The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2017, 05:33
To działa jak kopalnie - w rocznym zestawieniu finansowym przynoszą straty a prezesi mają po 500 tys miesięcznie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.08.2017, 14:33
Wkurza mnie pokazywanie i lansowanie się kim ja jestem (czytaj Błaszczak i Pani Szydło) na ludzkiej tragedii zakasaj rękawy idź i pomóż, a nie przerzucaj się odpowiedzialnością czyja wina .Wojsko należało wysłać od razu, a nie czekać.System ostrzegania jak kulał tak kuleje dalej....
Piggy oddaj hajs
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 25.08.2017, 12:05
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Wkurza mnie pokazywanie i lansowanie się kim ja jestem (czytaj Błaszczak i Pani Szydło) na ludzkiej tragedii zakasaj rękawy idź i pomóż, a nie przerzucaj się odpowiedzialnością czyja wina .Wojsko należało wysłać od razu, a nie czekać.System ostrzegania jak kulał tak kuleje dalej....
Przecież jakby się nie pojawiali to by media i opozycja ich rozjechali że ich nie ma tam gdzie potrzeba itd. sytuacja taka, że co nie zrobią dostaną za to

Po lipcu nadal mamy nadwyżkę budżetową - 2,4 mld zł.

Tylko z VAT o 18,5 mld więcej niż w 2016 (I-VII). Wydatki na 500+ za ten okres ok. 14mld. Czyli samo uszczelnienie VAT finansuje z górką 500

Sytuacja budżetowa na koniec lipca na przestrzeni ostatnich 20 lat.

co te Misiewicze wyrabiajo to skandal! jak zwykle muszą od normy odstawać ;/
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 25.08.2017 o godz. 12:08.
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2017, 18:49
Nie od dziświadomo ze 'ideologów' 'prokuratorow' i 'poborcow podatkowych' PiS ma najlepszych.

Pytanie jak Polskie owce bedą wyglądać za kilka lat, bo o te Niemieckie czy Rosyjskie jakoś jestem spokojny. Jeśli rzeczywistość okaże się tak rozbieżna z życzeniami partii jak sprawa Autosanu to będzie grubo.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.09.2017, 14:22
Onet chyba przechodzi w rece pisu.
Taki artykul wywalili
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gazet...-z-pis/v1skf4j
Tylko Wisła!
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 06.09.2017, 14:36
regan napisał(a):Wyświetl post
Onet chyba przechodzi w rece pisu.
Taki artykul wywalili
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gazet...-z-pis/v1skf4j
Jak kogoś nie możesz pokonać to się do niego dołącz
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Stary 10.10.2017, 19:55
Widział ktoś przemówienie Wielce Czcigodnego Jarosława Kaczyńskiego?
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.10.2017, 23:53
Nie wiem gdzie to wkleić więc daję tutaj:
https://wolnemedia.net/beda-obowiazk...dla-doroslych/
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 28.11.2017, 20:36
Widzę cisza w temacie a tyle waznych rzeczy się dzieje w polityce , nie ma chętnych do dyskusji na temat ustawy o Sądach i planowanej zmiany ordynacji wyborczej
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 28.11.2017, 20:43
Podyskutowac sobie mozemy, gorzej, ze dla wiekszosci "ludu" wazniejsze sa kulsony, atlasy kotow i inne .......y. Rece opadaja.
Kocur
semper fi

Stary 28.11.2017, 22:24
Niech rozpiedzielą tę sądową mafię w drobny mak.

Ostatnio się sam przekonałem jakie to sukins .... - sprawa by zajęła 5 sekund - czarny ciul kazał przyjść za pół roku chyba że się "dogadamy" - takiego uja! przyjdę za pół roku i mu nasram na wycieraczkę jak załatwię sprawę.

Ostatnio kolejni sędziowie z Krakowa za korupcję beknęli - jakim trzeba być tempym ujem żeby na takim stanowisku jeszcze kraść bez ograniczeń ?
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 29.11.2017, 09:21
Co do Sądów wszyscy chyba chcą reformy tylko nie do końca w takiej formie jak nam teraz proponują , moim zdaniem nie może być tak że Kaczyński z Dudą i Piotrowiczem komuchem coś ustalają i nikt nic nie wie , brak konsultacji społecznych z Sędziami itd , gdyby to było jasne i transparentne to nie było by tyle zamieszania
Kocur
semper fi

Stary 29.11.2017, 13:10
Myślę że trzeba dokładnie przeczytać projekty
Żaden Kaczyński czy Ziobro nie będzie miał 100% władzy.

http://www.prezydent.pl/prawo/ustawy...awy-o-krs.html

Konsultować z sędziami ... myślę że podobny efekt miałaby konsultacje USA z ISIS w celu zaprowadzenia pokoju na Bliskim Wschodzie

Nikt nie chce wypuścić koryta co pokazuje też ostatni przykład Krajowej Rady Sądownictwa, która uwaliła całe młode pokolenie prawników, którzy w większości Zbiorę mają w dupie.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 29.11.2017, 17:42
Szykuje się weto Prezydenta, co do atlasa kotów do majstersztyk
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.12.2017, 13:44
Słynny spór stanowiący niegdyś cześć zakładu m.in. z forumowym posłem. Przypominam, że dotyczył on tego, czy będą wydobywane łupki w Polsce do 2018, czy 2020 roku (daty granicznej nie pamiętam). Powstało na ten temat kilka tysięcy postów i finał finałów był taki, że żaden z zakładów nie doszedł do skutku.

Jednak mamy epilog, gdy Piotr Woźniak że szczerością stwierdził, że czas łupków w Polsce się skończył.
https://www.google.pl/url?q=https://...NPdEYZpAhMmr4Q
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Stary 04.12.2017, 14:20
Z tego co pamiętam, to już kilka lat temu Amerykanie stwierdzili, ze u nas jest tego za mało, albo za drogo jest wydobywać, więc sprawa jest już zamknięta o kilku lat.
AYALA
Senior Member

Stary 04.12.2017, 15:41
Możnym tego świata nie są na ręke polskie łupki
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.12.2017, 18:30
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Niech rozpiedzielą tę sądową mafię w drobny mak.

Ostatnio się sam przekonałem jakie to sukins .... - sprawa by zajęła 5 sekund - czarny ciul kazał przyjść za pół roku chyba że się "dogadamy" - takiego uja! przyjdę za pół roku i mu nasram na wycieraczkę jak załatwię sprawę.

Ostatnio kolejni sędziowie z Krakowa za korupcję beknęli - jakim trzeba być tempym ujem żeby na takim stanowisku jeszcze kraść bez ograniczeń ?
Może zamiast .......ić farmazony jak z broszurki PiSu wyjaśnij mi w jaki sposób proponowane zmiany będą miały wpływ na szybsze załatwienie twojej sprawy? Jacy sędziowie z Krakowa za korupcję beknęli? Chłopie nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Żaden z zatrzymanych nie był sędzią- wszyscy to pracownicy administracyjni.
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 07.12.2017, 20:11
Pawłowicz ostatnio powiedziała że wie że ta ustawa jest sprzeczna z Konstytucją ale jak partia każe ona zagłosuje za, no normalnie PRL , zawlaszczyli Trybunał, zawlaszczyli TVP , zawlaszcza Sądy i zaraz zawlaszcza wybory samorządowe .
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.12.2017, 11:51
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Możnym tego świata nie są na ręke polskie łupki
Może zamiast powtarzać propagandowy bełkot z tvp tv republika lub innych bełkotliwych mediów oća dyrektora to może kolega ruszy mózgiem i przedstawi:
jakieś dane ile kosztowałoby wydobycie gazu z polskich złóż
jakie byłoby zanieczyszczenie i zniszczenie środowiska?

jak nie ma to lepiej się nie odzywać
bo można wyjść na idiotę
a tak to przynajmniej pozór zachowany zostanie

La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

kuba.j.g.
Senior Member

Stary 08.12.2017, 22:58
Ja pierdziele jaki tu spokój Normalnie Dobra Zmiana...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Stary 10.12.2017, 00:45
A o czym ty pisać? Pachołek Szydło został zmieniony na pachołka Morawieckiego. Można napisać "wyszło Szydło z worka"
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.12.2017, 10:05
Dawniej było inaczej. Premier Kopacz podejmowała samodzielne decyzje, niezależny Bronisław był "prezydentem wszystkich Polaków", sądy były niezawisłe a Trybunał Konstytucyjny nieupolityczniony!

Kocur
semper fi

Stary 10.12.2017, 12:35
Chyba pierwszy premier w powojennej historii Polski co jest bardziej menadżerem niż politykiem.

Jak się go porówna do wszystkich poprzednich to .... 3 języki perfekt, doświadczenie na różnych szczeblach organizacji - nawet bardzo "przychylne" media z zachodu piszą że gość jest rozpoznawalnym ekonomistą w każdym liczącym się kraju świata.

Zresztą widać - 2 lata i ściągnął z VATu tyle co wesoły grzesiu z ekipą przez 8 lat, pierwszy raz od kilkudziesięciu lat nadwyżka budżetowa, można tak wymieniać ale po co? Najważniejsze to Kaczyński musi odejść!!!

Wiadomo - leming musi zbierać kasę na kijowskiego oraz drzeć ryja pod sądem gdzie właśnie zawinęli za korupcję kilkanaście osób
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 10.12.2017, 12:46
Nadwyzka budzetowa?
brylant17
Senior Member

Stary 10.12.2017, 13:02
Jakieś 3.8 miliarda dane z Października
Piggy oddaj hajs
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 10.12.2017, 13:06
No to radzilbym sie wstrzymac z tymi nadwyzkami do konca roku
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.12.2017, 14:11
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Chyba pierwszy premier w powojennej historii Polski co jest bardziej menadżerem niż politykiem.

Jak się go porówna do wszystkich poprzednich to .... 3 języki perfekt, doświadczenie na różnych szczeblach organizacji - nawet bardzo "przychylne" media z zachodu piszą że gość jest rozpoznawalnym ekonomistą w każdym liczącym się kraju świata.

Zresztą widać - 2 lata i ściągnął z VATu tyle co wesoły grzesiu z ekipą przez 8 lat, pierwszy raz od kilkudziesięciu lat nadwyżka budżetowa, można tak wymieniać ale po co? Najważniejsze to Kaczyński musi odejść!!!

Wiadomo - leming musi zbierać kasę na kijowskiego oraz drzeć ryja pod sądem gdzie właśnie zawinęli za korupcję kilkanaście osób
Co za gość. Ty już pokazałeś poprzednią wypowiedzią, że nie masz bladego pojęcia co się wokół ciebie dzieje tylko łykasz co Ci powiedzą w TVP. W milion polskich elektrycznych samochodów też wierzysz?
Kocur
semper fi

Stary 11.12.2017, 10:50
Kolejny którego mamę / tatę oderwali od koryta albo i samego Ciebie.

Spokojnie - uwierz, bez UBeckiej emerytury też da się żyć, kamienicę oddasz prawowitym właścicielom a za branie w łapę przy przetargach w sądach odsiedzisz swoje i będzie ok .
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.12.2017, 14:33
Musisz Kocur pomyśleć nad zmianą ksywki na Pelikan.

"nadwyżka budżetowa", a Morawiecki sam pisze do Unii, że będzie 51 mld deficytu.
"ściągnął z VAT" - tzn po pierwsze zamroził zwroty VAT przedsiębiorcom, co wspaniale wygląda w słupkach danych, a po drugie większość procedur została wprowadzona przez PO zanim PiS wygrał wybory.

A jak ktoś się nie zgadza, to znaczy że oderwali go od koryta i bierze UBecką emeryturę. Naprawdę, pozazdrościć elokwencji. Dlatego podobne jak ten tematy nie mają większego sensu, bo co drugi pisze podobne głupoty.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów