The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2017, 20:27
Chyba mnie nie zrozumiales. Chodzilo mi o innych dziennikarzy sportowych majacych konta na tym forum i sprzedajacych bajki naiwnej gawiedzi (vide afera Sztechertowa). Dzisiejsze dziennikarstwo jest malo rzetelne i opiera sie glownie na robieniu sensacji przez jak najszybsze podanie przewaznie niesprawdzonych informacji. Malo to bylo przykladow wypisywania bzdur na temat Wisly?
Nie wiem komu sie poprzewracalo w dupach, na jaki temat i dlaczego mialoby sie komus wydawac, ze mamy rok 2011. Od tamtego mistrzowskiego sezonu jestesmy sredniakiem ligowym na miejsca 8-5 i raczej nie zanosi sie na to zeby cos sie mialo zmienic wiec tymbardziej nie wiem gdzie ten dziennikarz widzi wyniki ponad stan (pomijajac fakt, ze na ocene wynikow to przyjdzie pora po 37 kolejkach). W mojej ocenie jest srednio ale stabilnie i do wynikow przez nas obecnie osiaganych nie mam do Kiko absolutnie zadnych pretensji ale z koncowa ocena wstrzymam sie do ostatniej kolejki.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.11.2017 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów