|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Boisko weryfikuje wszystko
Ja wole 8 miejsce bo bardzo ladnej grze niz 8 miejsce po grze po ktorej jedyne na co mam ochote to belt i wiazanka dla rozluznienia atmosfery. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bo finanse zawsze dostają po dupie jak nie ma wyników? A zakładanie wyższości stylu nad wynikami mówi samo za siebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czytam sobie niektóre opinie i najchętniej zawołałbym "Siostro kaftan !"
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapewne, ale przecież rozmawialiśmy o stylu. Przyjmijmy, że w mistrzowskiej gramy Legie w Wwa, a Lech przyjeżdża do nas po 3 porażkach pod rząd (gramy jak sezon temu). Frekwencja 20k. Gramy w spadkowej i jedziemy z resztą, bo nie wyobrażam sobie, żebyśmy ewentualnie tej grupy nie wygrali. Różnica w nagrodach za 9 i 8/7 miejsce jest znikoma. Ponadto gramy 1 mecz więcej u siebie, jeśli skończymy w górnej połowie 'grupy'(przed podziałem).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeden pisze ze woli zajac 8 miejsce po ladnej grze niz zajac 8 miejsce po brzydkiej grze, a drugi ze frekwencja na meczu z Legią bedzie wyzsza niz na meczu z Termalicą
co jeszcze macie ciekawego do napisania? ze koło ma kształt koła? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Za wczesnego Wdowczyka gralismy ladna dla oka pilke i gralismy w grupie spadkowej. Frekwencja w 4 meczacj wynosila odpowiednio: 9.5k, 10.5k, 10k, 10.5k Jeden mecz z Legia to 30k, z Lechem kolo 20k, i np z takim Zaglebiem 15k. O czym my w ogole rozmawiamy? Czy oplaca się grać w grupie mistrzowskiej czy spadkowej? ![]()
Ostatnio edytowane przez Karherop : 26.01.2018 o godz. 17:38.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() no ale to jest dokładnie to co napisałem, jak się było największym wrogiem Kiko , to teraz się będzie stawać na głowie żeby udowodnić jak to 9 miejsce po ładnej grze jest lepsze niż 8 po brzydkiej , ponieważ trzeba zalegitymizować swoje wcześniejsze posty ![]() uczciwie jednak przyznam że sa i tacy którzy nie zostawią na Carillo suchej nitki i będą szukać drugiej dziury w dupie , aby być konsekwentnym wobec swoje wcześniejszego uwielbienia dla Kiko ![]() a nam mądrym forumowiczom co pozostaje ? ![]() spokojnie śledzić rozwój wydarzeń ściskając kciuki za Carillo, bo dobre wyniki Carillo to sa dobre wyniki NASZEJ Wisełki , pamiętajcie o tym ! ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ewentualny mecz z Legią w mistrzowskiej redukuje się z ewentualnymi derbami ![]() Arkadiusz.Czerepach Jako mądremu użytkownikowi na pewno nie umknęło Ci, że pisałem o 9 jako akceptowalnym, gdyż posiadanie piłki i granie nią spłaca się bardziej (Man City) niż dzidowanie na Carlitosa. Obejrzałeś sparingi? Jeśli nie, to nie mamy nawet o czym rozmawiać.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 26.01.2018 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
uwazam podobnie jak Arkadiusz.Czerepach, że brniesz na siłę w postawiona przez siebie tezę Nie chce mi się tego ciagnac, kończac wiec temat powiem że mocno kibicuję Carrillo aby jego założenia wypaliły problemy natomiast widzę dwa (lub 3): - krótki czas na przygotowania (zna drużynę ledwie 17 dni) i wdrożenie swoich planów - kontuzje, kontuzje i jeszcze raz kontuzje - forma rywali A co do sparingów to sa to tylko jednostki treningowe. Nawet jeśli udane, to dalej jednostki treningowe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie brnij. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie ma czegoś takiego jak "najpierw wyniki, potem styl". Taka gra to może się uda i wpadnie. Grając wedle jakiegoś schematu, opartego na taktyce i wyćwiczeniu tego na treningach, szansa na to "wpadnięcie" wzrasta i do tego powinno się dążyć. Mając ten mityczny "styl" nie można osunąć się w dół, to solidny fundament do osiągania dobrych wyników. Czemu ludzie mówią o Guardioli, Simeone, Wengerze, Mourinho, Bielsie, Favre? Każdy z nich ma swój styl i dlatego są na topie trenerskim. Styl oparty na "macie piłkę, wygrajcie" to może powiedzieć wfista. Jeśli trener jest mądrym człowiekiem to trzeba mu dać czas i stworzyć jakieś warunki pracy, jak na przykład wymienianie najsłabszych ogniw lub uzupełnianie na wypadek odejścia tych najsilniejszych.
|
|
|
|
Guest
|
|
"poczekajmy na sezon i zacznijmy wtedy oceniać" - w tym się zgadzamy. Nie mam zamiaru się podniecać grą w sparingu (którego zresztą nie mogłem oglądać), a niektórzy już po nim odlecieli. Poza tym pamiętajmy, że jest jeszcze coś takiego jak okienko transferowe i nie wiadomo jak ono się skończy dla Wisły (Carlitos...). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na szczęście trener zdaje sobie sprawę z możliwości odejścia Carlitosa, wiec próbuje grać coś innego niż dzida do przodu i może Lopez coś strzeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z google translator:
Cytat:
Z Bośniackiej strony info z wczoraj ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie widzę po prostu opcji aby to w ogóle były zbliżone wyniki czy lekko lepsze to ma być gigantyczna różnica na plus według tego co tu czytam. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
-Bartosz SAMOGRAJKI. Drużyna jest na etapie budowania jeszcze jakieś 2 lata i nie kto inny niż zwolennicy Kiko to wymyślili ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Osobiście nie mam wygórowanych oczekiwań na dzień dobry raczej umiarkowany optymizm bo może średnio a może wypalić super. Odnoszę sie do cześć wpisów nowym wielkim trenerze który objął posadę po wuefiscie toż to musi być ogromny skoki w grze i wynikach. ![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odszedł tez Pietrzak i Ze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czy gra w fife i siłownia też się liczy do okresu przygotowawczego? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krzysiek na tt jednak jest coś na rzeczy:
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Suljić wrzucił fotę w social media z napisem "back on the Field", także...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeżeli Krzysiek Kiewicz pisze, że jest bardzo blisko finalizacji to nie ma się co dziwić
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
https://twitter.com/BartekSzulga/sta...52545499521024
Powrót Brleka - co wy na to? Dyrektor Genoi mówi (o tutaj), że rozmowy trwają i że chcą go wypożyczyć jak najszybciej - najlepiej w przyszłym tygodniu.
Ostatnio edytowane przez ChG : 02.02.2018 o godz. 17:50.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|