|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Mówiłem nastawiajcie się na 3 x wpierdziel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobry mecz. Po prostu zabrakło szczęścia. Widać rękę Kiko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Perez znów profesor. Mieliście racje, że Kiko słusznie na niego stawia. Mam nadzieję, że pomoże nam w tym trudnym okresie budowy zespołu, skoro ma opcje przedłuzenia do 2019.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bardzo słaby mecz. W tej chwili nie wiem czy ktokolwiek u nas jest w formie.
Cuesta lepiej niż Buchalik. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Paradoksalnie czerwona kartka dla pudla może nam pomóc. Nie zagra z sąsiadką.
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez Jam55 : 10.12.2017 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strzały 7:22. Chociaż tyle, że nie z jakąś słabą drużyną.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że niektórzy tak bardzo chcą zwolnienia trenera, że kibicowali dzisiaj Wiśle z Płocka. Ja trzymałem kciuki za Wisłę z Krakowa, dlatego to, co zobaczyłem bardzo mnie zmartwiło.
Zagraliśmy bardzo słaby mecz. Rozumiem wpadki - jak tydzień temu. Ale zanotowaliśmy kolejny słaby mecz. Do tego z Płockiem u siebie. To ma być ten gotowy produkt? Zawodnicy pokazali się ze słabej strony. W pamięci mam bezsensowne wrzutki i przerzutki, gdy boki próbowały zrobić cokolwiek. Mnóstwo było chodzonego. W oczy rzucały się straty Bartkowskiego, Pereza i Bashy. Ten ostatni przebił sam siebie, gdy po trzeciej stracie z rzędu przewrócił rywala, cudem nieodgwizdano faulu, ale on nie pociągnął akcji, bo przewrócił się o tego samego zawodnika, którego wcześniej sam powalił. Trener może niech weźmie się do pracy, zamiast pouczać w wywiadach, jak zarządzać klubem w Polsce. PS Cuesta jednak chyba lepszy od Buchalika PS 2 Asystentem Ramireza jest tylko Feio. Od dawna nie widziałem, aby Ramirez podczas meczu konsultował się z Sobolewskim PS3 nikt tu się ze mną pewnie nie zgodzi, ale nie uważam, aby różnica poziomu pomiędzy Arsenicem a Urygą była na tyle widoczna, by pozbywać się wychowanka. Abstrahując od braku klasy, z jakim go pożegnano ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
to była tylko jakże przebiegła zasłona dymna przed derbami
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzy ostatnie mecze to totalna kompromitacja . Są indywidualne umiejętności niektórych graczy natomiast Wisła w obecnym składzie to drużyna zupełnie bez charakteru . Co do Ramireza to jego misja już chyba się powinna skończyć . Przywiązanie do rodaków (Imaz , Perez i bezbarwnego Bartkowskiego) nic dobrego nie wróży .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Szkoda, że nie da się zatrzymać czasu, bo po tej dzisiejszej kompromitacji, już za tydzień będziemy się bardzo, oj bardzo wstydzić... To, że derby są przegrane jest niemal oczywistością, mam tylko nadzieję, że tym kalekom uda się uniknąć całkowitej kompromitacji jeśli chodzi o wynik, bo parchaci wyjdą na nas jak zwykle nabuzowani...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Popatrzcie na statystyki. To nawet nie był poziom pierwszoligowy. Wisła Płock z Alanem Urygą (!!!) w składzie ośmieszała nas sztuczkami technicznymi na naszej połowie. Byliśmy o klasę słabsi. W meczu z Wisłą Płock. U siebie. 2 czy 3 razy strzeliliśmy w światło bramki. W ciągu 90 minut. Niech epitafium dla Ramireza będzie czerwona kartka dla Pereza. Proszę się spakować Panie trenerze, zabrać swój "sztab" i wracać na zimę do domu. W derbach niech drużynę poprowadzi choćby Sobolewski, przynajmniej będzie można mieć pewność, że drużyna rozumie czego się od niej oczekuje. Jeśli nie wyj&*ą Kiko już jutro, czeka nas na Kałuży konkretny wpie#$dol.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Arsenić coraz słabiej. Dzisiaj beznadziejny występ. Chyba dałbym szansę Głowie i Wasylowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Bartkowski pilkarsko jest arcy slaby, poziom pierwszej ligi ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Drugi tragicznie słaby mecz w naszym wykonaniu, zero reakcji Kiko przy ustalaniu składu. Najwyraźniej pomysły mu się na Wisłę skończyły, kibic w nieskończoność nie będzie kupować biletów na dzidę na Carlosa... mam nadzieję, że twitt Krzyśka Kiewicza jest prawdziwy i pożegnamy (z mojej strony bez większego żalu) Ramireza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Taką pi.zde jak dzis zagrał ten erasmus Perez to chyba Branco ostatnio grał.
Gość do zdjęcia w przerwie. Prawdopodobnie koniec Kikusia ....usia. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dwójka tragicznie wolnych stoperów razem? Kiedy tylko ktoś mija Wasilewskiego ten od razu fauluje bo nie ma szans go dogonić. IMHO to samobójstwo. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
pocieszcie mnie jakos bo ....a nie wytrzymie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo słaby, tragiczny mecz. Najgorszy od bardzo dawna, dlaczego? Bo graliśmy teoretycznie najsilniejszym składem, zmiennicy z nazwiskami, dodatkowo mecz z drużyną, z którą każdy inny wynik niż 3 pkt. na Reymonta jest rozczarowaniem.
Po fajnym początku, straciliśmy całkowicie kontrolę nad meczem. Po bramce - standardowo - nie ma nas, po prostu nas nie ma na boisku. Biegamy jak dzieci we mgle, żadnej dyscypliny taktycznej, aby podprowadzić do przodu, stracić, wrócić, odebrać, znów parę metrów do przodu, i znów... kompletna TRAGEDIA! Wstyd po prostu. Nie wiem co się tam odpieprza, nie mam zamiaru się pastwić nad Kiko, lubię go i szanuję, ale chyba powoli pewne rzeczy zaczynają przeszkadzać w jego warsztacie trenerskim. Liczę na mądrą decyzję zarządu, ale takie mecze nie mogą się powtarzać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cuesta oprócz gry na przedpolu pokazał niezłą grę w sytuacjach sam na sam. Jasne, ta jedna sytuacja, kiedy wypluł piłkę, to prawie zawał. Generalnie mogło być 3-0 i dalej nikt do Cuesty nie powinien mieć pretensji.
Brak zaangażowania, pokazywania się do gry, olbrzymie odległości między formacjami. To są te części gry w piłkę, w których nie potrzeba umiejętności piłkarskich i tu jest pole do popisu dla trenera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skandaliczne słaby mecz w wykonaniu Wisły. Nic nie wyglądało dobrze. Nasi piłkarze nie byli myślami na boisku.
Arsenic nieprawdopodobnie się "obcinał", Bartkowski potykal na piłce, Perez nie biegał, Imaz chyba spał, a Boguski świętował jubileusz. Tak można wyliczać po kolei. Nie istniala gra bez piłki, zawodnicy zrobili sobie dzień wolny. Trener nie potrafił w żaden sposób na ten skandal zareagować. Obawiam się, że oni już mentalnie skończyli rundę. Może jeszcze tylko dla pozoru ruszą odrobinę bardziej tyłki w derbach. Dzis niemal wszyscy dali ponure świadectwo braku profesjonalizmu i determinacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zastanawiałem się nad przyczynami, nie tylko porażki, ale ogólnie słabego meczu.
Kiko? No kurde, chyba to nie on kazał - wyrzucać piłkę z autów pod nogi rywala, - kopać piłkę od pola karnego na auty, - podawać w odległości 15-20 m od napastnika Nasz piłkarski szrot? - Można tak pomyśleć, bo co zrobił na boisku Brożek? - co zrobił Małecki? - jakie straty odnotował Arsenic, Perez czy Boguski A może pieprzona murawa czyli piasek w trybach? Przecież nie dało się dzisiaj w ogóle klepać po trawie (jakiej kurna trawie? - Co uderzenie piłki o murawę to chmury piachu w powietrzu. - Piłka podawana po ziemi traciła prędkość i nie dochodziła do partnera, albo odbijała się w niekontroloway sposób - Zawodnicy niepewnie stali na nogach i przewracali się przy byle okazji. - Brak możliwości zagrywania z klepki z przodu Jeszcze jeden mecz do rozegrania na tej plaży w tym roku. Będzie kiepsko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Płocczanom jakoś piłka chodziła...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Mecz jak murawa dzisiaj - beznadziejna. Basha i Perez konsekwentnie dziś grali w poprzek lub do tyłu. Perez swój występ podsumował na koniec, gdzie odskoczyła mu piłka tak jak cały mecz mu odskakiwała. Krew zalewa jak się patrzy na grę od tyłu: Sadlok do Arsenicia, ten poprawia 4-5 razy piłkę, podaje do Wasyla, Wasyl do Bartkowskiego i z powrotem. Za każdym razem poprawianie piłki. Ostatnio Kiko w wywiadzie powiedział, że fizycznie już wszyscy są w formie - no to dziś Carlitos chyba nie wygrał żadnego pojedynku biegowego, w środku pola Płock robił co chciał, a w pojedynkach 1 na 1 nie istnieliśmy. Jakkolwiek cały czas mówiłem, aby dać Kiko czas do końca sezonu, tak teraz jest mi to obojętne. Bo można zagrać słabo, można przegrać, ale zagrać takie dno to niestety, ale w głowie się nie mieści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Chcę obejrzeć sobie powtórkę meczu, żeby zobaczyć jak to wyglądało w TV. Oczywiście, nie wszystkiemu wina jest murawa, ale tacy piłkarze jak Imaz, Carlitos czy nawet Perez wyglądali jakby piłki posyłali po ziemi zbyt słabo. Dla mnie to murawa byłą po prostu tępa i nie nadawała się do gry krótkimi podaniami. Dlatego większość podań kiedy prosiło się o klepkę po ziemi, szła górą. Te więcej strzałów Płocka to tylko statystyka. Większość prosto w Cuestę i słabe. o ii właśnie ze złego stanu murawy wynika nieustanne poprawianie piłki. Zawodnicy techniczni nie odnajdują się w takich warunkach. A propos: jak murawa u sąsiadki? ![]()
Ostatnio edytowane przez FraMat : 10.12.2017 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
najgorszy mecz w naszym wykonaniu od dawien dawna, żadnego postępu, ostatnie pół godziny to parodia - strata za stratą, trucht przy akcji przeciwników i podawanie do nikogo - wstyd, że tak gramy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|