|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Perez, Imaz i Basha mają siły na 90 minut. Dopierdalanie się post factum że zmiennicy nic nie zmienili to po prostu łatwe odreagowywanie bandy sfrustrowanych panienek. Niedawno było halo czemu nie gra Bartkowski. Wszedł, nic nie pokazał. Sam wielkim fanem Pereza nie byłem, nie uważam go też za złego piłkarza. To Kartherop wierzy że mamy skład minimum na puchary, ja od dawna zwracam uwagę źe budujeny za darmo z piłkarzy po przejściach. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
I uważam, że to na dziś nie kibice są naszym największym problemem ale to co się wyprawia w drużynie i na ławce trenerskiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Online |
|
P.S. Zamieniłbyś się na skład z takim Płockiem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem dla "zasług" Ramireza w dziele budowy nowej lepszej Wisły pragnę zauważyć na fakt ponadprzeciętnej ilości szrotu biegającego w koszulkach z białą gwiazdą. Mamy/mieliśmy od początku sezonu jednego słownie zawodnika w formie Carlitosa ale on sam w pojedynkę nie da nam grupy mistrzowskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja myśle, że dzisiejszy wynik i styl nie ma znaczenia. Najważniejsze że Kiko zaorał swoich przeciwników (w tym przede wszystkim mnie) w tym jakimś wywiadzie. Normalnie tam mi dzisiaj głupio że od pół roku krytykowałem go i jego wybory typu Perez i Imaz....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
wolfy dalej o budowie. Tylko się domyślam, kim z zawodu jesteś i że kochasz swoją prace.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za głupi na to jesteś, myślenie zostaw lepiej wykwalifikowanym. Nawet bałwanie nie zrozumiałeś zdania które przeczytałeś. To smutne jak starasz się być zabawny i jak bardzo Ci nie wychodzi...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.12.2017 o godz. 17:59.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Guest
|
|
A dziś - wszyscy poruszali się w tempie ślimaka, bez ładu składu i sensu, Carlitos przestał robić coś z niczego=praktycznie żadne zagrożenie z przodu i mamy ogromne kłopoty z każdym + dziurawa obrona i każdy zaczyna nas lać. Indywidualnie - wszyscy ch.ja grają, w dodatku dziś bez specjalnego zaangażowania, pokaż mi jednego grajka, który zrobił progres przy Kiko. I tylko co do Wojtkowskiego się z Tobą zgadzam-on ma siłę na max 60 minut więc i tak by już dziś najprawdopodobniej nic nie zagrał... czyli tak jak cała reszta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kiko i budowanie - dobre
Ten gość nie zbudowałby nawet samochodu z klocków LEGO.![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Byłem przeciwnikiem zwalniania Ramireza, ale dziś zmieniłem zdanie. Albo zespół jest totalnie beznadziejny, za co przynajmniej częściową winę ponosi trener, albo grają przeciwko niemu. W obu przypadkach niestety mamy tylko jedno rozwiązanie - zwolnić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@wolfy
W zeszłym sezonie, na tym samym etapie po m.in 7 porażkach z rzędu mieliśmy tylko o 3 punkty mniej. Wymowne? tak, wymowne. Ja wierzę, że mamy skład odpowiedni by powalczyć o puchary. Czy to się uda zależy od innych czynników. Kadrowo to jak najbardziej 3-6 ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 10.12.2017 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No dobra, Velez mi się podobał kiedy był zdrowy, Najgorze, że nawet nie można mieć pretensji do Junco, po prostu jesteśmy biedni i mamy długi. Trener jest łatwym celem, ale ja nie widzę niczego co kazałoby traktować nas inaczej niż ligowego średniaka. Ale wierz sobie w co tam chcesz... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ja uważam, że Wojtkowski w 1. połowie był jednym z najlepszych na placu, a w drugiej zgasłby jak zawsze ze względu na to, że jest słaby fizycznie. Nie wiem, co w moim poście było debilnego, jak masz się tak rzucać, to więcej już rozmawiać nie będziemy. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie żartuj
Chyba w fifie... Kiko out i tyle w temacie ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I nie rzucam się, wydawało mi się że to kolejny "zabawny" post. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kiko out, dosc juz tego
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak dobrze, ze nie moglem tego kabaretu ogladac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ciekawe tylko czy dziś, czy jutro.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Po ostatnim meczu był tutuł
KIKO RAMIREZ:Negatywnym bohaterem był VAR po tym KIKO RAMIREZ:Negatywnym bohaterem byłem ja. Nikogo nie rozwinął(Tibor,Kostal),zgasił Brozka,Małeckiego,Bartosza. W meczu najwięcej strającego sie Wojtkowskiego zdejmuje,a po beznadzijenej pierwszej połowie ofensywne zmiany w 70 min...Zwycięstwo w derbach to obowiązek,ale może przegrana byłaby Jego "gwoździem do trumny"
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 10.12.2017 o godz. 18:56.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ta ostatnia niedziela.
Czara goryczy chyba się przelała. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekaw jestem ilu teraz zwolenników spokojnej budowy drużyny będzie nadal fanatycznie wspierać Kiko.
I tu nie chodzi o oczekiwania wobec niego, ale o umiejętność wyciągania wniosków i obserwacji sytuacji na boisku. Jeśli ktoś z obrońców potrafi wyjaśnić zmiany i ich sens, wartość dodaną jaką widzi nasz treneiro w Perezie, postawę Bartkowskiego (w najgorszej formie Cywka byłby lepszy), zjazd mentalny drużyny, brak wyraźnej taktyki, ogromna dziur a środku pola, brak zaangażowania pupila Carlitosa, widoczną narastającą niechęć Polaków (podejście do meczów i efektywność meczowa), itd. Chodzę od ponad 20 lat na mecze. Dzisiaj mój 9-letni syn zapytał mnie, czy oni w ogóle trenują? I jaki jest sens marznąć na stadionie po to, żeby oglądać takich pacanów... Trudno mu nie przyznać racji. Trenuje w orlikach, więc wie co to trening. Mam więc nadzieję, że nawet obrońcy zrozumieją, że nie chodzi o budowanie drużyny, tylko o możliwości, zdolności i umiejętności. Dlatego niektórzy są włascicielami ogromnych przedsiębiorstw, a niektórzy siedzą na kasie w markecie. Dlatego Kiko powinien odejść. Natychmiast. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wlasnie. Wyniki sa jakie sa. Nie na zwalnianie Kiko ale... kazdy widzi jak jest, zarzad juz chyba tez ( wnioskujac z tego jakie kraza plotki ). Prawdopodobnie mecz derbowy przesadzi o dalszej wspolpracy z Ramirezem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
ptaszki ćwierkają że to nasz nowy trener : https://www.transfermarkt.pl/joan-ca.../trainer/14860
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co za paranoja Post roku!Brożka zgasiły wiek i kontuzje, Małecki bez formy po kontuzji kolana, Bartosz miał kilka dobrych meczy jako dżoker ale podoba mi się jego przykład. Pokazuje jak desperacko musiałeś szukać kogoś dobrego kto został w Wiśle. No i w pół roku nie rozwinął nikogo z tych no-namów wyplutych przez profesjonalny futbol ![]() Kibicuj parchom przeciw znienawidzonemu Kiko, ważniejsze jego zwolnienie niż derby Co za kawał ... MMTS - przykro mi że pracujesz na kasie w markecie, ale nie oceniaj wszystkich swoją miarą. Twój wywód pokazuje że na prace wymagające intelektu się nie kwalifikujesz, ale spróbuj może na budowie? P.S. Do nieśmiertelnego janexxxa (te iksy to chyba od pieprzenia - głupot) dołączył Kiewicz Co na ten temat Miga i WisłaFan123? Przydałoby się kilka informacji z wewnątrz klubu ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.12.2017 o godz. 18:42.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() Po strzałach wychodzi na to, że graliśmy chyba z Barceloną.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 10.12.2017 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a po podaniach, ze to my byliśmy Barceloną
|
|