|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
3pkt konieczne, jeżeli ten nasz wariacki plan na puchary ma być choć trochę realny.
A druga sprawa, że jesteśmy w grupie spadkowej. Świnia w meczu z Lechem wyglądała przyzwoicie niestety, więc to spacerek nie będzie. 2:1 dla Wisełki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Paaanie my Puchary atakujemy nie zawsze mamy to co chcemy,ja tu widzę raczej ostrą walkę do konca o grupe mistrzowską ,mozna pisać ze chcemy Pucharów ale od kilku sezonów rzeczywistośc karze nam bić sie o gorna ósemkę i nic wiecej. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
A ja mówie że Carlitos trafi w 90 min i wygramy 1:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A może kurna strzeli ktoś inny w końcu a nie tylko Carlitos. Oczywiście nie będę smutny jak gola zdobędzie znów nasza strzelba ale chyba już czas na bramkę kogoś innego? Nie wiem Małecki, Boguski, może Cywka przypomni sobie jak się strzela z 25 metrów. Ludzie obojętne już kto...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
przeczuwam hattrick Bogusia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Śnił mi się kolejny remis - tym razem 0:0, oby to nie była prawda -.-
Liczę na zwycięstwo |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Przecież Wisła jutro wygra, tego jestem pewny, a nawet dałbym sobie rękę uciąć. Nawet myślę o jakiejś grubszej kasie, żeby postawić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Spodziewam się lepszej gry. Chłopaki jeszcze trochę są zajechani po obozie i w Gdańsku dreptali po tym boisku, nie wszystkich piłka się słuchała, ale z każdym kolejnym meczem powinno być lepiej. Tak od 3-4 kolejki forma powinna być już optymalna. A tymczasem 3 punkty mogą być po bramce na 1-0 w 90 minucie wepchniętej dupą - byle nie tracić kontaktu z drużynami, które są w najbiższym sąsiedztwie w tabeli.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Remis będzie dla mnie rozczarowaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Najbliższe 3 mecze będę kluczowe jeżeli chodzi o awans do pierwszej ósemki. Zwłaszcza te domowe z Arką i Koroną. Obydwa MUSIMY wygrać. Później zacznie się gra głównie z czołówką (Lech, Legia, Jagiellonia) i lepiej nie podchodzić do tych spotkań z nożem na gardle. Martwi mnie to, że już mieliśmy 2 takie mecze pod rząd u siebie z bezpośrednimi rywalami (Płock i Zagłębie) i wiadomo jak się to skończyło..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Korona zagrała dziś dla nas i straciła punkty z Sandecją
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Trzeba to koniecznie wykorzystać !
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Siemaszki nie będzie. Najlepszy w meczu z Lechem skrzydłowy Zarandia również będzie nieobecny z powodu choroby, więc Arka osłabiona. Wobec tego trzeba zdecydowanie sięgnąć po te 3 pkt.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ktoś mi powie jakie znajomości ma nasza rzecznik? K8rwa to jest porażka. Wsyzstkie konferencje prasowe to jest jedna wielka żenada.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trochę zdumiewa mnie ten optymizm i przekonanie, że to wygramy - może 1 bramką, ale wygramy. Wg mnie szanse są bardzo wyrównane i chyba najbardziej prawdopodobny jest remis...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gramy u siebie z ligowym średniakiem, ponadto mecz jest absolutnie kluczowy jeśli chodzi o walkę o pierwszą ósemkę. Cięzko, żebyśmy sie nastawiali na remis.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Coś czuję że po dzisiejszym meczu głównym tematem będzie walka o górną 8... Obym się mylił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Niemniej nie upatrujmy swojej szansy w tym, że w Arce nie zagra ten czy ten. Patrzmy na swoją kadrę, która przy tylu nieobecnych i tak wydaje się być szeroka. Hallilovic czy Mitrovic? Mały czy Imaz? Bartkowski czy Palcic? Jest jeszcze opcja wyjść z przodu z Kolarem - wtedy Carlos bardziej na boku. Według mnie potencjał jest duży, gramy u siebie, obstawiam 3:0. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zarandia jest w kadrze i jedzie do Krakowa.
Ja liczę, że po dobrym wejściu jednak od początku zagra Imaz. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Poszła gruba papa, więc Wy mi tu o żadnych remisach nie piszcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy Głowacki jest kontuzjowany?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zdrowy ale Carillo woli pare Arsenic - Wasilewski zeby miec na stoperze jednego sprytnego i drugiego silowego zawodnika
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 17.02.2018 o godz. 12:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No i to by było na tyle jeśli chodzi o karierę. Szkoda, bo mógł jeszcze pograć - jeśli nie półtora, to chociaż pół roku.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Glowacki nie spelnia wymogow trenera jesli chodzi o szybkosc dla tego gra Wasyl, niczego nie zalujmy trzeba wierzyc w trenera i tyle on wie kto jest lepszy pozatym wole Arsenicia bo potem mozna go sprzedac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Spokojnie, zaraz się ktoś połamie, albo wyleci za kartki. Ponadto pozostaje jedna kwestia - czy Głowacki dalej gra, bo chce i sprawia mu to wielką radość, czy po prostu nie chce zostawiać klubu w trudnej sytuacji. Przypominam, że pierwotnie miał skończyć karierę w 2016 roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Polecam ostatni wywiad Arka (link gdzieś w wątku Nasi piłkarze...) - doskonale wie, że jest po prostu najsłabszy sportowo z tej trójki, nie jest to dla niego żadną ujmą na honorze. Lata lecą i powoli trzeba się przyzwyczajać do Wisły bez Arka (w roli piłkarza oczywiście, nie wyobrażam sobie sytuacji, w której nie będzie On znaczącą personą w Klubie po zakończeniu kariery).
Ostatnio edytowane przez Patryko : 17.02.2018 o godz. 13:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Trochę zdumiewa mnie pesymizm. Zobaczcie na notowania buków. Wisła jest faworytem i trzeba to tylko udowodnić wieczorem na boisku. Ma być raczej ciepło, co dla nas ważne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może to ściema, ale taka informacja z godz.19 wczoraj na stronie arkowcy:
" nie zobaczymy zbierającego dobre recenzje za pierwszy mecz Luki Zarandii, bo Gruzin się rozchorował i nie da rady zagrać przeciwko klubowi z Krakowa.". Jeśli będzie, to większy kłopot dla naszych bocznych obrońców, bo zarówno Kun i Zarandia są od nich sporo szybsi. Trzeba po prostu więcej strzelić i tyle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby tak było jak mówisz, ja patrzyłem na oficjalną świni i tam w kadrze jest http://www.arka.gdynia.pl/news,18711...o-krakowa.html
Jak mamy grać o ambitne cele to nie ma co się przejmować x czy y piłkarzem, tylko robić swoje ![]() 2-1 dla Wisełki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|