|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
|
Jeśli chodzi o sprowadzenie Mitrovicia to była to chyba okazja, stąd ten transfer, tak mi się wydaje pisał Damian Dukat.
Ja mimo to wciąż czekam na to żebyś mi pokazał gdzie była o tym mowa: Cytat:
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 12.01.2018 o godz. 15:19.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ostatnio ktos cos postal o zawodniku culina niestetu nie ska nas ...
http://transfery.info/109829,oficjal...owy-skrzydlowy. Ci to biorą co popadnie a później probierz płacze ze nie ma kim grać ale nie nasz problem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||||
|
Czyli po prostu rozumiem, że sobie to sam wymyśliłeś? Więc błagam nie wypisuj: "Carrillo wskazywał potrzebę" - bo potrzebę wskazujesz jedynie Ty.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 12.01.2018 o godz. 17:29.
![]()
Cytat:
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak btw to Halilovic też zbytnio nie pokazał się z dobrej strony w zanymeczu na jesieni. Nawet w sparingach jakoś tej jakości widać nie bylo
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Troche jalowa robi sie dyskusja, bo z oczywistych wzgledow nie odkryje sie ze wszystkim
Ale ostatni raz ci odpisze, postaram sie dosadnie jak tylko potrafie. Ad1. Siadam sobie w swoim 50 metrowym salonie z dwoma szklankami whisky i ta druga szklanka whisky opowiada mi rozne fajne historie, z ktorych czesc przelewam jako swoje, tak domysly Pytales o potrzeby i ze mam wskazac gdzie pisano o lewym obroncy. Zapytalem gdzie pisano o srodkowym pomocniku ,ze przyszedl? Sam sie zaorales a dalej brniesz w temat. PLS, nie kompromituj sie. To ze cos nie wystapilo w mediach nie znaczy, ze nie istnieje. Przeciwnie. Zazwyczaj to o czym pisza w mediach rzadko ma pokrycie w rzeczywistosci, a jak ma to dlatego, ze lezy gotowa umowa do podpisania i czekaja na zawodnika, badz badania medyczne. Ad2. Trener zanim zdecydowal sie objac Wisle to obejrzal KAZDY mecz Wisly. Tak 2-3 lata wstecz. On juz rok temu jak wybral Hajduk to byl na biezaca dwa lata wstecz. Zna wszystkich zawodnikow ktorzy wystepowali w naszych barwach i zapewniam cie, ze na temat Pola tez ma swoje zdanie. Daje mu co prawda szanse dostosowania sie, bo byc moze on potrafi cos czego nie wymagano do tej pory od niego, a wymagac bedzie Carillo, ale na podstawie tego co bylo dotychczas okreslil, ze nie widzi dlugoterminowo Pola w swoich planach. Moze teraz Pol bedzie tak zapierdalal i poprawial swoje umiejetnosci, ze zyska uznanie, ale... druga sprawa, ze sam Pol nie ma zamiaru tu zostawac. Tak wiem, gdzie tak napisano Basha. Slabo ogladasz. Cofnij sie do ostatnich 3-4 meczy. Bardzo ladnie zagrywal szybkie pilki ze srodka boiska do skrzydlowego. Ze Boguski nie potrafi sie kompletnie z pilka zabrac to nie bylo efektu, ktorego telewidz (jak ty) by zauwazyl, ale ktos kto patrzy nie na efekt koncowy, ale wyciaga pojedyncze zagrania widzi, ze Basha moze sie odnalezc wlasnie w grze szybkiej i kombinacyjnej. Ad Sadlok. Podpisal nowa umowe, bo stara konczyla mu sie w czerwcu i moglby podpisac z dowolnym klubem. Na czas podpisywania kontraktu nei bylo zainteresowania nim zadnego klubu, ale w styczniu to sie moglo zmienic o 180 stopni. Do podpisania umowy parl klub i bardzo dobrze. Sadlok dostal taka podwyzke, ze go zadowalala a jednoczesnie klub zgodzil sie zapisac kwote odstepnego na wypadek gdyby przyszedl ktos z oferta dla Sadloka z typu nie do odrzucenia. Czego tutaj nie rozumiesz? Na tym przedluzeniu wygrali wszyscy. Klub bo ma pewnego LO, ma zabezpieczona okreslona kwote z transfery jesli do takiego dojdzie, ma zadowolonego zawodnika. A Sadlok bo dostal podwyzke, gwarancje mozliwosci transferu i nie musi poki co zmieniac wszystkiego w swoim zyciu. I juz tak finalnie. To ze podpisal niedawno nowa umowa i czuje sie tutaj swietnie nie znaczy ze jeszcze w tym okienku nie odejdzie. Wszystko jest kwestia tego jakie warunki otrzyma od potencjalnego klubu. Ad prywatnego przytyku. Niech bedzie, ze bazuje na laczeniu i domyslach Ktos tu juz zauwazyl, ze cos nie cos z tego co laczylem i domyslalem sie potwierdzilo, ale ja nie zamierzam niczego ci udowadniac Pisac natomiast sobie zamierzam tak dlugo jak nie dostaje za ostrych zjeb od drugiej szklaneczki whisky i twoje jojczenie tego nie zmieni
Ostatnio edytowane przez teo : 12.01.2018 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dlatego powinien byc wypozyczony, bo on potrzebuje teraz glownie gry i zlapania pewnosci siebie. Tyle tylko, ze bez transferu na jego pozycje nie bedzie wypozyczony, bo braknie glebi skladu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
najlepsze z Twoich wywodów to określenie "Ze Boguski"
bo że masz jakieś dojścia w klubie to już chyba każdy zdążył zrozumieć (może poza Brylantem) ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Pola to mi będzie szkoda, jeśli go oddam bez żalu. Jak tylko fizycznie był gotowy fizycznie stanowił istotne ogniwo zespołu. Z tego co pamiętam to w okresie przygotowawczym przed sezonem miał przebłyski kreatywności widoczne również, rzadko bo rzadko, w meczach ligowych. Dochodzi tutaj sprawa, na ile jego zadania boiskowe ograniczały/uproszczały jego udział w akcjach ofensywnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odczep się ode mnie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Gdzie Regan i jego Bomba ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 12.01.2018 o godz. 20:32.
![]()
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
a temat Kuświka jeszcze zyje czy juz umarl ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kuświk pewnie siedzi najebany w 250 metrowej kuchni.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Niepotrzebnie szukamy młodych utalentowanych daleko, skoro tuż pod nosem jest typek, którego można dość łatwo wyjąć.
![]() http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...air_23770.html |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ronald_Reagan podaje że nie żyje
bombę już dawno (a raczej kilkanaście dokładnie 17) zdetonował ten pan: https://pl.wikipedia.org/wiki/Theodore_Kaczynski ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
kiedyś podobno byliśmy zainteresowani Dovbykiem
https://www.transfermarkt.com/artem-...spieler/343537 jak pokazuje zakazana stronka Artem jest teraz wolnym graczem... ciekawe czy interesujemy się nim dalej, ew. czy z nim rozmawiamy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Super zawodnik, mlody zdolny on i nasz Denys to podobno dwaj najlepsi mlodzo napastnicy Ukrainy... tylko Artem jest wielki silny na nogach na nasza lige moze byc blogoslawienstwem jak by walczyl z przodu... jego wziasc pozbyc sie Ondraska starego i jedziemy
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Cierpliwosci. Najpierw trzeba zejsc z budzetu wynagrodzen i dobrze by bylo przytulic jakas kaske zeby powaznie zespol wzmocnic. Jeden Pietrzak to za malo |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no, tak, możesz mieć nawet dziesięciu w kadrze, pytanie tylko, czy to nie zniechęci naszych działań.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
i jak z ta bomba jest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ktos powie że za dużo, bo wszyscy nie moga grac razem. Natomiast przy 28 zawodników w kadrze, gdzie co mecz 10 z nich tylko grzeje trybuny to pikuś. Musimy uszczuplic kadrę, jednocześnie chcielibyśmy tez kogos nowego.... niestety paru zawodników trzyma się tu rekami i nogami. Ondrasek musi miec naprawde dobry kontrakt... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|