|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Powtarzam jeszcze raz. Materiał z siłowni wyszedł z prokuratury, najpierw do rady miasta KRK, dokładniej PIS'owskich radnych z RM. A później cudownie znalazł się w posiadaniu gazety krakowskiej i dziennika.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Na razie artykuły PS, Interii głównie o nowym inwestorze.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
a Radny Olszówka dalej działa, bo jemu ostatnio coś się w głowę działo, to może on ma jakieś jazdy na tym tle. poza tym, dzienni....iarze będą szukać haków i sensacji na Wiśle to pewniak. lać na nich ciepłym moczem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bo temat siłowni to nic nowego. Był już w mediach i umówmy się, pokazywał ludzi ćwiczących sporty walki, więc nie przebiłby się nigdzie dalej. Media funkcjonują informacją tu i teraz, gorącym newsem, w dobie online jak nie jesteś pierwszy z czymś oryginalnym to Cię nie ma.
Ja bym pospekulował o nowym inwestotrze. Może Maspex? To, że spotkali się w Hiszpanii nie musi o niczym świadczyć. Z drugiej strony była mowa o wyjściu do światowego biznesu więc może kierunek jednak zagraniczny? Też taka poszlaka... umowa przyszła ok. 4:20. Może to w ogóle nie Europa...? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to wraca pytanie, kto kręcił Stechera w Krakowie.
Oprócz tego idioty z forum, ponoć byli jacyś biznesmeni wokół tego więc pytanie kto! ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ja idę za wnioskiem kogoś tam że cytowali konfucjusza, może to rzeczywiście jacyś Chińczycy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Mniejszy czy większy jak to jest bo chyba Pani prezes powiedziała,że większy ? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Godzina wpłynięcia umowy do klubu zwiastuje wg mnie, że to kierunek azjatycki.
od 4:20 + 7 godzin dobrze składa się z Pekinem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Oby nadeszły lepsze czasy! Inwestor to nadzieja i tyle!
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 31.01.2018 o godz. 12:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
To dużo wyjaśnia... Podejrzewam, że gdyby miasto mogło wypowiedzieć umowę dawno by to zrobiło ![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ej, ale wiecie, że jak się przejrzy wiadomości w internecie to na KAŻDYM portalu jest informacja o nowym inwestorze w Wiśle Kraków? Jedynym miejscem gdzie się mówi więcej o reportażu tvn niż inwestorze jest TO forum. Moderatorom proponuję wyczyszczenie tego tematu z wątku tvn, a użytkownikom skupienie się na dyskusji o inwestorze.
---- Pojawiły się argumenty za tym, że inwestor jest z Azji. Mam jeszcze jeden trop. Prezes: Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Hives4 : 31.01.2018 o godz. 13:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Wg Krzyśka Kiewicza (tt) inwestor to dopiero pierwszy krok a będzie jeszcze drugi. Podobno wchodzimy na dużo wyższy poziom!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Inwestor wygląda na petrodolary, azje albo np red bulla choć ci ostatni tak nie działają, jednak biorąc pod uwagę że PL to chyba jedyny rynek gdzie nie są liderem rynku... I tak pięknie utrzeć nosa Włodarskiemu, no mogło by być coś.
Cieszy spokojne podejście do tematu z ich strony, mniejszościowy pakiet na początek, sprawdzenie jak to chodzi, tarcia itp a później ewentualne wykupienie. Junco w tego Real FM jakieś kody wpisał. ![]()
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Nie podniecać się tym twittem o jeszcze wyższym poziomie, bo zaraz pojawią się plotki, że wykupują nas Marsjanie i będziemy grać w lidze międzygalaktycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szkoda że żaden dziennikarz na konfie nie zadał jednego ważnego wg mnie pytania: Czy to jest ten sam inwestor o którym Prezes wspominała parę miesięcy temu w pamiętnym wywiadzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...raz_na_zawsze/
"Aby zapobiec temu, co działo się w przeszłości, zbadaliśmy potencjalnego inwestora, a on nas. Taka była wola inwestora, a nam również to odpowiada, gdyż będziemy mieć pewność w czyje ręce i jak bardzo zaangażowanej osobie oddajemy część Klubu" Czyli inwestor to pojedyncza postać? Bo chyba nie za każdą firmą stoi konkretna osoba? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dobrze, że czyny poszły za słowami i to o czym mówiła prezes Sarapata miesiące temu jest bliskie realizacji, a sobotnie "ćwierkanie" o czymś naprawdę dużym nie okazało propagandowym bełkotem.
Gdy po raz pierwszy prezes wspomniała o znacznym zwiększeniu budżetu, to zaraz pojawiły się tutaj głosy, które z prezes jakąś niepełnosprawną umysłowo. A to, że się przejęzyczyła, albo może po prostu jest przysłowiową blondynką itp.żenujące wywody. Prezes Wisły (oraz cały zarząd), to musi być poważny człowiek, a nie ktoś opowiadający kocopały. Co jakiś czas przypominałem słowa pani prezes. Oczywiście sprawa mogła się gdzieś po drodze "wysypać", ale nie mogła być to sprawa byle jakiego formatu. Sobotnio-niedzielne głupoty o bracie Carlitosa, o e-sportach i socios, oraz tp.pierdoły ![]()
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 31.01.2018 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie inwestorze tylko nowym właścicielu. Chcą odkupić akcje spółki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Co piszą popularne twittery nie związane z Wisłą o dzisiejszej informacji o inwestorze?
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Meresiński, Bernacki, no to kto teraz?; )
Jestem spokojniejszy skoro ten Inwestor przynajmniej rozmawia z Wisłą, a nie zostawił pismo i znikł ![]() Ciekawe kto to, mam nadzieję tylko że nie rzuci fury pieniedzy tylko stanowić będzie solidny fundament pod budowę Wisły oraz kontynuowana będzie zbilansowana polityka klubu. ![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja bym na furę pieniędzy nie narzekał jakby rzucili. Od tego jest zarząd żeby z głową wydawać.pieniadze. To nie będzie od razu a może wogole nasz główny udziałowiec. Jeśli więc będzie chciał to niech rzuca jak najwięcej kasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja się przede wszystkim ciesze, że na razie to będzie mniejszościowy udziałowiec i obecny zarząd zostaje bo robią niesamowitą robotę.
Nie będzie jak z Wisłą Cupiała, że wziął swoich ludzi, gdzie każdy z nich chciał na boku coś ukroić dla siebie. Wisła się nie liczyła dla nich. Oby też rozwój poszedł w każdym kierunku, fajnie byłoby jakby wspierali także akademie. Nie wspominając o muzeum, sklepie, marketing, PR, itd. itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Część akcji i będzie to pakiet mniejszościowy.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Pod koniec marca powinniśmy dowiedzieć się kto jest inwestorem. Na pewno nie wygląda to jak w przypadku z jm czy Stechertem, wszystko jest przemyślane, zachowanie potencjalnego inwestora wygląda bardzo profesjonalnie, liczę że rozmowy nie wysypią się na ostatniej prostej (wydaje mi się, że to mało prawdopodobne skoro jest podpisana umowa przedwstępna). Nic nam innego nie pozostało jak czekać, kupić bilet i kibicować Wisełce.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 31.01.2018 o godz. 16:29.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Marca?
A to jeszcze nie wyszło info ze to jest Fly Emirates ![]() p.s. przez ten okres bedzie mozna latwo sprawdzic ktory dziennikarz ma info z dupy a ktory z klubu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
powtarzam tylko to co powiedziała Pani Prezes oraz dodałem swoje spostrzeżenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jeśli jest jeszcze krok drugi tak jak pisał Dukat to boję się co to może być jeśli ciężar gatunkowy będzie podobny
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Trochę posprzątałem wątek siłowni poszedł do Wisła Kraków w Mediach, Inwestor został tutaj a pyskówka poszła w ....u.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|