|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nasz sponsor obstawia remis ze wskazaniem na Wisłę. Hmmmm ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Gra wygląda jak wygląda, ale to dopiero początek i z jakąkolwiek oceną trenera wstrzymam się przynajmniej do końca sezonu. Na razie chciałbym żeby drużyna w miarę regularnie punktowała. Po pierwszych dwóch meczach jestem zadowolony, chłopcy zrobili to co do nich należało. Teraz marzy mi się powtórzenie takiego wyniku punktowego w dwóch najbliższych meczach. To byłaby już naprawdę komfortowa sytuacja. Tym bardziej, że w ciągu tygodnia czekają nas 3 mecze, a ostatni z nich to wyjazd na Jagę. Chciałbym żebyśmy podeszli do niego z dużym spokojem. Tak więc 4 punkty w dwóch najbliższych meczach bardzo mnie zadowolą, bez względu na jakość gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Swoją drogą ciekawe jak zapowiadane na cały najbliższy tydzień silne mrozy wpłyną na rozgrywanie tych następnych dwóch kolejek?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 23.02.2018 o godz. 19:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ogarną, zrobią im najwyżej przerwy co 15 min na ciepłą herbatę. Ewentualnie koksowniki dla bramkarzy i jeden przy linii.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No zobaczymy jak tym razem pojdzie nam na wyjezdzie. Lechia co pokazal mecz z Piastem jest slaba, szkoda ze z nimi zremisowalismy. Tracimy do 4 miejsca 4 punkty wiec koniecznie trzeba wygrac to spotkanie zeby przy dobrych wiatrach zblizyc sie do czolowki na 1-2 punkty i odskoczyc od reszty na 5 punktow
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.02.2018 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Rozgrywanie meczów przy takich warunkach pogodowych jak zapowiadane na dwie najbliższe kolejki naprawdę mija się z celem. I to z każdej strony: zawodników i kibiców.
Jasne, że tego nie dało się przewidzieć, bo równie dobrze mogłaby być już wiosna ale jednak gra przy temperaturze minus 7 czy 8 to bezsens ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg meteo.pl w niedzielę w Gliwicach też będzie poniżej -5!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Powinniśmy grać wiosna-jesień (od marca do grudnia).
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A w środę w Krakowie (kiedy zagramy z Kielcami) nawet -11 albo -12 !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i taki mecz powinien zostać odwołany...To nie ma sensu. Dla klubów same straty: puste trybuny, podwyższone ryzyko kontuzji.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jestem tego samego zdania.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasi dotychczasowi przeciwnicy, Arka i Lechia, przez 3 kolejki zdobyly lacznie 3 punkty.
Bedzie ciezko, a Piast na fali wznoszacej po wygranej na Lechii (wlasnie, my tam nie wygralismy). Licze na 3 punkty, ale po remisie plakac nie bede. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ok, my mama karnety więc klub tego nie poczuje ale co z tymi, którzy kupują bilety na poszczególne mecze? Dla mnie bez sensu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Mecze w mrozie to absurd!! Tak samo jak mecze w lecie w niedzielę o 15!
ja.......e... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Będąc po chorobie i majac karnet nie wybiorę się na ten mecz. Frekwencja będzie dramatyczna. -12 czy nawet -15 sponiewiera wszystkimi.
Winnych jest dwoch: Ekstraklasa S.A. i PZPN. Mamy klimat jaki mamy a oni każą klubom grac w lutym. Widać że jedyne co ich i interesuje to kasa od telewizji, bo telewidzów średnio obchodzi że piłkarze i kibice marzna. Kasa i tak będzie się zgadzać. Środowych terminów jest ogrom wolnych w lipcu i siepniu, ale kogos z dzialaczy to obchodzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Powtarzam, powinniśmy grać systemem marzec-listopad(grudzień).
W pucharach i tak nie gramy, raczej długo nie pogramy na poważnie, dlatego gra z jedna przerwa (miedzy sezonami) a nie dwiema (miedzy sezonami i miedzy rundami) wszystkim wyjdzie tylko na drobre. Nie powiekszenie ligi, nie wiecej kolejek, a wlasnie inny system. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba faktycznie ten układ wiosna-jesień byłby lepszy...
Chociaż cytując klasyka takie letnie, niedzielne popołudnia to fatalne warunki do gry ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Bez przesady, nawet w Rosji zniesiono kilka lat temu system wiosna-jesień a panują tam raczej dużo ostrzejsze warunki klimatyczne. Niemcy mają bardzo podobny klimat i co też mają grać tym systemem? Problemem jest poziom a nie temperatura.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Trzeba wygrać, wszyscy zagrali pod nas w tej kolejce (został tylko mecz Korona Lech), jest szansa wskoczyć do piątki.
Z drugiej strony w tym sezonie jak mamy takie przełomowe mecze, gdzie możemy wskoczyć wyżej to nasi z reguły dają du..y po całości. Mam nadzieję, że tym razem nie będzie podobnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
skład Piasta robi naprawde wrażenie, to mój kandydat na "rycerza wiosny" , mam nadzieje że wywalczymy te 3pkt
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2018
Offline |
|
|
Bez urazy,ale jak chcemy jako klub robić jakiś progres to takie drużyny powinniśmy ogrywać i tyle.
Piast nie ma wirtuozów gry a nasza drużyna z meczu na mecz będzie wyglądać lepiej. Liczę dzisiaj na pewne zwycięstwo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fajną dziś mamy ławkę rezerwowych. Oprócz Cuesty sama młodzież
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ale męczenie buły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Szczerze, to nie wiem jak mam skomentować, to co właśnie zobaczyłem...
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Masakra co gramy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech Carillo cos zmieni szybko, bo inaczej w końcu dostaniemy.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tylko przypomne, ze nie liczac meczu z Piastem gralismy z druzynami, ktore lacznie w 3 kolejkach, czyli 6 meczach zdobyly 3 punkty.
A gole zdobylismy poki co po ewidentnym bledzie Kuciaka, dwoch stalych fragmentach i troche rozpaczliwym strzale z dystansu (blad bramkarza rowniez i przy tej bramce). Podziwiam tych, co mowia o jakies wiekszej jakosci w naszej grze w porownaniu z jesienia. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|