The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2018, 17:00
Masłowski!!!!!
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.01.2018, 17:17
Pożyjemy zobaczymy, na razie jest dużo śmiechu. Ktoś wczoraj na sb pisał o Krychowiaku
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Stary 07.01.2018, 17:25
Krystynka jest na wylocie to moze moze...

Panowie... sa szykowane dwa na prawde fajne transfery, po ktorych micha wam sie bedzie cieszyc jak po Wasilewskim.
Ja bede bardzo szczesliwy jakby choc jeden sie udal, bo oba to by byla kumulacja w totka.
A Ty regan powsciagnij jezyk i nie wychodz przed szereg.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.01.2018, 17:25
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale to nie jest prawda.
stac nas na takie rzeczy.
Na takie, czyli na jakie? Bo nie stać nas nawet na uregulowanie zaległości finansowych względem byłego trenera od przygotowania fizycznego. A nie są to duże sumy.
A co do tej bomby transferowej, to musiałaby przyjść za darmo i zgodzić się na kontrakt mniejszy niż 7k euro na miesiąc. Bo na tyle nas stać.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 07.01.2018, 17:49
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Na takie, czyli na jakie? Bo nie stać nas nawet na uregulowanie zaległości finansowych względem byłego trenera od przygotowania fizycznego. A nie są to duże sumy.
A co do tej bomby transferowej, to musiałaby przyjść za darmo i zgodzić się na kontrakt mniejszy niż 7k euro na miesiąc. Bo na tyle nas stać.
Pfff. Nie sądzę, żeby Brożek za tyle machał rękami raz na miesiąc.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 07.01.2018, 17:59
Cytat:
Wiemy tez (z wywiadu z Sarapata), że zarząd nie chce kolejnych Hiszpanów (już był mocny sprzeciw przeciw Imazowi) i zapewne nie przyjdą do nas w tym okienku sami obcokrajowcy.
Akurat nie sugerowałbym się wywiadem Pani prezes, przynajmniej w kwestii transferów. Wywiad ukazał się bodajże w czwartek, a w nim wspomniano że obecnie Wisła nie jest z żadnym z potencjalnych nowych zawodników Wisły na etapie finalizacji jeśli chodzi o negocjacje transferowe, a tymczasem Mitrović przechodził już badania medyczne. Jest spora cisza i mało rzeczy wypływa.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.01.2018, 18:04
czaro napisał(a):Wyświetl post
Pożyjemy zobaczymy, na razie jest dużo śmiechu. Ktoś wczoraj na sb pisał o Krychowiaku
Przecież Krychowiak nigdy nie grał w Ekstraklasie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
sl@y
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 07.01.2018, 18:07
teo napisał(a):Wyświetl post

Panowie... sa szykowane dwa na prawde fajne transfery, po ktorych micha wam sie bedzie cieszyc jak po Wasilewskim.
Ja bede bardzo szczesliwy jakby choc jeden sie udal, bo oba to by byla kumulacja w totka.
@regan napisał o jednej bombie ty już piszesz o dwóch.....przyganiał kocił garnkowi a sam wychodzi przed szereg
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.01.2018, 18:10
Jestem za tym aby, ktokolwiek puści plotkę nie mająca potwierdzenia z miejsca dostawał bana i przy okazji trafiał do jakiejś do jakiegoś tematyczne innymi bajkopisarzami.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
-Szymek79-
Member

Od: 12.2011

Stary 07.01.2018, 18:14
sl@y napisał(a):Wyświetl post
@regan napisał o jednej bombie ty już piszesz o dwóch.....przyganiał kocił garnkowi a sam wychodzi przed szereg
Akurat teo ma sprawdzone informacje
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 07.01.2018, 18:29
Dobra, obstawiam Bielika
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 07.01.2018, 18:35
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Jestem za tym aby, ktokolwiek puści plotkę nie mająca potwierdzenia z miejsca dostawał bana i przy okazji trafiał do jakiejś do jakiegoś tematyczne innymi bajkopisarzami.
Popieram ponad dwie strony koncertu życzeń i zgadywanek.

Masz wiedzę to się podziel, boisz się że coś się wysypie lub masz plotkę od siostry brata magazyniera siedź cicho.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 07.01.2018, 18:36
teo napisał(a):Wyświetl post

Jak juz to Wasilewski nie byl zadnym hitem po ktortm micha sie niewiadomo jak cieszy. Raczej taka ciekawostla transferowa. Jakby przyszedl 6 lat temu to co innego. Zagral dobrze w derbach a w pozostalych spotkaniach za bardzo sie nie wykazal. Moze po okresie przygotowawczym bedzie pewniejszym punktem druzyny.

Skoro informatorzy sie tak podniecaja to moze Kuba wraca? Nikt inny nie wzbudzilby takich emocji.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.01.2018, 19:04
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przecież Krychowiak nigdy nie grał w Ekstraklasie
Stary, ja myślę, że w typowaniu Krychowiaka na piłkarza Wisły to, że nie grał nigdy w E-sie (a zdaniem autora plotki nasz nowy piłkarz grał) jest najmniejszym problemem.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.01.2018, 19:06
Już 2 bomby transferowe? "Ło Jezu!"
+ = MP
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 07.01.2018, 19:11
Jak .......nie to straty będą wieksze niz w Hiroszimie
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.01.2018, 19:13
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Pfff. Nie sądzę, żeby Brożek za tyle machał rękami raz na miesiąc.
Też nie sądzę, na pewno też są osoby w obecnej kadrze, które mają więcej. Ja pisałem o tym na ile maks mogą liczyć potencjalnie nowe osoby.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 07.01.2018, 19:35
Oby tylko te "bomby" nie zostały bombkami choinkowymi!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.01.2018, 19:36
czaro napisał(a):Wyświetl post
Stary, ja myślę, że w typowaniu Krychowiaka na piłkarza Wisły to, że nie grał nigdy w E-sie (a zdaniem autora plotki nasz nowy piłkarz grał) jest najmniejszym problemem.
Jednak, jak się bawić to zgodnie z regułami
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.01.2018, 20:08
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Temat nosi nazwę "PLOTKI oraz ...." także jak ci nie odpowiada to nie czytaj. Ja tam lubię jak jakieś nawet pseudo newsy wypływają w sezon ogórkowy...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.01.2018, 20:27
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Jak juz to Wasilewski nie byl zadnym hitem po ktortm micha sie niewiadomo jak cieszy. Raczej taka ciekawostla transferowa. Jakby przyszedl 6 lat temu to co innego. Zagral dobrze w derbach a w pozostalych spotkaniach za bardzo sie nie wykazal. Moze po okresie przygotowawczym bedzie pewniejszym punktem druzyny.

Skoro informatorzy sie tak podniecaja to moze Kuba wraca? Nikt inny nie wzbudzilby takich emocji.
I to dlatego o Wiśle pisały wszystkie serwisy sportowe w Polsce i każdy jeden dziennikarz?

To była medialna bomba czy tego chcesz, czy nie. Sportowo już się spłacił bramką w derbach.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.01.2018, 20:28
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Dobra, obstawiam Bielika
Stanowski napisał właśnie na twitterze, że Legia pracuje nad wypożyczeniem Bielika lub Bochniewicza, więc raczej odrzuciłbym ten trop.

Zapewne pomyślałeś o Bieliku po wypowiedzi Michniewicza na twitterze... swoją drogą - w nawiązaniu do tej wiadomości - ciekawe, który klub z Ekstraklasy pracuje nad wypożyczeniem z Liverpoolu krnąbrego Grabary.
Odpowiedz cytując
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Stary 07.01.2018, 20:30
Może wypożyczenie Brleka ? we Włoszech mu coś nie idzie
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.01.2018, 20:31
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Temat nosi nazwę "PLOTKI oraz ...." także jak ci nie odpowiada to nie czytaj. Ja tam lubię jak jakieś nawet pseudo newsy wypływają w sezon ogórkowy...
Plotki lubię czytać ale nie informacje z dupy wyciągnięte od pseudo informatorów. Widzisz różnicę?
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 07.01.2018, 20:36
czyzby ta bomba regana to sponsor
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 07.01.2018, 20:42
sl@y napisał(a):Wyświetl post
Nie pisze o zadnych bombach tylko transferach, ktore uciesza.
To zasadnicza roznica.
Kazdy bombe moze zdefiniowac inaczej.
Dla mnie np bomba byloby sprowadzenie do Wisly dajmy na to Chrapka. A ktos moze uznac to za transferek. Kwestia perspektywy.
Natomiast, ze beda transfery to nic odkrywczego. Mowil o tym Junco w wywiadzie. Ja jedynie twierdze, ze te transfery beda za soba niosly jakosc i beda mniej przypadkowe niz latem.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 07.01.2018, 20:46
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post

Wasilewski poprawil atmosfere w szatni. Jest alternatywa na srodku i w zasadzie po powrocie Gonzaleza mamy 4 solidnych zawodnikow na srodek. Poza tym jest duzym walorem marketingowym, bo pokazuje, ze zawodnicy, ktorzy lizneli bardzo powaznej pilki (bylo nie bylo mistrz Anglii) chca tutaj przychodzic i grac. Jest takze mentorem dla np Arsenicia, bo Glowa z calym szacunkiem dla niego, raczej takiej roli nie potrafi pelnic. Dla mnie to jest bardzo dobry transfer pod wieloma wzgledami. Jedyny minus to wiek Wasilewskiego, ale nasza liga juz taka jest, ze emeryci graja duzo lepiej od mlodzikow.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 07.01.2018, 20:48
-Szymek79- napisał(a):Wyświetl post
Akurat teo ma sprawdzone informacje
O, ktos zauwazyl ;-) Dzieki ;-)

Natomiast co do transferow jeszcze. Jak nie zejdzie 2-3 zawodnikow z konkretnymi kontraktami to mozna zapomniec o istotnych ruchach.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.01.2018, 20:53
Pytanie które transfery z lata można uznać za przypadkowe?

Bo wcale bym się nie zdziwił gdyby takiego Ze Manuela sztab częściej obserwował niż np Imaza.

Nie ma reguły.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 07.01.2018, 21:14
najbardziej przerażające jest jak szybko się może posypać niby murowana koncepcja , w tym przypadku "hiszpąńskiej Wisły"

zresztą pisałem że (jedynym) minusem hiszpańskiego zaciągu jest ich uzależnienie od trenera z Hiszpanii

Było pół drużyny Hiszpańskiej , a tu : Velez foch, Ivan foch , Pol nie przedłuża , Carlitosa kupują

i zostajemy z Imazem , Perezem i Cuestą (?)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów