|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Genny to wielka metamorfoza przecież. Wyzbyci uczuć? Nie zgadzam się. Tak samo Cirro. Poza przyjęta w pierwszym sezonie aż do stania się totalnym zabójcą.
Genny też oprócz tego że to po jego myśli, to gdzieś ta historia dziecka tkwi u podstaw początku 3 sezonu. A policja... Byłem sobie na wakacjach w Weronie i na moich oczach zawinęli gościa do samochodu z ulicy. Trochę dziwny kraj. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Moi drodzy, szukam spakowanego w całość serialu "Ray Donovan" - 5 sezon. Będę wdzięczny. Niestety torrenty.to ograniczyły ściąganie do 2 na tydzień, a są tylko pojedyncze odcinki. Zależy mi na tym by był z lektorem.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kup sobie catshare na allegro za 3 zł na 30 dni, masz wyszukiwarkę, świetnie to działa.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dark (niemiecki serial wyprodukowany przez Netflix).
Zbieram szczękę z podłogi. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potwierdzam . Dark naprawde dobry . Mocno zakręcony .
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A ogląda ktoś może Knightfall?
Gdzie on-line zobaczę? HBO GO - odpada. Ogólnie to ja polecam Watahę - wciągający serial, całkiem przyjemnie się go ogląda. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Obejrzalem ten caly Dark. Taki se, jakby nie motyw podrozy w czasie, ktory w sumie zawsze jest ciekawy, to szalu by nie bylo.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 28.12.2017 o godz. 20:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zainwestuj 3 zł w konto na catshare z allegro. Wyszukiwarka pięknie działa.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądam ten 3 sezon Gomorry...
Poziom na jakim trzymają napięcie to jest mistrzostwo. I ludzie to porównują do Suburry. No co do czego. Dobrze że tyle wyczekałem i mogę jeden po drugim obejrzeć. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A jak Wam się podoba Korona Królów?
![]() Komentarze w sieci coraz bardziej intensywne na temat tego serialu... ![]() Z szeroko rozumianych polskich projektów serialowych mi przypadły do gustu w ostatnich 15 latach trzy. Idąc chronologicznie byli to: 1) Londyńczycy 2) Czas Honoru - pierwsze 3 sezony 3) Wataha (ale za to już odpowiadało HBO) Reszta to podobnie, jak w produkcjach długometrażowych psucie fajnych tematów, na którym możnaby zrobić fajny film. Chociaż i tutaj znalazło się kilka bardzo fajnych wyjątków, wybijających się ponad przeciętność.
Ostatnio edytowane przez Vinci : 03.01.2018 o godz. 08:08.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Kolejne seriale do polecenia:
- Sense 8 - podobno najdroższa z produkcji netflixa. Ciekawy serial opowiada o losach gromady ludzi przebywających w ośmiu różnych krajach, ktorzy są połączeni ze sobą parapsychiczne. Serial gra niesamowicie na emocjach. Bardziej się go odczuwa niż ogląda. - dom z papieru - serial netflixa. "Psychiczny profesor" przez większość swojego życia planuje największy skok na hajs w historii świata. Celem jest Hiszpańska Menncia Narodowa. Zbiera grupę przestępców i próbuje ją okraść. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dom z papieru taki se. Raczej średni niż wybitny.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Pany zaopatrzyłem się w Netflixa. Ktoś jakiś serial, film do polecenia na tej platformie?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
1) Suburra
2)The Crown 3) Gra Geralta ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Tak na szybko na Netflix to na pewno:
'The Bridge' - tylko wersja duńsko-szwedzka, 'Broadchurch', Jeśli lubisz kryminały ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli ktoś lubi klimaty cyberpunk, sf, polecam ->Modyfikowany węgiel
Ostatnio edytowane przez wiśnia : 03.02.2018 o godz. 22:27.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jest coś ciekawego nowego z seriali do polecenia ?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Stranger things. Nowy serial SF w klimacie lat 80
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dawno nic nie oglądałem i widzę że wszystkie serwisy on-line które miałem w ulubionych padły w międzyczasie ...
Ktoś coś poleci gdzie można pooglądać niekoniecznie 20 letnie seriale ? ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na legalu NetFlix - kosztuje grosze, a oferuje 4 konta, więc można z kimś wynając do spółki... sporo fajnych materiałów. Nie tylko fabularne seriale, ale również dokumenty i filmy.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no to moze ktoś coś poleci?
w miare nowego co mozna ogladac od pierwszego odcinka i sie wkręcić. tylko nie chce ozarkó czy stranger things Nie mam czasu. coś lekkiego luźnego z fabuła najlepiej. tylko na wspólnej czy jest jakis ratunek?![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Netflixa znam w sensie wszyscy dookoła używają chociaż ja jestem w tym temacie zielony
![]() Po co mi 4 konta jak wystarczy jedno chyba że tego właśnie nie rozumiem ![]() Jak mają Grę o Tron, Black Sails itp to się pewnie skuszę. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grę o tron ma hbo go.
Black sails nie mam pojęcia. 4 konta po to że płacisz i szukasz dodatkowych osób z którymi się zrzucasz na abo. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
"Trust" - https://www.filmweb.pl/serial/Trust-2018-791105
Moim zdaniem warto sa momenty słabsze ale ogólnie fajny klimat dobra gra i w pewnym stopniu na faktach. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie. Ja osobiście polecam Gotham chociaż trochę denerwuje, że nie da się zabić niektórych i czasem zmartwychwstają ( na podstawie komiksów więc musi tak być). Obejrzałem już 3 sezony, nie mogę znaleźć czwartego - pomoże ktoś źródłem?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ślepnąc od świateł - HBO, bardzo interesująca polska produkcja. Obejrzałem, 8 odcinków, myślę że warto polecic. Jak na polskie warunki sklecony całkiem przyjemnie do oglądania, plus bardzo dobra obsada (niestety zawiódł debiutant w roli głównego bohatera, dla mnie trochę za sztywny, drewniany...) jednak dla roli Frycza, Więckiewicza, Pazury - naprawdę warto. Zwłaszcza Frycz pozamiatał, momentami aż czuć było jak gęstnieje powietrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Obejrzałem wczoraj pilota "Ziuk. Kłody Piłsudski". Ponoć reszta na wiosnę.
Dobry, naprawdę dobry materiał. Englert w roli cara na początku - genialny. Koncepcja serialu - pokazać życie młodego Piłsudskiego - do 1908 roku. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może, The end of the fucking world?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Potrzebuję jakieś alternatywy dla programu KODI jest świetny,ale dzisiaj zablokowano TVP Vod akurat chciałbym coś obejrzeć ewentualnie strona z dostępem bez reklam
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Osobiście mogę polecić serial "Nielegalni", fajna fabuła i niezła gra aktorska.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|