|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Sprawdziło się to co pisałem przed meczem z kompleksiarzami z kielc. Było podobnie ciężko jak z arką, jednakże mieliśmy mniej szczęścia. Więcej sytuacji od rywala ->powinniśmy wygrać, cóż padł remis. Pisałem, że musimy wygrać bo w Białymstoku po tym co widziałem z ległą będzie ciężko o jakikolwiek punkt. Obym się mylił.
POL od 3 meczy do mnie najlepszy - mam nadzieję, że podtrzyma formę. W środkowym spotkaniu z tego co zauważyłem przejął chyba rolę rozgrywającego, bo często zapędzał się pod bramkę przeciwników na pełnym gazie. Cywka stał z tyłu asekuracyjnie, Mitrovic wiadomo, nie oczekuje od defensywnego pomocnika, że nas zbawi, dlatego licze na Brleka w miejsce Cywki. Problem pojawia się jeden: jak fizycznie wygląda Brlek? Być może Sadlokowi przyda się jeden mecz pauzy, gdyż strasznie obniżył loty i był zwykle jednym z najsłabszych naszych zawodników. Co podanie to strata, podobnie jak Cywka - piła pod nogi rywala z odległości 3 metrów... Wątpię w magię Carlitosa, wyraźnie widać, że gra w takich warunkach nie jest dla niego. Już nawet nie chodzi o to, że karnego nie strzelił, tylko na notoryczne straty, które notował w 1 polowie z kielcami, w 2 było już trochę lepiej, gdyż stworzył sobie 2 okazje, co daje jakiś promyk nadziei. Do boju Wisełka! Ps. Pytanko pół żartem pół serio: wolelibyście Basche (jakby był zdrowy) w składzie? Jeśli tak to kosztem kogo? Cywki czy Mitrovica? |
|
|

|
||||||
|
|