" Też to wychwyciłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Akurat Węgrzyn jest zwykle "prokrakowski" przy takich meczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mi się podobała stypa w L+
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Info z wywiadu dla zapinamypasy: Cezary Wilk kończy karierę z powodu kontuzji kolana w wieku 32 lat.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ten portal zapinamypasy należy do kibiców Amiki czy Arki?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|