|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Nie wiem, co rozumieć przez określenie "najlepszy", ale za całokształt twórczości wybrałbym tu wieśniaka842
Miss forum: Prezydentowa Innowierca: kreseq Żartowniś: Laszi Najmądrzejsze posty: To tu są jakieś mądre posty? chyba PSYCHOLTSW za motywację do życiaDebiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Sam od roku jestem dopiero aktywny, więc ciężko mi powiedzieć Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): To samo, co wyżej Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): sebak - gdzie jesteś ? Pokemon = Potomek Neostrady: napoleon vel WikotrPiekarski Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Nie wiem Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): Wszystkie posty napoleona Najweselszy post: powitanie El'kabata, gdy wchodzi na forum Najgłupszy post: Wszystkie posty napoleona Najmądrzejszy post: Mądrze pisze wieśniak842 Najlepszy moderator: Na temat modów się nie wypowiadam, bo mnie banują Najgorszy moderator: Na temat modów się nie wypowiadam, bo mnie banują Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Temat meczowy Najgorszy temat: Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków - totalne gdybanie Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): "Możesz zmienić żonę, poglądy polityczne, nawet religię. Ale nigdy, ale to nigdy nie możesz zmienić swojej ukochanej drużyny" saymon Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2017 roku): jak dla mnie silver03 i ArturBarlinek, za honorową wpłatę na AK Wisły Kraków, po przegranym zakładzie ze mną
Ostatnio edytowane przez andrucik : 02.01.2018 o godz. 10:21.
|
|
|