|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Dzisiaj sa już zdjecia w których pilkarze korzystają z tego systemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Na której stronie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Na fb/tt oficjalnej strony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
PS ma dużą serię o przygotowaniach:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...945,1,727.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=RRnMIP9Y4EY
dzień 2 sporo o omawianych wcześniej kamizelkach, widać dobrze stan murawy wzmiankowany w innym temacie , nietypową kontuzje Wojtkowskiego , oraz parę Polaków z niedo**baniem mózgowym ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ten dziadzia co mysli ze to 3 liga to mozna go usprawiedliwic patrzac na te warunki do trenowania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niedojebanie bo co? Nie kazdy sie musi interesowac pilka. Zreszta patrzac na te klepisko nie dziwie sie co mogli pomyslec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Czy ty musisz każdego obrażać ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Obstawiam niedojebaanie mózgowe. Dziadek nie interesuje się piłką, ale strzela, że to 3 liga. Poza tym widzieli nasz wypasiony autokar. Obstawiam, że to mieszkańcy gorszej części Krakowa, Poznania lub Gdyni. I dobrze wiedzieli, co to za zespół.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Wg Zmietego faktycznie szlifujemy taktyke 4-3-3. Podobno tez Balaniuk trafia wszystko na treningach. Chcialbym zobaczyć jutro z przodu trio Imaz-Balaniuk-Carlitos. Jutro być może poznamy pierwszych faworytów trenera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
przeciez to już nie jest niedejebanie mózgowe czy imbecylizm , tylko swiadome dzialanie na szkode Wisly , podejrzewam ze nie bezinteresowne zarowno za pierwszym razem jak i drugim , ta szmata z premedytacja , nie pomylila sie , bo to sie nie da tak pomylic posiadajac jakiekolwiek IQ , tylko jawnie była strona w sprawie poczym okazalo sie co sie okazało i zamiast byc na cenzurowanym jak kasztelaniec jest na tym forum cytowana jako rownorzedne innym mediom źródło informacji przepraszam za offtopic , ale maczeta mi sie w kieszeni otwiera , jak widze jak sie tutaj powolujecie na tego syna kvrwy i chvja ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
O której ten sparing?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
O 11:00, transmisja na Youtube
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ktoś oglądał i podzieli się ze spostrzeżeniami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Też nie oglądałem, jak wypadli Ci których znamy najmniej - Mitrović, Kostal i Bałaniuk?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Z racji ułożenia i odległości kamery ciężko ocenić poszczególnych zawodników.Szczególnie operujcych na prawej stronie w pierwszej połowie i na lewej w drugiej. Hiszpanie więcej biegali, byli szybsi i widać, że w sa w trakcie sezonu.
Kostal - niewidoczny, drużyna nie grała jego strona. Mitrovic - niewidoczny, ale kamera raczej byla zby oddalona aby dobrze wyłapac jego podania. Srodek w składzie Mitrovic, Halilovic, Cywka nie ma prawa funkcjonowac. Balaniuk - strzelił bramkę, ale sędzia jej nie uznał. Wg mnie niesłusznie. Zaczyna dobrze grać tyłem do bramki, ale wciaz go ciężko rozgryźć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja mogę odnieść się tylko do pierwszej połowy. W mojej ocenie gra Wisły mogła się podobać. Jednak ustawienie kamery i fakt, że była ustawiona pod słońce utrudniało ocenę sytuacji, która działa się po 2 stronie boiska. Przy pierwszej straconej bramce Chorążka mógł się lepiej zachować. Z perspektywy kamery piłka była kierowana w niego a i tak ją przepuścił.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jako, ze bylem na meczu to cos tam naskrobie.
Podoba mi sie Carrillo jak zachowuje sie przy linii. Zyje meczem, gani, chwali, zaleznie od sytuacji. Puta madre polecialo tyle razy, ze ciezko zliczyc Kilkukrotnie slyszalem Sadloka i Wasyla jak darli jape, zwracajac uwage innym na realizowanie jakiejs koncepcji trenera. Cos w stylu: "grajmy blizej siebie, wiecej pressingu, to czego chcial trener". Chorazka na bramce bez szalu. Boi sie bardziej ryzykowac i wychodzic z bramki, na co Carrillo tez zwracal uwage, krzyczac do niego zeby czesciej to robil. Sadlok klasa, sadzilem, ze przy pierwszej bramce dla Villareallu spartolil i zostawil goscia niekrytego ale po obejrzeniu powtorki wydaje mi sie, ze ktos za Sadlokiem zlamal linie spalonego. Bardzo widoczna byla gra po skrzydlach bocznych obroncow i skrzydlowych/napastnikow schodzacych do srodka. Co tam jeszcze. Podobal mi sie bardzo Wasyl, chcwalil Arsenicia za dobre zagrania, jesli ktos cos zjebal to nie dasal sie tylko tlumaczyl co trzeba poprawic. Nie podobal mi sie Malecki ale Maly to Maly Jak cos sobie jeszcze przypomne to dopisze choc wrazenia jakie wywarl na mnie kuperek jednej Hiszpanki lekko mnie rozkojarzyly ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zdjecie wrzuć
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kuperka oczywiscie.
Czyli gramy jak pisalem 4-3-3 tylko poki co Carillo robi selekcje kto do czego sie nadaje a do czego nie. Slyszalem, ze latem duzo zmian w kadrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Carillo najbardziej narzeka na to ze za wolno graja pilka co niektorzy przez co beda dezorganizowac gre zespolu.
Moze sie okazac ze z kady 27 czy 28 zawodnikow realnie bedzie grac 19. Slubice. Tym razem tylko luzne zdanie przez telefon ;-) Ostatnie dni to bardzo duzo pracy i brak czasu na szklaneczke, moze przy weekendzie cos sie wychyli |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
I co roku bedziemy robic rewolucje w nadzieji ze wkoncu wypali?.
Ostatnio edytowane przez Ma_niek : 17.01.2018 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Ok czyli mamy na sile przedłużać kontrakt z Brozkiem, Boguskim i Glowackim (ktory pewnie sam powie pas)?
Rewolucja kadrowa w lecie jest nieunikniona i nie trzeba byc tutaj "informatorem", ale po prostu popatrzec na stan naszej kadry i długość kontraktów. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
OOO oooo oooo. Ja zaden TW!!
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.01.2018 o godz. 12:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Co do tematu. Wiadomo juz cos wiecej z Wojtkowskim? Z tego co wczoraj uslyszalem jakas kontuzja, do ktorej beda potrzebne bardziej szczegolowe badania.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.01.2018 o godz. 12:52.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chodzi o ten język czy cos nowego ?
Wiesniak chyba jestes aktualnie najlepszym źródlem informacji , chyba wiecej z forumowiczow tam nie przebywa ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Uszkodzony mięsień czworogłowy
|
|