|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niemieccy kibice tak chcieli zrobić
Z Mitrovica będą ludzie tylko potrzeba meczów i zgranie z zespołem![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie wiem na ile to marzenia osoby piszącej na stronie, a na ile fakty, ale możliwe, że zmiennik Sadloka jest już znany:
https://zlotowskie.pl/artykul/jastro...o-wisly-krakow |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Gosc ma 26 lat - mlody, dajmy mu szanse na rozwiniecie.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co do Bartkowskiego, to jest on ofiarą nowego systemu gry. Boczni obrońcy zostają całkowicie bez asekuracji, bo pomocnicy zagęszczają środek pola, a boczni napastnicy nie wracają do obrony. Widać to przy bramce Lechii i pierwszej bramce dla Arki. Sadlok ma ten sam problem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
BVB grało w pierwszym sezonie mistrzowskim Kloppa podobnym systemem i Piszczka zawsze asekurowal defensywny pomocnik. Do takiej gry trzeba mieć żelazne płuca, świetna technike i zwrotnosc. Zawodnik pokroju Stolarskiego bardziej by się u nas bardziej przydał.
A co do tego że nikt się nie wracamdo oceny, to ja zwróciłem uwagę że zarowno Imaz jakmi Boguski walczyli w obronie. Problem jest przy kontrach. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2018
Offline |
|
|
Bartkowski to najzwyczajniej w świecie cienki bolek i tyle.
Peszko ostatnio robił z nim co chciał i mam nadzieje ,że ten Palcić nie będzie szkalny i da nam odrobinę spokoju na boku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Śmiejesz się, według komentatorów i ekspertów pokroju leśnych dziadków i mediów to nadal młody, zdolny zawodnik, a później zdziwienie, że w pucharach leją nas drużyny z Macedonii, Azerbejdżanu czy Kazachstanu
![]() Transfer tego młodego cieszy. Widać rezygnujemy z Pietrzaka. Powód: uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 21.02.2018 o godz. 11:08.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A coś wiadomo co z tym Petarem?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wisła i Genoa wymieniają już dokumenty, oficjalka kwestią czasu - https://www.tuttomercatoweb.com/seri...umenti-1080242
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Serial sie ciagnie i ciagnie... i ciagnie...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ależ się ciągnieeeeeee. Z tydzień już bedzie. Ileż można
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby tylko tydzień...
Wg. Moich info od grudnia co najmnjej A w tle dlugi Genoi
Ostatnio edytowane przez regan : 21.02.2018 o godz. 16:02.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
według moich źródeł, to jesteś jeb.anym debilem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Hahahaha regan znowu srogie piguly chyba wjechaly, albo szklanki od teo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Twojego infa
![]() Trzeba poczekać na oficjalne informacje
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 21.02.2018 o godz. 16:51.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poki co wszystko co pisalem w styczniu po sporych opoznieniach wychodzi na wierzch ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musze. Tyle wpadlo hejtu w moja strone ze teraz przyszedl czas wyjasnic kto miał racje a kto jest hejterem
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
@nesta
@PlayLikeAPro To prawda, ze nie wiadomo co sie wydarzy w lecie, ale w takim razie po co byli sciagani Halilovic z Wojtkowskim? Zwlaszcza, ze Tibor wyroznial sie pod koniec obozu i mozna bylo sie spodziewac, ze trener na niego postawi. Idac tym tokiem myslenia powinnismy sciagnac kogos za Brleka w lecie 2016 bo przeciez rozczarowywal i w takim razie nie byl wart ogrywania, tylko pozniej bysmy na nim nie zarobili 2 mln euro. Mi glownie chodzi o ten okres, zaledwie 4 miesieczny. I mysle, ze najmniej od Wisly zalezy czy bedzie mogl zostac dluzej. To Genoa o tym zdecyduje, chyba, ze sie dogadaja jakos z Wisla juz teraz, a i sam zawodnik moze bedzie wolal pojsc na wypozyczenie gdzies we Wloszech na przyklad. A kontuzje czy nawet transfery to kwestie mocno losowe i trudno sie ich spodziewac. Wszyscy byli pewni, ze Carlitos odejdzie gdzies za gruba kase, i co? Poki co jest w Wisle i nigdzie sie nie wybiera. Takze nie ma co porownywac, bo sytuacje sie troche roznia. Jesli chodzi o dodatkowa kase z tytulu lepszego miejsca na koniec sezonu, to oczywiscie prawdopodobne jest, ze z Brlekiem w skladzie bedzie ono wyzsze, jednak nie jest to pewne. Zreszta nie przecenialbym tych 50 czy 100 tys. euro dodatkowo. Rozumiem, ze Wisla jest biedna, ale bez przesady. Ja mam inne zdanie i wole miec za to jakis trzon na nowy sezon, a nie budowac wszystko od nowa. Mam tu caly czas, rzecz jasna, na mysli sytuacje kiedy Petar by musial wrocic po 4 miesiacach. Co innego gdyby zostal dluzej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
regan z nami kibicami!
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|