|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wprost tej informacji nie ma, ale z wywiadu, który wkleiłem można pewne rzeczy wywnioskować:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
brawo dla dziennikarza, czyta nasze forum. Wiarygodność zerowa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Z naszych źródeł" - https://wislakrakow.com/forum
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jego działalność to również venture capital czy angel investor co pasuje do informacji przedstawionych przez zarząd.
Wśród obserwujących jego tweetera jest min. adwokat, absolwent UJ, specjalizujący się w fuzjach i przejęciach przedsiębiorstw - Michał Szpakowski, który dniach 27- 29 stycznia nie był aktywny na tweeterze, co zdarza mu się rzadko.
Ostatnio edytowane przez morganfield : 01.02.2018 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dla mnie Bragiel wygląda trochę jak Miodulski, tylko kilka poziomów wyżej. Może nie posiada wielkiego majątku wg. standardów amerykańskich, lecz ma ogromną wiedzę na temat prowadzenia przedsiębiorstw. Dodatkowo współpracuje z twórcą MySpace, zna założycieli youtube i paypala, jeszcze pomagał rozwinąć ubera to wszystko mówi samo przez się. Dla Bragiela oprócz Wisły w której podobno się zakochał, ważnym czynnikiem mogą być AGH i PK. Jedynie co mi nie pasuje to godzina przyjścia umowy, przecież biura o tej godzinie(19) raczej nie działają i bardziej pasowałaby tutaj Azja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
"O tym, że Bargiel mocno angażuje się" hahah
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dla szaraczków biura o 19.00 nie działają, ale dla innych...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gazeta Krakowska to są prze..... śmieszki. No żenada. Nawet te same zdjęcie co na forum wpadło wjebali. Żenada, panie Karcz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Czyli stalo się tak jak myślałem |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
teraz jest pojedynek pomiędzy Dziennikiem Polskim a Gazetą Krakowską, kto jest gorszą szmatą. My niestety nie jesteśmy tego konfliktu beneficjentem, tylko ofiarą...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@karherop mało precyzyjnie napisałem ale chodzi mi o fakt, że i DP i GK nie mają już nic z tego poziomu, który kiedyś mieli
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gdy przyjechał ostatnio do Davos na Forum Ekonomiczne, paradował tam w szaliku Wisły, czym nieco zaskoczył kilku polskich biznesmenów
![]() Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,12898917/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kominek rozwiał wątpliwości, szalik zobowiązuje
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję,że po takich "rewelacjach" inwestor się nie wycofa.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, oczywiście. Ja wczoraj chodziłem w szaliku z Zary - dzwońcie do Ortegi
![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
Skoro już się (chyba) wydało, kto ma być tym tajemniczym inwestorem, to wydaje mi się, że jeśli tylko z obu stron jest wola dokonania tej transakcji (a wydaje się, że jest), to inwestor nie tylko się nie wycofa, ale zrobi wszystko, żeby do tej transakcji jak najszybciej doprowadzić.
A w ogóle kojarzy ktoś o jakiej kwocie możemy mówić? Chodzi mi o to ile to będzie jeśli kupi np. 10% udziałów? KCHWW !!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
Ja rozumiem, że nie wiemy na dziś ile kupi, ale chodzi mi o to czy powszechnie wiadomo ile wynosi wartość 100% wszystkich udziałów czy takie rzeczy ustala się indywidualnie? Nie znam się na tych sprawach dlatego pytam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wracając do tematu konferencji, domniemam, że jednym z warunków inwestora było wyjaśnienie powiązań z "podejrzanymi" ( nie chcę nikogo obrazić) grupami kibicowskimi. Czyli w skrócie: " zrobiliśmy audyt, wszystko jest przejrzyste, znamy Wasze mocne i słabe strony, chcemy wejść mocno w Wisłę, ale nie podobają się nam Wasze relacje z grupami kibicowskimi i pewnymi ich naciskami, zróbcie coś z tym! " ; " Dobrze, zorganizujemy konferencje, gdzie kategorycznie odetniemy się od złych powiązań i udowodnimy, że są to relacje klub-kibice lub klub-najemca lokalu, a Damian zrezygnuje z prezesury w SKWK"
czy myślicie, że tak mogło to wyglądać mniej więcej? dla mnie tak ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Edit: >ponoć<, bo to nie słowa z konfy, tylko z wislaportal
Ostatnio edytowane przez filemon : 01.02.2018 o godz. 15:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Szczerze ja nie slyszalem na konfie "kilka" tylko pakiet mniejszosciowy wlasnie. Owszem na TT krazyly takie wpisy, ale na wlasne uszy nie uslyszalem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Sarapata powiedziala ze Misiek jest w porządku, placi pieniadze za czynsz. Silownia normalnie dziala, sekcja sportów walki normalnie dziala. nie ma zadnych zastrzezen. A Dukat czy by odszedl z SKWK czy nie to dalej przeciez beda dzialac. Sarapata tez nie jest w SKWK a ma z nimi zajebi.sty kontrakt. Nie muszą byc ich czlonkami zeby miec z nimi pozytywny kontrakt. Pamietajmy ze Dukat nie jest jakims wyuczonym zarządcą klubu itd.. nigdy tego nie posmakował. Normalny facet jak wiekszosc z nas ktory postanowil ratować klub. On i tak za duzo wziął na siebie. Niech sie zajmie klubem, SKWK sobie poradzi
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.02.2018 o godz. 15:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Tego nie wiesz. Akurat to było w momencie keidy Cupiał inwestował bez hamulców, a do LM można było wejść mając rozstawienie w eliminacjach czego nigdy nie mieliśmy. Rozstawienie na podstawie występów w pucharów w ciągu 5 poprzedających lat - nieobecność choćby przez jeden sezon w Europie praktycznie przekreśliła taką opcję.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 01.02.2018 o godz. 16:10.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jakby ten akurat inwestor zrezygnował, bo wyciekło jego zainteresowanie Wisłą, to nie mówiłby o tym zainteresowaniu w przeszłości, albo nie wrzucał zdjęć z Wrocławia dzień po negocjacjach z ichniejszym prezydentem ws. przejęcia Śląska.
Myślę, że to była bardziej inicjatywa ze strony władz Wisły, by utrzymać to wszystko w tajemnicy i nie tracić szansy na pozyskanie nowych sponsorów. Jakby w eter poszła fama o bogatym inwestorze, to zawsze jest ryzyko tego, że sponsorzy jednak zrezygnują z reklamy. A jako że LV Bet podpisany, rozmowy z inwestorem mocno na finiszu, nie bali się powiedzieć tych "strzępów informacji", mając świadomość, że wystarczą do ustalenia, kto jest zainteresowany klubem, a jednocześnie wiedząc, że podane dane nie naruszają umowy o poufności. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jakby inwestor tego żądał to by to nastąpiło przed podpisaniem umowy przedwstępnej. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|