|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
0:1 po przewrotce Boguskiego w 93 minucie meczu.
A tak na poważnie to wywieźmy z Warszawy 1 punkt i będzie gitara. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kucharczyk znowu będzie kazał Frankowskiemu kiedy ma używać VAR i będzie gites tenteges....czwarty sędzia na boisku....
Każdy punkt będzie niespodzianka. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2018
Offline |
|
|
W tej lidze nie ma czegoś takiego jak "drużyna poza zasięgiem", ale oczywiste jest, że to Legia będzie faworytem. Musimy grać mądrze w obronie i wyprowadzać kontry...jesteśmy w stanie coś z tej Warszawy wywieźć, ale na pewno musimy grać o wiele lepiej niż w dotychczasowych spotkaniach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Za takie coś powinna być kartka wywieranie presji
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nie srajcie przed tą Legią, co będzie to się okaże, remis chcę minimum a zwycięstwo 2:1 przyjmę jako to na co czekam ;-) jeśli zagramy mądrze a sędziowie nic nie odjebią to będzie dobrze, uwierzcie w to
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
W Warszawie mecz będzie wyglądał podobnie jak w Białymstoku. Końcowy wynik będzie zależał od tego czy będziemy skuteczni w pierwszej połowie. 3 bramki Carlitosa z poprzedniej kolejki dają na to nadzieję. Nie ma co się obsry...ć, Legia gra (średnio) w polskiej ekstraklasie.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Frankowski już na początku meczu wlepi Llonchowi żółtą kartkę za cokolwiek (obstawiam żenującą symulkę Radovicia) a na drugie żółtko zarobi z urzędu i wyleci z boiska najpóźniej w 60 minucie (chyba, że mecz będzie szedł na korzyść Legii), do tego Carlos dostanie żółtko za to, że będzie się uśmiechał po odgwizdanym 2 centymetrowym spalonym - wychwyconym oczywiście przez VAR na żądanie Kucharczyka.....
Przy tym sędzi czarno to wszystko widzę..... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Carlitos nie dostanie kartki, bo wtedy by nie zagrał z pyrami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jeśli będzie podobne jak w Białymstoku: mroźno, to Carlitosowi oleje hydrauliczne przymarzną. To model letni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Krzysiu o meczu:
-Mecz z Wisłą będzie dla mnie takim, jak każdym innym. Emocje są już mniejsze. Mniejsze, zwłaszcza kiedy spojrzymy w perspektywie konfrontacji w Krakowie. Skupiam się na tym, co dzieje się w Warszawie. Przyznam szczerze, że nie interesuję się zbytnio tym, co dzieje się w Wiśle. W Legii chcę walczyć o sukcesy, na które tutaj są szanse. Cele są jasne: zdobycie Pucharu Polski i mistrzostwa kraju - stwierdził Krzysztof Mączyński, pomocnik Legii Warszawa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie sukcesy?
Cytat:
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Krzyś to w meczu w Krakowie po faulach w pierwszych 10 minutach powinien mieć żółtko (choćby chamski atak na Lloncha) ale Frankowski go oszczędził .....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
To w końcu:
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no właśnie
dlatego pozwoliłem sobie wkleić, te głupoty które gada jak zwykle ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
IQ jeszcze mniejsze niż DG77. Co za qrva z tego maczynskiego. Na szczęście każdy wie jak mu na imię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
On nie jest zły, on jest po prostu do bólu przeciętny i szary pod względem charakteru i inteligencji. Umiejętności w sumie też. Gdyby nie Nawałka, to kopałby się po czole w Termalice.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki chłopek roztropek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam tylko nadzieję, że głównym bohaterem meczu nie zostanie pedał frankowski
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Serce mówi 1-0 dla nas, ale głowa, że nas pojadą minimum dwójka
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Smutne nie mieć wiary, ale każdy inny wynik niż porażka przyjmę jako wielką niespodziankę.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gramy przede wszystkim wolniej od nich i to główny mankament.
Skrzydła też nie zrobią nam przewagi ,bo ich praktycznie nie mamy. Na obecny czas są lepszą drużyną. Jednak to jest piłka nożna i każdy wynik jest możliwy. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego najbardziej się obawiam.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przy VAR ma siedziec Raczkowski z Warszawy, smiech na sali
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A pamiętasz o czasach, kiedy o obsadzie sędziowskiej na meczach ekstraklasy decydował Leszek Saks związany z Wisłą i Telefoniką ?
czy nie kibicowałś jeszcze piłce ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Co się takiego w tych czasach działo w meczach Wisły nie gwizdali pod Legie?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czy w tych czasach Wisla wygrywała z Legią po kosmicznych błędach sędziów ? Nie. Wracaj wiec na swój śmietnik a nie buszuj na naszym forum
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Ty jak widać nie kibicowałeś rozumowi, bo niby jak ten Saks był związany z Wisłą? Facet pracował w fabryce, którą przejęła Telefonika i 2 miesiące później zrezygnował z pracy w tym zakładzie. Ot cały jego związek z Telefoniką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Prezes Sarapata jeszcze niedawno nazwała taką sytuację " normalnością", byłem jakoś dziwnie pewny, że kolejny przypadek takiej normalności przypadnie akurat na mecz z Legią.
Odsyłam zresztą do mojego posta https://wislakrakow.com/forum/showth...71#post1478871 a w szczególności do odpowiedzi pod nim, gdzie paru forumowiczów popiera taką sytuację. Na pretensje więc już chyba za późno. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|