|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Plany były bogate, pewnie skończy się jak zawsze: Zylina, Zaglębie Sosnowiec, Rozumberok
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Mi bardziej chodzilo o nasz oboz przygotowawczy w Hiszpanii
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił jak w Hiszpanii zagramy właśnie z Sosnowcem....
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ej to kiedy jakieś mecze , głodny już jestem futbolu , a nie bede precież oglądał premier ligue czy innego ścierwa
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy będą live ze sparingów tak jak kiedyś....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Podawało to kilku dziennikarzy będących blisko klubu m. in. Knura.
W wywiadzie wspominała także o tym M. Sarapata. Zakup kamizelek konsultowali z Carrillo, podobnie jak uzupełnienie braków sprzętowych na siłowni w bazie treningowej. |
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
Damian Dukat też potwierdził, że już są zamówione i czekają na dostawę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wg GK sparingi w Hiszpanii zagramy m.in. z Videotonem i FC Seul. Do kompletu brakuje 2 sparingpartnerów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Sparingi: Villarreal B, FC Seoul, Videoton i Termalica. Jakościowo... bez szału.
Villarreal B - czyżbyśmy szukali drugiego Carlitosa? Seoul - zamiast tanich Hiszpanów szukamy jeszcze tańszych Koreańczyków XD Videoton - Carillo miał kilku zawodników, których chciałby być może w Wiśle Termalica - tylko żeby zapchać terminarz i w końcu daleko nie są |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A z kim ty byś chciał grać ? Realem? Barceloną? sparingi są po to by testować taktykę,ustawienie itp Akurat poziom adekwatny do naszych kopaczy
Ps. Wieśniak zdąży namiot rozbić ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Nasi w sparingach przedsezonowych zawsze chuja grają niezależnie od przeciwnika więc argument o słabych rywalach jest... słaby...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wiem co nam przyjdzie z mocnych sparingpartnerów którzy nam wklepią tak że piłki nie powąchamy? I tak gramy w ekstraklasie, podczas sparingów mają ćwiczyć schematy i ustawienie "na żywo".
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
FC Seul to 5 druzyna ligi Koreańskiej. Drużyna w której gra 5 reprezentantów kraju. Jest to drużyna zapewne na wyższym poziomie sportowym od nas.
O Videotonie nie ma co pisac. A Villareal B to zaplecze pierwszej drużyny. Przyszedl z tamtąd Carlitos wiec ogórkami to oni nie są. Termalika to wiadomo. Dobre przetarcie przed liga. Ogółem wydaje mi się że trochę mało tych sparingow, patrzac na liczebność naszej kadry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chociaż raz nie ma sparingu z Zagłębiem Sosnowiec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jestem rozczarowany brakiem sparingu z ZAgłębiem Sosnowiec - przecież zawsze z nimi gramy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
!!IRIVER!! napisał(a):
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
Po prostu tacy rywale sie napatoczyli. Nie przykuwalbym uwagi do sily poszczegolnych rywali. Kazdy mecz ma sluzyc sprawdzeniu poszczegolnych zawodnikow w okreslonych rolach oraz calosciowo zespolu. Tak na prawde im wiecej tych sparingow tym lepiej, bo i kadra dosc szeroka i koncepcja na gre zupelnie inna, wiec potrzeba gry, gry, gry. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Sparingpartnerzy są bez znaczenia, byleby mieli siłę biegać i jako tako się ustawiali formacjami.
Też dołożyłbym z jeszcze jeden mecz, ale trener wie, co robi. Nie wyobrażam sobie, żeby po powrocie do kraju nie było meczu z Sosnowcem. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja obstawiam że dojdzie Puszcza
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie zdziwiłbym się, gdybyśmy zaliczyli i tych i tych : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie do 17 prawie 10 dni, więc jakiś sparing mogli by zagrać przed Hiszpania. Zresztą tam będą 2 tyg więc jeden więcej tam też mogli by zagrac
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Niecieczą to my jakiś układ mamy sparingowy mamy czy co
O rav wrócił kiedy ty się udzielałeś tutaj ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na obóz nie jadą: Gonzalez, Velez, Ondrasek
Ze Manuela nie ma już nawet w kadrze na stronie głównej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ktos wrzucił rozpiske sparingow Rumunskiego lidera ichniejszej ligi CFR Cluj i wg nich gramy z nimi tez sparing w Hiszpanii
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Daniel Gouda powiedział, że były rozmowy, ale w końcu z Cluj nie zagramy. WIęc to oni mają nieaktualne info.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jest pierwszy materiał
https://www.youtube.com/watch?v=w7aF_qWXvKY ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
|
|

|