|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Tym bardziej, że nikt ich nie nagrywa pod prysznicem czy podczas jakiegoś posiłku i w niczym im to nie przeszkadza, aby powiedzieć coś ciekawego do kamery w taki sposób jakby rozmawiali z kolegą na luzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A ja mam wrażenie, że piszą tutaj sami ludzie, znający klimat szatni piłkarskiej z FIFY czy PESa... Ogarnijcie się... Żarty, ironia, kpiny to jest codzienność. Teo napisał, że Wasyl chamski odepchnął kamerę... Nie wiem czy bardziej się śmiać czy płakać
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Człowiek kiedy robi sobie jaja to zdradza to mimika ciala i ogolnie zachowaniem. Inaczej mozna odczuc ze ma byc śmiesznie. Tutaj nie było smiesznie, przeciwnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wasyl chciał po prostu zażartować, tak jak ktoś tu napisał piłkarska szydera. To jest okay i to jest normalne. Problem jest taki, że wrażenie ogólne jest takie, ze piłkarze mają wyjebane na tego operatora. Taka jest prawda i tak to wygląda.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 21.01.2018 o godz. 11:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Powiedzcie mi - naprawdę sądzicie, że takie filmiki mają wpływ na cokolwiek? Poprawiają nam frekwencję, postrzeganie klubu na zewnątrz?
Nie lepsze byłyby krótkie odcinki w stylu raportów? Jakiś niedługi wywiad na poważnie, a nie silenie się na żarty, które wychodzą jak wychodzą? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Czy tylko ja mam taki ubaw, gdy widzę jak Nasz Boguś dostaje piłką w twarz i reakcję Sadloka ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Przeciez nie ogladasz kulisów, to po co pytasz
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
poświęciłem chwilke na odnalezienie tego fragmentu , ewidentne jaja po "odepchnięciu" operator mówi gdzie mi z tym ręcami , kiedyś sie szybka wybije co Wasyl podsumowuje podniesionym kciukiem w góre https://youtu.be/RRnMIP9Y4EY?t=1m6s ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Przecież to Sadlok mówi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Teo, ostatni odcinek, minuta gdzieś 15:24 z tego co pamiętam
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Młodzież jest non stop podpięta do internetu przez lapki/tablety i głównie smartfony, więc popularność wśród nich robi się przez telewizję internetową i virale. Sponsorzy też wolą widzieć odsłony filmików liczone w setkach tysięcy odsłon, a nie tak jak teraz. W długofalowej polityce przyciągania młodych ludzi na stadion i ogólnie zwiększaniu popularności klubu w mediach jest to niezbędne jak tlen do oddychania. Jak jesteś już starym koniem to Ci to już do niczego nie potrzebne, ale nie krytykuj tylko dlatego, bo tego nie rozumiesz ^^ Teraz każdy klub w silnej lidze ma profesjonalną telewizję, a kilka klubów w ekstraklasie (głównie Legia, Lech i Korona) również nam odjechało pod tym względem. Natomiast Wisła dopiero teraz zaczęła próbować się w tym względzie unowocześnić i trzeba za to trzymać kciuki, a nie... pisać o krótkich odcinkach w stylu raportów xD Może jeszcze przywrócić starszą szatę graficzną na stronie oficjalnej, bo była prostsza i skasować fejsbuka, bo to żydostwo i po co to komu? xD |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że mi to wszystko wytłumaczyłeś!
lol xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Takie filmik to super sprawa to, że u nas nie potrafią tego zrealizować na poziomie to druga sprawa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pewnie ze super, niemniej jednak, najwazniejsze zeby byly wyniki
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lepiej nic nie robić
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() Mina Sadloka wyrażająca: Boguś zawsze tak strzelał gole |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
taka jest mina jak sie idzie do srodka
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Najlepsza z tego jest reakcja umierającego Bogusia
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bedzie transmisja z dzisiejszego sparingu
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tak
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wrzuci ktoś linka ?
a wogle to tak patrzac po filmikach to w sztabie jest typ który wyglada jak "ulany blizniak" Balanyuka ![]() a gwiazda najwieksza cyklu , bez dwoch zdać , kierowca ![]() ![]()
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
TRANSMISJA MECZU: https://wislakrakow.com/sparing-wisl...nsmisja-video/
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
To nie jest członek sztabu tylko Marek Hejmo, chłopak z Biura Prasowego. Fakt, wygląda jak Bałaniuk.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Niestety nie mogłem zobaczy meczu. Może ktoś oglądał i pokusi się o ocenę poszczególnych graczy ...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
|
|