|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Próbowałem na SB ale się słabo rozmawia.
Co kupić?! PS4 czy XBO? Mam teraz X360 i go zostawiam, lubie X więc myślę o XBO ale z drugiej strony może wziąć właśnie PS4 żeby mieć inne gry jak np Uncharted czy LoU które chyba są spoko. Najczęściej gram w fife to tak na marginesie dodam. W PS też czeba płaić za granie online? Jak to finansowo wygląda? A może przeczekać rok i kupić Scorpiona?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 15.12.2016 o godz. 18:25.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Aby grac w fife online musisz byc w playstation plus. miesiecznie chyba 27zł a rocznie cos 19 wychodzi.
Co miesiac dostajez pakiet kilku darmowych gier oraz znizki (np. kupilem adwande warfare gold editdion za 79zł) których nie mają ludzie bez abonamentu ja jestem przyzwyczajony do PS i spolecznocsi PS wiec zostaje z Sony, niemniej jednak troche sie w....iłem jak dowiedzialem sie po fakcie o PS plus ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i pogrzebałem trochę i lipa lekka.
XBO S z Fifa i Forza Horizon-1500. Pusty PS4 PRO-1800. Więc finansowo to tak średnio opłacalne... A o co chodzi z tymi dopiskami przy PS4 C chassis, D chassis? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tyle ze Pro to jest narazie niewykorzystana konsola...
chasis to oznaczenia modeli np. ze konsola jest matowac to chyba chasis C ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
panowie włączam fife 17 (PS3) po sieci - mecz tryb sezony
i albo nie widać piłki , albo mojej druzyny , albo rywala z netu druzyny mecz sie normalnie toczy bo chlop strzela mi gole , wiec problem w wyswietlaniu u mnie spotkal sie ktos ? czy to wina konsoli czy moze TV (philips górna półka ale w... 2009) a moze kabla ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, kupiłem zwykłego PS4.
Fifa jest. Jak ktoś chętny na sparing to pisać! ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktos chce zagrac w fife na ps4?
matmariopl ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W koncu wypuscili aktualizacje do PS4 dzieki ktorej od teraz mozna podłaczac dyski zewnetrzne do przenoszenia danych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
doisuenicaaaa
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2018 o godz. 21:18.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja kupiłem PS4 Slima i ciupię w Fifkę 17 i jestem zadowolony, ale nie mam zbyt dużych wymagań
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chce się ktoś zrzucić na Fifę na PS4?
Kupimy jedną na spółkę, bo jest chyba coś takiego możliwe. ![]()
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mat, a nie jest to tak że w PS4 online można grać tylko na jednym loginie? To znaczy, można ściągnąć na dwie konsole, ale kupując na spółkę, i tak w sieci można grać na loginie podstawowym?
Szkoda że wcześniej nie napisałeś to byśmy sprawdzili, teraz kupiłem z synem w dniu premiery wersję pudełkową |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak nie jest... Ale jak jest do końca to sam nie potrafię tego ogarnąć.
Może ktoś z forum wytłumaczy co i jak? Kupuję Fifę na moim koncie które jest kontem głównym na mojej konsoli... I co dalej? ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam XBOX ONE i był tam jakiś Fitness dobrze się korzystało ale wycofali. Kojarzycie coś innego jeszcze jakiś taki trening? Porozciągał bym się i poruszał trochę ale w domu wieczorem jak wróce z pracy. Ktoś coś kojarzy?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ktos ciupie w SkidStorm na androidzie?
fajny multiplayer, moznaby jakas minilige zrobic ![]() https://play.google.com/store/apps/d...ames.skidstorm kto gra, zapraszam do klanu [TsW] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Myślę by kupić sobie PS4, ale.. wychowałem się na pegazusie i mam problem z doborem gier
![]() Znajdę na PS4 coś fajnego do pogrania na dwa pady? Jakieś fajne wyścigi, jakaś przygodówka gdzie dwie osoby mają wspólny cel przejścia plansze. Jest coś w tych klimatach? Bo odnoszę wrażenie, że na dwa pady to średnio idzie pograć. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dwa pady to możesz w Fifę, NBA itp pograć.
Przygodówkę jakąś tworzą ale to mam być w 2018. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jest gdzieś w Krakowie sklep z używanymi grami na PS3 lub PC (wiem, że to temat konsol, ale nie będę dublował)? Tam na górze widzę był polecany UltraGames.pl ale nie ma na stronie oferty dostępnej na PS3, tylko sama informacja, że posiadają 700-8000 tytułów).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Shopgracz, Giełda na Balickiej, Nogame
![]()
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No pewnie,że tak
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ktoś potrzebuje dwa pady, jeśli gra sam to na niemieckim Amazonie trafiają się lepsze okazje.
![]()
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Dobrze, że pogrzebałem trochę w internecie i nie dałem się nabrać na oszustów. Zadziwiająco niska cena, niemożność skontaktowania się z firmą. Neonet24.net to oszuści. Skończy się na tym, że kupię w normalnym sklepie.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajne oferty możesz znaleźć np na lowcygier.pl. Więc proponuję tam zobaczyć.
![]()
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Dziękuję MatMario - przydatna stronka
![]() Jeszcze jedno pytanie, czy jest jakaś szansa by podłączyć kierownicę Xbox 360 do One S? Szkoda bulić kasę za nówkę, jak ta sprawuję się rewelacyjnie. Dokładnie mam ten model: https://zapodaj.net/f4da5d2851f01.jpg.html ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://nobitleftbehind.wordpress.co...l-on-xbox-one/
https://www.youtube.com/watch?v=2wZM4Nw7Jb4 https://www.youtube.com/watch?v=MfOZgl4tbi0 ![]()
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Widziałem to, myślałem, że bez CronusMax się obejdzie, bo to nie jest tania zabawka :/ Będę musiał hulać w Forze 3 i 4 na X360, a później zainwestować w kierownicę na XONE.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Do wyjęcia PS4 w fajnej cenie.
https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/...on-plus-14-dni ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|