|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Boże, ten regan to głupi bardziej niż myślałem... Na nic Twoje starania, szacunku już na tym forum nie uzyskasz
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mial byc bomba i jest. Wam to nigdy nie dogodzi
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Regan, sam wyzywales ludzi od konfidentow, gdy ktoś na SB przytaczal Twoje posty sprzed roku i dwoch o tej samej "bombowej treści".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła Kraków rozwiązała za poszumieniem stron kontrakt z Victorem Perezem.Uff wzmocnienie
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gość, który liczyłem będzie kozakiem jak na nasze warunki. On i Ze Manuel dwa największe rozczarowania jesieni.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/
Marcin Grabowski w Wiśle! Kontrakt 24+12 od 1 Lipca 2018 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najwieksze bomby transferowe to odejscie Ze Manuela i teraz Pereza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
No i regan po raz kolejny może napisać 'a nie mówiłem'
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Podsumowując dotychczasowe okienko:
Przyszli: Mitrovic, Palcic Przyjda od 1 lipca: Grabowski, Suljic W kregu zainteresowań: Brlek, Bomba Regana Odeszli: Ze Manuel, Perez, Pietrzak (wyp), Bartosz (wyp) Mogą odejść: Kostal (wyp) Kadra się ilościowo nie powiększyła, a i tak pęka w szwach, w szczególności gdy wszyscy będą zdrowi (marzenie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Swoją drogą Kostal na wypożyczeniu powinien być od co najmniej miesiąca. Jak teraz gdzieś pójdzie to może mieć wieksze problemy, żeby sie przebić (zgranie z zespołem itp).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Dawno tu nie zaglądałem. Czas kolejny raz pochwalić Junco, który naprawdę ma wizję - pokazują to właśnie ruchy wśród młodszych piłkarzy, a wiadomo jak ciężko wyrwać jest Polaków przy wszelakich menago, prowizjach, chorych oczekiwaniach klubów.
Śliwka - wygrana walka o 16latka m. in. z Legią. Słomka - wygląda świetnie ponoć na treningach w GKS, zaczął teraz regularnie grać w 1 składzie w sparingach. Laskoś - wyróżniający się w juniorach. Grabowski - reprezentant juniorów od lat, wyrwany z Lecha. Do tego Wojtkowski. Balanyuk, Kolar. Trzeba czasu, ale świetnie to wygląda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
up + Kostal i Halilović, zagranie z Brlekiem też mistrzowskie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kostal to bardziej widzimisię kibiców nic pomysł Junco, poza tym jak dla mnie do Kostal nie pokazał do tej pory nic żeby go chwalić
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wedlug mnie facet ma problemy z psychiką, pewnością siebie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Dlatego na jego miejscu zabiegałbym o wypożyczenie, by grać systematycznie - gra, gra, gra - to podstawa u młodych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Słomka zagrał w 1 składzie w 2 sparingach na 6. Zobaczymy czy zacznie grać chociaż w lidze. Biorąc pod uwagę, że gość w poprzedniej rundzie nie łapał się nawet na ławkę rezerwowych GKS-u, to ten ruch należy rozpatrywać tylko i wyłącznie negatywnie, zważywszy że GKS nie ma zespołu rezerw i Słomka ostatnie pół roku spędził na "świetnym" wyglądaniu na treningach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kostal to ten ktorego nikt z 1 ligi nie chcial wypozyczyc? No, prze talent.
Wklej potwierdzenie Brleka przez Nasz klub bo mi uciekło. Halilovic tez mega kot, jakie to on ma cyfry w lidze przypomnij mi ... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To niech pójdzie, a wtedy będziemy sie zastanawiać czy sie przebije. Na razie siedzi u nas bez jakichkolwiek szans na grę. A te plotki z 90minut.pl uważam za średnio wiarygodne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Na 90 minut to akurat nie sa ich wymysly tylko zbior waszych wiarygodnych twitterow i artykulow na smiesznych portalach.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie wiemy również tego czy to że Kostala jeszcze nie wypozyczono to decyzja Carrillo czy klubów 1 ligi. Wbrew pozorom na skrzydlach to my nie mamy ogromnego urodzaju i być może trener czeka na rozwój sytuacji i zabezpieczenie też ławki rezerwowych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro na treningach i sprawingach nie pokazuje tyle żeby łapać się choćby do 18 meczowej przy tylu kontuzjach to wybacz...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jest po prostu cienki. Sad but true.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przecież dla Kostala w 4-3-3 nie ma miejsca. Gdzie 60kg gość na 10, żeby go zdeptali?
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 22.02.2018 o godz. 22:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Moze z Brelkiem to tak jak z Grigorie i Galamazem tamci juz byli w samolocie,a on juz był na stadionie
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|