|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jeśli o Rudnevsie poważnie piszecie, to mi się nie wydaje. Dla żony zrezygnował z gry w Bundeslidze. Wątpię, chociaż bym się ucieszył
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Olkowski
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Było gość głośno. Jeśli dobrze pamiętam, to chora psychicznie żona.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
W tym artykule jest odpowiedź |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zastopuj z chwaleniem sie, bo jeszcze moze sie wysypac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
A w przyszłym tygodniu napisze, że nie dogadali się jednak finansowo. Nie wierzcie we wszystko co ludzie piszą
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Olkowski byłby najbardziej realny. Wcześniej przewijał się już temat,grał w ekstraklasie. Zdałby się
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może Quintana?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Może drewniany Teodorczyk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czyli jednak miałem rację Guilherme
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Są rzeczy ważne i ważniejsze. Chłop poświeca życie zawodowe dla rodziny, w tym przypadku ciężko chorej żony - więc dokonuje jedynej słusznej decyzji i chwała mu za to. Melikson ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na plaży nudystów do blondynki podchodzi kulturysta, napina swe mięśnie i mówi: - bomba, nie? - bomba, tylko lont za krótki...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Z takich absurdalnych kandydatur to Żyro lub Cabrera przychodzi mi do głowy
![]()
Ostatnio edytowane przez Beskidowy : 06.01.2018 o godz. 19:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Teraz serio,a może powrót Dudu Bitona ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Powiedz dokładniej, aby nie przechadzać się w tym dniu koło rzeki.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
oby ciebie ktoś kopnął w dupę
jak najszybciej i poprawił w pusty łeb ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Według tego Quintana 1,65mln złotych rocznie http://www.sportmarketing.pl/newsroo...abia-najlepiej Według tego Olkowski 1,1mln złotych rocznie. To które brzmi bardziej sensownie? Szczególnie, że w przypadku Olkowskiego w gre wchodzi wypożyczenie, gdzie wysokość kontraktu jest ustalana między klubami, a także sam zawodnik może zrzec się pewnej kwoty. |
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
a ty jesteś. Miałeś kiedykolwiek do czynienia z chorym psychicznie, w dodatku kiedy są dzieci? Chyba nie za bardzo i nie bardzo rozumiesz powagi sytuacji. Ale to już twój problem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Olkowski ma 1,5 roui jeszcze watpie zeby zrezygnowal Zawodnik nie moze sie zrzec kontraktu w trakcie wypozyczenia, to jest czesto powtarzana bzdura Przepisy uefa/fifa tak stanowia, ze ma zagwarantowana wyplate calosci, jedyne co to mozna ustalic czy( i ile %) placi klub macierzysty czy wypozyczajacy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 06.01.2018 o godz. 21:25.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pamiętaj saper myli się tylko raz a użytkownikowi który puszcza bajki też wierzy się tylko raz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tak
i to nadal ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Różnica jest taka, że saper umiera, a użytkownik który puści bajkę, będzie do końca życia wyśmiewany i nie brany w ogóle pod uwagę, chyba, że użytkownik skończy się wypowiadać na forum
![]() Życie go zweryfikuje w przyszłym tygodniu, ja osobiście chciałbym, aby było pozytywnie ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|