|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wg InStat to drugi najskuteczniejszy zawodnik obecnego sezonu w lidze węgierskiej, wg wielu węgierskich dziennikarzy najlepszy pomocnik tamtych rozgrywek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
8 asyst w 16 meczach. Slabo w .....
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
No przecież ma tylko jedna bramkę... o czym my wgl mówimy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To lepiej nikogo nie kupować mamy przecież RB9
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
wygląda to bardzo dobrze, pamietajmy komu Kosa asystował , co poszło w karne to prawie pewny gol
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kosa był jeden niepowtarzalny nie da się go skopiować
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gyurcsó też miał być mega kotem w naszej lidze
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wyjątkowo szybko przestało mu się chcieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Na uj nam zawodnik co dobrze podaje i ma asysty jak u nas nie ma komu strzelać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Franek to się zdarza jeden na milion
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Karherop pracujesz w GW albo TVN? moja wypowiedź dotyczyła nowych rzeczy to raz (np. transferów, działań zarządu itp itd), a dwa RB9 gra taki piach, że Twoje pisanie jest po prostu żałosne... szacun byłby dla niego gdyby powiedział, nie nadaję się do Wisły odchodzę a nie chuja gram ale wydoję klub
także weź się zastanów dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Popieram Kerheropa
PsycholTSW: Czyste chamstwo tak się wypowiadać o 15 strzelcu ligowym w Historii Wisły, który rozegrał dla nas prawie 300 meczy. Niezależnie od tego jaką formę prezentuje. A twoje dwa ostatnie zdania to takie .......enie neandertalczyka, żeby .......ić. Idąc twoim tokiem rozumowania prawie cały skład powinien rozwiązać kontrakty po poprzedniej rundzie (z drobnymi wyjątkami). Także daruj sobie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.01.2018 o godz. 09:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szyfladkujesz, oj szufladkujesz
Boguski doi Wisle? No nie rozsmieszaj mnie. Nie przyłożył Dukatowi pistoletu do głowy w lipcu gdy przedluzal kontrakt, o ile mi wiadomo. To jego wina że lepszych nie ma? To może Brożka też teraz będziesz mieszał z błotem? Obaj odejdą od nas w czerwcu i za pare lat jeszcze za nini zatesknimy. Nie ma co się nad nimi pastwic, bo to ich sytuacji zdrowotnej nie polepszy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
załóżcie sobie kółko lizania się po ... bo tak słodkie z Was chłopaki. trzeba mieć honor i godność żeby wiedzieć kiedy zakończyć i nie robić z siebie pośmiewiska, a Boguski go nie ma, zresztą Brożek wiele lepszy nie jest... za zasługi to się dostaje odznaczenia i miejsce na cmentarzu a nie profesjonalne kontrakty. mam nadzieję, że to ich ostatni sezon w Wiśle, bo szkoda mi Wisły z nimi, ich poziomu gry i kibiców którzy muszą na to patrzeć. doceniam ich osiągnięcia dla Wisły ale teraz nie wnoszą już do niej nic. i to normalne, że z kimś takim się kończy współpracę. serdecznie pozdrawiam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Fałszujące, bo transfemarkt nie ma wprowadzonych asyst z sezonów 2000/2001 i 2001/2002, a i w kolejnych zdarzają się luki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jesteś śmieszny i leczysz jakieś kompleksy ewidentnie. Trzeba nie mieć honoru i godności, aby pluć w ten sposób po klubowych ikonach. Nie uważam, że powinniśmy z nimi kontrakty latem przedłużać (przynajmniej na tą chwilę nie zasłużyli na to), ewidentnie obaj są totalnie bez formy - chociaż już bardziej wierzę w przebudzenie Rafała niż Pawła. Co nie zmienia faktu, że obydwaj zasługują na szacunek. Jak dalej będą grać słabo to Klub powinien im zrobić pożegnanie z ogromną pompą, a ty mój drogi powinieneś po prostu zamilknąć, bo w pierwszym poście skompromitowałeś się kompletnie. Z resztą wcale bym się nie zdziwił jakby Boguś odżył w systemie Carillo. Na Pawła przestałem liczyć, za duże problemy ze zdrowiem.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.01.2018 o godz. 10:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Nie ma nic legendarnego w braniu pieniedzy od klubu wiedzac, ze to koniec - Paweł. Szacun za to co było, are zal patrzec.
Boguski mial sezon konia I ani na chwile nie zmienia to optyki, ze czas na zmiany. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boguski miał dobre dwa ostatnie sezony (w których i tak był krytykowany non stop na forum - nawet po hattrickach zdarzały się teksty typu - Boguski poza bramkami nic nie pokazał
Wiadomo Rafał już prochu nie wymyśli, najlepsze lata piłkarskie spędził na lekarskiej kozetce. Czasem tak bywa. Chociaż wcale się nie zdziwię, jeśli dalej będzie regularnie wychodził w pierwszym składzie w najbliższej rundzie u Carillo
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.01.2018 o godz. 11:05.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Legendy Wisły to były kiedyś, gdy za półdarmo narażali zdrowie i niejednokrotnie mieli normalna pracę oprócz grania. Dzisiejsi piłkarze to świetnie wynagradzani pracownicy i tak należy ich postrzegać. Mają wykonać robotę za która dostają pensję. Gdyby grali za marne pieniądze to byśmy inaczej rozmawiali. Poza tym, są oni rozpieszczonymi gwiazdeczkami, z ciągłymi pretensjami, co pokazują chociażby filmiki z obozu.
Niedawno twierdzono też, że tylko prawdziwi Wiślacy będą na boisku harować, bo "najemnikom" się nie będzie chciało... Los chciał, że mamy teraz kilku takich najemników, którzy stanowią trzon i przykład dla innych, jak Llonch, Imaz, czy Velez (który gdy już jest na boisku to ostro tyra). Porównajcie ich pracę i wkład do Boguskiego, czy Brożka. A zapewniam, że Ci ostatni zarabiają więcej od Hiszpanów... Ja nie twierdzę, że nie należy im się szacunek za dokonania, ale to o czym tu mowa to zupełnie inna sprawa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oczywiście że czas na zmiany. Nikt nie mowi aby na w/w dwojce opierać naszą grę. Osobiście mam nadzieję, że Broziu wyzdrowieje na tyle aby wejsc w 2-3 spotkaniach i strzelić ostatnia bramkę w karierze i godnie się pożegnać. Pożytek z niego jest już mniejszy niż z Zurawskiego gdy kończył.
Boguski wg mnie bedzie kontynuował karierę w innym klubie. Nie uważam że jego gra jeat tak tragiczna, by już kończył. I nawet w tej formie daje wiecej druzynie niz Perez, Ze czy Kostal. A co kasy jaką pobieraja... to nie widzialem tych kontraktów ale są one bardziej symboliczne, niż obciążające budżet. Przypuszczam że Ondrasek zarabia łącznie więcej niz B&B razem wzięci. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|