|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tych frajerow bedzie troszke. Plus lampucery....trza sie stawic! Malopalska jest nasza nie dzieki tiki-tace...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.11.2017 o godz. 10:31.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jak nie zagramy, to i tak jedynym defensywnym pomocnikiem zostanie Basha, bo Perez rusza się jak wóz z węglem, a Wojo, tak jak napisał W.S, to piłkarz stricte ofensywny. Więc z dwojga złego wolę jego niż kudłatego.
Buchalik - Cywka/Bartkowski, Głowacki, Arsenić, Sadlok - Boguski, Wojtkowski, Basha, Imaz/Małecki - Carlitos, Ondrasek Tak bym chciał, a zapewne wyjdziemy z jednym napastnikiem i Perezem w środku. Victor w ogóle mnie nie przekonuje, ale teraz mnie naszło, że w sumie chłop został trochę wsadzony na minę. Podejrzewam, że z Lechem miał grać na dziesiątce, a za nim BashaBiceps i Llonch, jednak kontuzja tego drugiego wymusiła zmianę ustawienia. Patrząc na grę Pereza, to wydaje mi się, że on lepiej by sobie radził na tej 10. Z drugiej jednak strony X razy chyba wspominał o tym, że dobrze się czuje na pozycji numer 8, a dotychczasowe mecze pokazały, że to niestety nieprawda (przynajmniej na razie). Mówiąc krótko - to facet o charakterystyce Stilicia, czyli spacerująca królewna. Tyle, że Semir miał pierwiastek geniuszu, a Perez na razie nie daje powodów, żeby myśleć o nim tak samo |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Perez na pewno znowu wybiegnie w 11, co do tego nie ma wątpliwości.
Życzyłbym sobie świetnego występu i aby m.in. mi zatkal usta, jednak jestem tez realista i biorę pod uwagę slaby występ. Pytanie czy pilkarze Sandecji, wzniosa się na poziom zespołów z Primera Division czy po prostu Perez sobie olewa grę w polskiej lidze? Odpowiedź w sobotę. A co do tego na jakiej pozycji czuje sie najlepiej to odpowiedź dał na konferencji: "na każdej" czyli tak w zasadzie to na żadnej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
JPRD!
Konfrontacja z bakłażanami, partnerami seksualnymi sąsiadek ...a Ci o tym czy "pudel" bedzie mial proste włosy . Priorytety koleżki... Wszyscy na R22 !
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.11.2017 o godz. 11:07.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
obikenobi Mały jeszcze kontuzje leczy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Problemem naszego środka pola jest też to, że mamy 3 uber defensywnych pomocników Basha, Llonch, Velez. Brakuje gościa łączącego def z atakiem, kimś takim miałbyć Perez...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Przypuszczenia czy konkrety?
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
brylant17 nie jesteś na bieżąco, Mały już jest całkowicie wyleczony i gotowy do gry
obikenobi tym bardziej zastanawia mnie, po co Kiko ściągał Pereza skoro nie lubi piłkarzy o takiej charakterystyce jak Stilic...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 02.11.2017 o godz. 11:32.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przecież to wyłącznie analiza najwybitniejszych forumowiczów wykazała że to jest piłkarz a'la Semir
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Sędzią spotkania będzie Krzysztof Jakubik z Siedlec. Będzie VAR
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Perez zapewne ma jakieś inne piłkarskie zalety, ale niestety skrzętnie je ukrywa przed nami. W tym aspekcie jest zbyt skromny. Z Sandecją zagra zapewne od początku więc może wreszcie zagra coś co zasługuje na pochwałę. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2017
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I niech przyjeżdżają. Klub zarobi na biletach, a i tak jak bedzie więcej widzów niż 14k to będę bardzo zaskoczony..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Naprawdę? Super! Trzymam za niego kciuki.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzeba pojechać dobrze te ....e sądecką
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 03.11.2017 o godz. 00:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Już wyleczony?. Zaraz będzie to samo co z velezem i cuesta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tymi kontuzjami jest coś spartolone i byle amator to zauważy. Kiedy ostatnio mieliśmy taki szpital? Za Maćka Skorzy i jego cudownego trenera siłowego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jordi Jodar jest tu odpowiedzią?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
czytam ze Gornik ma 15 czy 16 chlopa do gry. Ile osob liczy nasza kadra i ilu pilkarzy dzis jest kontuzjowanych? Ma ktos czyste liczby ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nieskromnie tylko przypomne że pierwszy na tym forum zwróciłem na to uwage !!!
https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=24318 https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=24403 choć marna to satysfakcja, wolałbym żeby wszystko z chłopcami było OK
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 03.11.2017 o godz. 10:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę piłkarzy, którzy przynajmniej zagrali jeden mecz o pkt. w Wiśle lub mają w najbliższej przyszłości szanse na pierwszą 11 to mamy 25 graczy.
Z czego: Cuesta - ciągle kontuzjowany Velez - ciągle kontuzjowany Gonzalez - kontuzjowany Głowacki - co chwilę pomniejsze kontuzje (wiem, że wiek robi swoje, ale przy odpowiednim prowadzeniu zakładam, że dało by się ich unikąć) Basha - niedawno lekka kontuzja Llonch - kontuzjowany Małecki - kontuzjowany Brożek - ciągle kontuzjowany Ondrasek - ciągle kontuzjowany Kolar - przyszedł z kontuzją i nadal się kontuzjuje Trochę tego jest. Prawie połowa kadry.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 03.11.2017 o godz. 11:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Ondrasek i Kolar normalnie trenuja od jakiegos czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
Kontuzjowani są Velez, Gonzalez, Llonch i Brożek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to przepraszam, widocznie nie jestem na bieżąco z informacjami medycznymi z naszego klubu, aczkolwiek Cuesta, Mały, Ondrasek, Kolar to raczej dość niedawno wyszli z kontuzji? A i Basha u nas kontuzje już zdołał również zaliczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Według profilu White Star Division na fejsie, Kolar jutro ma się znaleźć w kadrze meczowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |