|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Masłowski!!!!!
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przecież Krychowiak nigdy nie grał w Ekstraklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jestem za tym aby, ktokolwiek puści plotkę nie mająca potwierdzenia z miejsca dostawał bana i przy okazji trafiał do jakiejś do jakiegoś tematyczne innymi bajkopisarzami.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dobra, obstawiam Bielika
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Masz wiedzę to się podziel, boisz się że coś się wysypie lub masz plotkę od siostry brata magazyniera siedź cicho. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Skoro informatorzy sie tak podniecaja to moze Kuba wraca? Nikt inny nie wzbudzilby takich emocji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Stary, ja myślę, że w typowaniu Krychowiaka na piłkarza Wisły to, że nie grał nigdy w E-sie (a zdaniem autora plotki nasz nowy piłkarz grał) jest najmniejszym problemem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Już 2 bomby transferowe? "Ło Jezu!"
+ = MP |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak .......nie to straty będą wieksze niz w Hiroszimie
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Też nie sądzę, na pewno też są osoby w obecnej kadrze, które mają więcej. Ja pisałem o tym na ile maks mogą liczyć potencjalnie nowe osoby.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Oby tylko te "bomby" nie zostały bombkami choinkowymi!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Temat nosi nazwę "PLOTKI oraz ...." także jak ci nie odpowiada to nie czytaj. Ja tam lubię jak jakieś nawet pseudo newsy wypływają w sezon ogórkowy...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To była medialna bomba czy tego chcesz, czy nie. Sportowo już się spłacił bramką w derbach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Stanowski napisał właśnie na twitterze, że Legia pracuje nad wypożyczeniem Bielika lub Bochniewicza, więc raczej odrzuciłbym ten trop.
Zapewne pomyślałeś o Bieliku po wypowiedzi Michniewicza na twitterze... swoją drogą - w nawiązaniu do tej wiadomości - ciekawe, który klub z Ekstraklasy pracuje nad wypożyczeniem z Liverpoolu krnąbrego Grabary. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Może wypożyczenie Brleka ? we Włoszech mu coś nie idzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Plotki lubię czytać ale nie informacje z dupy wyciągnięte od pseudo informatorów. Widzisz różnicę?
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
czyzby ta bomba regana to sponsor
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
To zasadnicza roznica. Kazdy bombe moze zdefiniowac inaczej. Dla mnie np bomba byloby sprowadzenie do Wisly dajmy na to Chrapka. A ktos moze uznac to za transferek. Kwestia perspektywy. Natomiast, ze beda transfery to nic odkrywczego. Mowil o tym Junco w wywiadzie. Ja jedynie twierdze, ze te transfery beda za soba niosly jakosc i beda mniej przypadkowe niz latem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pytanie które transfery z lata można uznać za przypadkowe?
Bo wcale bym się nie zdziwił gdyby takiego Ze Manuela sztab częściej obserwował niż np Imaza. Nie ma reguły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
najbardziej przerażające jest jak szybko się może posypać niby murowana koncepcja , w tym przypadku "hiszpąńskiej Wisły"
zresztą pisałem że (jedynym) minusem hiszpańskiego zaciągu jest ich uzależnienie od trenera z Hiszpanii Było pół drużyny Hiszpańskiej , a tu : Velez foch, Ivan foch , Pol nie przedłuża , Carlitosa kupują i zostajemy z Imazem , Perezem i Cuestą (?) ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|