|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Bardzo dobra gra Wisełki.
Z przebiegu gry to my bardziej zasłużyliśmy na prowadzenie, ale może coś się odmieni po przerwie? Baba Jaga wcale nie taka straszna. Ten mecz jest spokojnie do wygrania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
To nie była laga na Carlitosa, tylko sytuacyjne górne podanie, bardzo ładne z resztą, tego mu nie odbiorę, ale ten truchcik przy bramce Jagielloni..
Będzie 1:1. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dopóki jesteśmy przy piłce to jakoś to wygląda.. niestety tylko do 16 metra. Jak nas atakują to nie wiemy co się dzieje i jest chaos nie z tej ziemi.
Na Cywkę nie mogę patrzeć. Carlitos najgorszy na boisku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
z Carlitosem w takiej formie słabo to wygląda. Miał dwie dwusetki. Przebił Go Imaz- miał trzy setkę
15min do końca |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wisła potrzebuje trenera a nie PIERDOŁY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To idź i trenuj
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
mam wrażenie, że ktokolwiek by nas nie trenował, to gra będzie wyglądać tak samo, czyli beznadziejnie. Że jedyne zrywy są wtedy, gdy jakiś zawodnik ma "rundę konia", jak Carlitos na jesień. Mizera, brak pomysłu, opieszałość, niechlujność, beznadziejne strzały i nagminne marnowanie szans.
I tak co sezon, z nielicznymi wyjątkami, od jakiś sześciu lat |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale co ty chcesz, niewykorzystane sytuacje się mszczą i tyle.
Dobrze, że chociaż takie mamy z liderem tabeli. Za Kiko byśmy bronili 0:0 od 1 minuty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na jesień graliśmy piach ale mieliśmy dwóch piłkarzy w formie (Carlitos i Sadlok), którzy nam punktowali (szczególnie ten pierwszy).
Obecnie gramy piach i nie mamy nikogo w formie. Zanosi się na walkę o utrzymanie w tym sezonie. Nie rozumiem przywiązania trenera do ciągłego grania 4-3-3, z takimi środkowymi pomocnikami jak MitroPerez i Cywka. Zero kreatywności. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Carlitos jest najgorszy na boisku dzisiaj
w zasadzie to gra padake 3 mecz z rzedu to ze tracil 8/10 pilek nie irytowalo gdy strzelal gole, teraz oprocz strat tez strzela tyle ze w maliny pierwsza polowa byla niezla, brakowalo tylko skutecznosci w drugiej Jaga zdecydowanie lepsza 6 pkt w 5 meczach a mamy jeszcze Legie i Lecha Carrillo imponujaco nie zaczal ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Szkoda komentowac, zagrali dobrze wylacznie przez pierwsze 30 minut, cala druga polowa to dominacja Jagielloni. Carlitos mial dwie super setki w pierwszej polowie, powinno byc przynajmniej 1-0 i wygladaloby to znacznie inaczej, potem sie zemscilo a druga polowe przespali. Jeszcze niech ze Slaskiem punkty straca to juz w ogole bedzie mozna sobie harakiri zrobic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
"Zabrakło szczęścia."
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Wisla tak jak ja bardzo slaba po pierwszej polowce.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() W punkt ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mecz ze Śląskiem to dla nas w zasadzie mecz o wszystko.
Kompletnie nie rozumiem, jak można tak "grać", jak my w drugiej połowie, czy w zasadzie nie grać wcale. Biorąc pod uwagę, że Jaga też nic szczególnego nie grała, taka postawa to kompromitacja zawodników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Cała gra nie wyglądała tragicznie, ale czy był dzisiaj jakiś piłkarz, którego można zaliczyć na plus ? Nie mogę takiego znaleźć.
Cywka, Mitrović, Boguski to jakieś dno. Niech te 3 pkt dadzą Jadze mistrza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Zanosi się na kolejne wietrzenie kadry latem. Mam nadzieję, że już bez Pana Junco. Ostatnie transfery to żal.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dziadostwo ,brak zero jakiejkolwiek jakosci.
Jaga wcale nie taka super,to my nic nie gramy,wiec czego tu wymagać. Boguski ,pilkarz zawodowy ,nic nie robiacy tylko caly tydzien trenujacy od 35 lat tą pilke i on nie potrafi ,albo nie umie? kopnać na ten prostokąt 7 metrowy,idz Boguś gnój w polu przewracać. To przez takich minimalistów tkwimy w tej przecietnosci i beznadzieji 6-7 lat az skisniemy ,bo ja tu nie widze wielkiej przyszlosci ani zmian. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Mamrot po meczu:
Z tych wszystkich rozgrywanych ostatnio meczów, spotkanie z Wisła było najtrudniejsze. Znów gra lepsza od wyniku. Poukładana, wyrachowana Wisła, a jednak nie punktuje. Szkoda, ze ten trener nie ma do dyspozycji na skrzydłach Zienczuka i Kosowskiego. Oby został na następny sezon. Obyśmy sie zakwalifikowali w obecnym do tej ósemki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Wynik meczu zgodny z przewidywaniami.
Teraz nie czas na rewolucję tylko na walkę z całych sił o pierwszą ósemkę. Wszystkie ręce na pokład i ze Śląskiem muszą być 3 pkt. Niby nie wygląda to jakoś bardzo źle ale efektów brak... Faktem jest że nasze transfery w tym sezonie to w większości klapa. Do tego chyba dochodzą kolejne opóźnienia w płatnościach. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Jedno jest pewne, Sadlok może spać spokojnie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mecz jak za Kiko, tylko Carlos bez formy. Normalnie strzelił by jedną i remis byłby całkiem osiągalny.
Nasza pomoc to okropne nieporozumienie, kompletnie bez kreatywności. Mitrovic, Cywka, Boguski - 1 liga. Carrillo widać że coś tam chce zmienić taktykę, próbujemy grać inaczej, ale powinien zacząć od posadzenia na ławce tej trójki, IMHO nikt nie zagra gorzej od nich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Drużyna się rozsypała taktycznie- za duże przerwy, za mało pressingu Cuesta- dobry mecz Palcic- od typowego Bartkowskiego to on się za bardzo nie różni, od obecnego słabszy Velez- bardzo słabo Arsenic- poprany mecz Cywka- początek dobry potem zgasł, zgubił krycie przy golu Mitrovic- znowu tak sobie, kilka dobrych piłek, kilka fatalnych start, baardzo wolny Llonch- poprawny mecz a i tka chyba znów najlepszy w drużynie Brlek- grał? Boguski- grał? Imaz-obudził się w drugiej połowie Lopez- typowa zimowa kaszana Małecki, Brożek- grali, tak? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Za dużo przetasowań w drużynie, przez co wróciliśmy do początków... A tak optymistycznie to zaczynało wyglądać: co mecz to lepiej graliśmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Całkowita dezorganizacja obrony, marnujemy 3 setki, mamy więcej podań na wyższym procencie skuteczności, gra wygląda całkiem znośnie, graliśmy wyjazd u lidera ligi, a 3/4 forum zwalnia trenera? Halo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ostatnie transfery to zal?
Carlitos, Imaz, Lionch, Gonzalez, Wasilewski, Arsenic... Eee.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Velez sie popisal przy drugiej bramce...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|