|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
"Zaprosiłem Cię do gabinetu żeby z Tobą porozmawiać. Jesteś już wyleczony/masz lekki uraz*. Wiesz też, że mamy wobec Ciebie zaległości które zobowiązaliśmy się uregulować. Ale mamy też prośbę. Może mógłbyś nie zagrać w trzech najbliższych meczach a my nadal będziemy Cię zgłaszać jako zawodnika kontuzjowanego? Dzięki temu to ZUS zapłaci Ci pensję a my będziemy odciążeni? Zastanów się nad tym." *niepotrzebne skreślić Eureka. |
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
33 dni płaci pracodawca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Tak... Wiem, że to pachnie spiskiem.... Tak po prostu zastanawiam się czasem |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A przypadkiem piłkarze nie mieli mieć płacone do 31.10 br ? gdzieś mi się to obiło o uszy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
a jesli maja umowy o prace, to wpisane maja w nich pelne uposazenie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to nasi piłkarze nie podlegają ZUSowi?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Temat meczowy,a Wy tutaj o Zusie...
Co do meczu: myślę, że będzie podobnie jak w Poznaniu; szybko strzelimy gola i potem dziadostwo przez 50 minut. A druga sprawa: wiadomo ile przyjedzie kibiców gości? Czy razem z nimi na sektorze pojawią się żydy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() ![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale Framacie, kultura wymaga bys najpierw na moje pytanie odpowiedzial
podlegac ZUS to jedno. Zyc z ZUS to drugie. Jak masz 1 os dzial gos, to idziesz na L4 i ile Ci Zus wypłaca? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze,że nie rozkminiacie tego na ogólnodostępnym forum....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozmowa o ZUS świadczy o tym, jakiego suspensu oczekujemy po najbliższym spotkaniu.
No nic, pozostaje trzymać kciuki za Wisłę. Żeby tylko piłkarze nie podeszli do tego na zbytnim luziku. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Myślę, że zagramy identycznym ustawieniem co z Lechem. Ja natomiast wyszedlbym ofensywnie:
Buchalik - Sadlok - Głowa - Arsenić - Cywka - Imaz - Basha - Wojtkowski - Boguski - Carlitos - Balaniuk Nie oszukujemy się będzie murowanie ze strony Sandecji. Skoro Legia i Jagiellonia się u nas murują to tym bardziej drużyna z Nowego Sącza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Tylko zwycięstwo, żadnych wpadek, remisów. Sandecja ma w zasadzie skład I-ligowy więc nie kupuję bajek o ich mocarności jak niektórzy tu po porażkach z koroną przedstawiali Kielczan.
Może być skromne 1-0 nawet po samobóju, nieważne. Ma być zwycięstwo. Chyba tyle może dać nasza armia zaciężna z Iberii? Pora iść do góry! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
) powinien dać więcej niż Wojtkowski, który jest bardziej 10, lub skrzydłowym. Ewentualnie jeśli Balaniuk nie nadaje się do gry to dać Imaza obok Carlitosa, a Boguś na skrzydle.Możemy sobie gadać i tak wyjdzie Perez. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale co on widzi w tym Perezie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To,że jest Hiszpanem...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2017
Offline |
|
|
Z Sandecją trzeba wygrać .. najlepiej 3-4 golami roznicy.. wiem ze bedzie ciezko ale licze na druzyne. frekfencja na poziomie 15 tys? jak w ogole prezentuje się sprzedaż biletow ? ktoś coś ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najlepsze podsumowanie.
I jedna ze zmian też jest już z góry znana. @EnzoKrk Sandecja Panie kolego straciła mniej bramek od nas, więc to pociśnięcie ich 3-4 golami różnicy to sobie wybij z głowy Przed Pogonią bym jeszcze na to liczył, ale nie przed Sandecją. Podtrzymuje mój typ: 3-2, ale remis też by mnie nie zaskoczył |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A kto przepraszam bardzo ma zagrać w środku pola obok Bashy jak nie Perez?
Jak słabo by nie wyglądał na tą chwilę, to nie mamy innego środkowego pomocnika. Na Sandecje wyjdzie ten sam skład co na Lecha Wygramy |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2017
Offline |
|
|
Karherop
Stawiam czteropak jak nie będzie roznicy 2-3 goli moim zdaniem ich rozjedziemy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sączersi podchodzą do meczu z nami, jakby był koniec świata. Napędzani przez żydów...
A patrząc po tym co my ostatnio prezentujemy, to nie zdziwie się jak w pierwszym meczu z tego niby łatwego terminarza się wydupcymy na nich... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Nie to co Perez. Sandecja nie przyjedzie się tu bronić. Wisłę wystarczy przycisnąć i nas nie ma, więc na pewno to zrobią. Pytanie jak sobie z tym poradzimy. Albo nasi piłkarze zaczną grać jak mężczyźni, albo niektórzy się srodze zdziwią jak dużo ZGRYWANIA się naszej drużynie jeszcze będzie potrzeba. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W środku Basha przed nim Wojtkowski. Skrzydła to Imaz/Boguski choć i Małecki zgłasza już gotowość do gry. Z przodu Carlitos (który i tak biega wszędzie) + Kolar/Ondrasek/Balaniuk Chyba że będziemy się u siebie bronić z Sandencją, czego bym jednak nie chciał @EnzoKrk chciałbym żebyś miał racje |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja myślę, że mało kto tutaj domaga się zwolnienia Ramireza i nawet autorzy haseł "weźmy Skorżę!" albo "bądźmy jak Korona!" po paru dniach piszą bardziej umiarkowanie i rozsądnie, a krytyka Pereza i ze Manuela nie jest nieuzasadniona. Ten ironiczny post fajnie się czyta, ale niczego nie demaskuje, nic nie wnosi. Taka forma bez treści.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
"Wezmy Skorze" to na powaznie bylo?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Pytałem autora, ale chyba nie odpowiedział (może uznał, że nie załapałem dowcipu?). Powiedzmy, że przywołałem to jako hiperbolę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A powiem wiecej. Nawet ci ktorzy nie przyjmują do wiadomości jakichkolwiek krytyki trenera, czy naszej gry, zgrzyjtaja często zębami oglądając nasze spotkania. Fajnie być wyrozumiałym, ale nie wymagajac niczego od pilkarzy i trenera (bo w końcu jesteśmy biedni jak mysz koscielna, rok temu mogla byc 5 liga itp) rownamy do przeciętności i dajemy ciche przyzwolenie na olewactwo. Nie mówiąc juz o rozmywaniu odpowiedzialności za zespół. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Pamiętam ten pierwszy mecz w Kielcach jak Perez zagrał takie dwie fajne prostopadłe piłki do Bałaniuka bodajże. Takich podań nie robi Basha, czy Llonch, bo to inni zawodnicy, więc liczę na Pereza, bo przydałby nam się taki zawodnik. Oby z Sandecja zagrał fajny mecz |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|