|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Żeby wdrożyć myśl Carrillo potrzeba znacznie więcej czasu, niż na prosta piłkę Kiko, ale nie wyobrażam sobie dzisiaj remisu, chociaż uważam, że Arka to znacznie mniej wygodny przeciwnik niż Lechia. 2:0, Imaz + Halilović
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy nasi "eksperci" dadzą mu na to szanse
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Tzn grajki w koncu hajs dostali ? ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko ok.
Ale w ciągu bodajże ostatnich 9 mcy były tylko dwa weekendy, kiedy pdały takie same wyniki ( 1,x,2) jak były 3 mecze grane w 1 dzień. Oby buki były łaskawe dla nas, jak Jaga wygra ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 17.02.2018 o godz. 19:33.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gra tragedia taktyka 4-3-3 to nie dla nas nie z tą obroną....gdyby nie błędy bramkarza to byś chvja wygrali....Ale już po meczu i można gdybać ważne 3 pkt
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Steinbors, dziekujemy !!!
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Po tej kolejce Arka i Zagłębie za nami. Jazda, jazda, jazda ...
Ale temat wyprowadzenia piłki i obrony to Joan musi przepracować. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wybiegaliśmy wygraną. Wreszcie walka od początku do końca. Llonch człowiek numer 1 do tego błysk geniuszu i szczęścia Arsenicia.Również Imaz- chyba najlepszy mecz od kiedy jest u Nas.
Słabszy dziś był Carlitos ale pewnie wpływ na to miało wqrwienie że sędzia ukradł Mu gola na 1-1. Dobrze, że miał kto Go zastąpić. Buchalik interwencja meczu ![]() Fakt faktem za tydzień na Piasta może wystarczyć ale na Koronę może już być za mało. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brylant co ty .......isz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jako najlepszy komentarz do meczu zacytuję kogoś z czata
Cytat:
- Mitrović kolejny raz bardzo słaby na boisku - celność strzałów dramatyczna: na 22 wszystkie, tylko 4 celne - pomysł trenera z Boguskim na lewym skrzydle to nie wiem skąd się wziął. Otrząśnij się Carrillo - mam nadzieje że wypożyczą Brleka do czerwca i będzie grał zamiast Mitrovicia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jak zadupcali po te 3 punkty - miło widzieć tak biegającą Wisłę.
Llonch dziś odebrałby nawet złoto Stochowi - czapki z głów. Sporo jeszcze do pracy, ale czas działa na naszą korzysć - 3 punkty zostają w Krakowie !!! Wiosna lato jesień zima arka gdynia ....a świnia !!!!!! ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Buchalik, Bartkowski, Cywka, Boguski- jesteście cienkie bolki i zwyczajnie nie zasługujecie na nowe kontrakty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Gra wcale nie taka zła.Przyjemnie sie to ogladało,grali caly czas do przodu.Widać pomysł.Nawet jakby bylo 3;3 to i tak widać ze to idzie w dobrym kierunku.
A to zwyciestwo zasłuzone ,kopacze z Arki nieiwem kiedy oddali te 7 strzałow.Fajny mecz Imaza i Lloncha ,Mitorvic mnie w ogole nie przekonuje.Sadlok jak zwykle dobrze ,Arsenic na obronie nie ma co gadać -wyrabia się chlopak. No i Buchalik,jak zawsze na niego narzekam to gdyby nie on drewniany czerep Marciniaka dały swiniom remis. No i jelsi prawda z Brelkiem to to jest wlasnie ten jeden element ktory nam brakuje. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pamiętajmy, że gramy bez Bashy i Wojtkowskiego. Na koniec jesieni podstawowi zawodnicy nasi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam pojęcia skąd te negatywne opinie o grze. W mojej opinie byliśmy klase lepsi od Arki. Co Steinbors przyfarfoclił, to Wasyl oddał nie trzymając spalonego. Momentami gubimy się w obronie, ale moim zdaniem 2 linia wymaga pewnych modyfikacji. Ewidentnie nie ogarniają, czyja ma być jakaś przebitka i nie raz Mitrović i Cywka stali w miejscu i patrzyli się na siebie. Bartkowski jest fatalny, ale dzisiaj tak do 60 minuty to Sadlok był cieniem siebie- beznadziejny. Jeśli ktoś mówi, że Boguski jest słaby, to radzę obejrzeć sobie 70 minute, gdzie podał sam do siebie. Carlitos podał kiedyś sam do siebie? Albo Meliskon? No. Skoro już wspomniałem Carlitosa, to irytują jego kretyńskie decyzje, gdy każdy kontakt z piłką to wchodzenie w 1vs3/4. Nie tędy droga, przecież i tak cała drużyna gra pod niego.
Zapomniałbym od Mitroviciu. Pierwsze 2 mecze- nieporozumienie. Skuteczność podań do tyłu ma taką, jak Uryga, a do przodu gorszą, bo wszystko co próbuje, to strata, a Alan chociaż nie próbował. Widać jakiś tam potencjał, ale ten typ przecież miał być wzmocnieniem 'na już'.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 17.02.2018 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mitrovic jak dla mnie nie istnieje. Mam nadzieję, że to nie jest pupilek trenera i w następnym meczu ława,bo inaczej bedzie jak z Ze Manuelem.Jeśli chodzi o grę widać poprawe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie musisz zgadzać się. z moją opinią kopanina,chaos,kopanina
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 17.02.2018 o godz. 22:50.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Buchalik to akurat dzisiaj nie zawinil, robil co mogl. Graczem meczu zdecydowanie Arsenic, dwie bramki strzelone, ogarnial lepiej niz Wasyl, ktory nie zdarzyl wrocic i niestety padla bramka na 2-2. Gra ogolnie nie wygladala za dobrze, byly bardzo slabe momenty, duzo jeszcze jest do poprawy. Najwazniejsze sa 3 punkty i wracamy do top8
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak już mam się czepiać to pierwszą bramkę zawalił, wyszedł gdzieś nie wiadomo gdzie, nie wiadomo po co i pozbawił się szans na interwencję. Gdyby został w bramce duża szansa na skuteczną obronę.
Poza tym jednym brzemiennym błędem zagrał bardzo dobre zawody i parę razy świetnie interweniował na przedpolu. Bartkowski mnie wkurza w rozegraniu. W obronie w porządku, z przodu chęci ma - tylko chyba brakuje umiejętności i nosa do gry ofensywnej. Sadlok dziś niewidzialny w ofensywie do 60 minuty i gdy już myślałem, że po prostu zagrał słaby mecz to się uaktywnił i było z tego dużo więcej zagrożenia niż z akcji Bartkowskiego. Świetny mecz Imaza. Chyba najlepszy od przyjścia, mimo że raz już u nas ustrzelił dublet. Carlitos nadal groźny, lepszy mecz niż ostatnio - przynajmniej mu czasem dryblingi wychodziły, ale to nie ten Carlos Lopez z poprzedniej rundy. Dużo strat. W środku wkurza mnie Mitrović i jego lobiki. Jak na razie zupełnie mnie nie przekonuje. Wolę Halilovicia. Boguski dziś poza jednym świetnym dośrodkowaniem (na które nie poszedł Carlitos) praktycznie nieobecny na placu. Powinien być zmieniony wcześniej. Cywka średnio, Llonch bardzo dobrze. Arsenić! Chapeau Bas! PS, nie wiem czego chcą malkontenci - oddaliśmy ponad 20 strzałów przy posiadaniu 58%. W przeciwieństwie do ery Kiko, przynajmniej graliśmy w piłkę. Mecz się świetnie oglądało. Są punkty, jest gra w piłkę. Czego chcieć więcej?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 17.02.2018 o godz. 22:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Uważam, że Mitrovic dzisiaj trochę lepiej niż tydzień temu.
Pol - świetne przechwyty. Zoran - dzień konia... nawet na czworaka ograł dwóch śledzi... Trochę dziwne było granie w pierwszej połowie: Niby graliśmy piłką, ale arkowcy momentami to nawet nie biegali za piłką... dziwne to było. Na plus nasza gra kilka minut po strzeleniu gola na 2:2. Coś zaczynaliśmy trybić. Małe gierki zaczynały wychodzić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strzał z bliska przy słupku. Nie ma żadnej gwarancji, że byłby w stanie coś zrobić. Pięciu zawodników w polu karnym, a Arka dochodzi do strzału. To raczej naciągane winić za to bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Popełnił błąd. Może by wybronił, może nie. Nie było go tam, gdzie być powinien, bo zrobił sobie głupią wycieczkę.
Nie wiadomo czy strzał byłby taki sam, gdyby bramkarz był w bramce. To zawsze ściąga uwagę. Łatwo się strzela do pustej bramki.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 17.02.2018 o godz. 23:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To byl ten spalony jesli pierwszym zawodnikiem, ktory dotknął pilkę byl obronca swini?
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Spalonego odgwizduje sie nawet wtedy, gdy zawodnik nie dotyka pilki. Jak dla mnie nie ma tutaj zadnej kontrowersji, jedynie zal, ze ten spalony taki maly.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To się nazywa brak szczescia ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ma kolega rację ale to Go tak sfrustrowało , że później grał byle co. Pojedynki 1vs4 1vs3. Zdecydowanie to nie Carlitos z jesieni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gracze meczu to Arsenic i Llonch. Co ten drugi dziś wydarł piłek śledziom to po prostu jest nie do opisania. Mitrovic i Boguski mam nadzieję od następnego meczu na ławce. Pierwszy póki co niewiele wnosi do gry, Rafałowi z końcem sezonu należy po prostu podziękować za grę. Naprawdę nie mogę pojąć, co on pokazuje na tych treningach, że ma cały czas pierwszy skład.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |