The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2017, 09:59
Nie wiem, czy to kwestia braku gry czy on po prostu ma taki styl. Tak czy inaczej wpakowaliśmy się trochę w bagno, bo mamy wielu zawodników, którzy nie mają za sobą okresu przygotowawczego i pewnie kilku, którzy gdy nie mieli kontraktu w klubie po prostu nie dbali o siebie. Pytanie, dlaczego Kiko takich zawodników wystawia w meczach o stawkę, ale to już dyskusja na inny temat.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.10.2017, 15:01
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Pytanie, dlaczego Kiko takich zawodników wystawia w meczach o stawkę,
A jakieś inne mecze gramy?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 25.10.2017, 15:51
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A jakieś inne mecze gramy?
Moze sprawdzal ich w Fifie i nie pykło?
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.10.2017, 16:54
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Facet nie miał żadnej kontuzji, a z własnej woli nie trenował przez 2 miesiące. Nikt mu nie bronił choćby biegać za piłką z amatorami w swoim mieście i utrzymywać formę. Amatorka.
Wg. Ciebie granie z kolegami pozwoli być w rytmie meczowym? Nieźle...

Oczywiscie takiego pojęcia jak "zgranie" to nie znaju ?

Szukacie dziury w całym na siłe...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.10.2017, 19:38
@szprotson

Popatrzmy prawdzie w oczy, facet jest zaniedbany zarówno kondycyjnie, jak i piłkarsko. Pomijam fakt, że jeszcze na konferencji wprowadzającej go do zespołu początkiem września, wyrażał gotowość do gry od razu. Co było po prostu kłamstwem, które szybko wyszło. Materiały dowodowe są w internecie.

2 miesiące temu mówił, że jest gotowy do gry z miejsca, a teraz mówi że potrzebuje regularnej gry?

Aby utrzymać kondycje wystarczy żeby ten chłop biegał, zamiast siedzieć 2 miesiące na kanapie.Teraz zagrał w 3 sparingach + kilka razy wszedł z ławki. To mniej więcej tyle ile wynosił okres przygotowawczy do sezonu (który zresztą był krótszy).

A Carlitos to płakał po pierwszym meczu że brakuje mu zgrania? Czy Velez płakał?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 25.10.2017, 20:47
Nie dziwie sie ze wyrazal gotowosc gry od razu. Tez bym wyrazal bedac na jego miejscu.
Dopiero jak wszedl na boiski i poczuł naszą ligę, to zmienił narracje. Tak samo Ze Manuela. Za chwile to samo powie jeszcze Imaz.
Velez, nasz świetny rzeźnik nie płakał bo jemu taka liga pasuje. Tyle że też go liga zweryfikowała, bo problem przeciążeniowy i ...no ile już chłop sie leczy?

Jeśli dla ciebie mikrocykl treningowy z okresu przygotowawczego a mikrocykl z ligi jest taki sam, to w sumie ...niepotrzebnie podjąłem dyskusje bo raczej wspolnego jezyka nie znajdziemy

osobiscie uwazam ze Perez potrafi grac w pilke na pozycji srodkowego, ale nie wiem czy w lidze polskiej. Mam wrazenie ze jest zbyt delikatny, bo patrzac jak sie porusza ,widze jakieś pląsy orlikowe a nie twardo stojącego morderce ktory przetnie każdego (a`ka Velez)

No ale czas pokaze. Bardziej mnie ciekawi czemu nie gra ten Słowak na pomocy kosztem Rafała czy (n)Imaza

Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.10.2017, 10:00
W ogóle wiadomo co konkretnie dolega Velezowi? Bo on miał wrócić po pierwszej przerwie na kadrę, czyli w połowie września, a mamy prawie listopad.

Co do Kostala to on był ściągnięty jako zapchajdziura, jego CV było mizerne, więc niespecjalnie mnie dziwi, że nie gra. Możliwe, że już zimą się z nim pożegnamy, ale nie wróżę mu powalającej kariery. Na Videmonta też było narzekanie, że nie dostał szansy, ale swoimi statystykami w drugiej belgijskiej (9 meczów, 0 goli, 0 asyst) udowadnia, ze raczej była to słuszna decyzja.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 26.10.2017, 10:02
Charlie napisał(a):Wyświetl post
W ogóle wiadomo co konkretnie dolega Velezowi? Bo on miał wrócić po pierwszej przerwie na kadrę, czyli w połowie września, a mamy prawie listopad.

Co do Kostala to on był ściągnięty jako zapchajdziura, jego CV było mizerne, więc niespecjalnie mnie dziwi, że nie gra. Możliwe, że już zimą się z nim pożegnamy, ale nie wróżę mu powalającej kariery. Na Videmonta też było narzekanie, że nie dostał szansy, ale swoimi statystykami w drugiej belgijskiej (9 meczów, 0 goli, 0 asyst) udowadnia, ze raczej była to słuszna decyzja.
Ten Videmont "współuratował" nam dwa mecze.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.10.2017, 10:23
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
A Boukhari poniżył pasiastych na ich stadionie w doliczonym czasie gry. Czy to oznacza, że powinien mieć wtedy monopol na pierwszy skład i dostać nowy kontrakt?
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.10.2017, 16:34
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam,że jakby został mógłby być solidnym obrońcą
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 26.10.2017, 17:18
"brakuje mi tylko regularnych występów" powiedziało 15 piłkarzy Wisły

Na takim koniu można jechać do końca rundy.

Facet nie miał żadnej kontuzji, a z własnej woli nie trenował przez 2 miesiące. Nikt mu nie bronił choćby biegać za piłką z amatorami w swoim mieście i utrzymywać formę. Amatorka.
Zastanawiające. Artykul z 24ego pazdziernika. Dzisiaj, 27ego czytam: "Perez- jestem gotowy do gry"
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 26.10.2017, 17:23
tymi wypowiedziami nie ma co sie sugerować , każdy piedoli co mu ślina na język przyniesie , a 3 grosze do tego dokłada tłumacz (chociaż ta ruda co tlumaczy kiko przed meczem, to siadłaby na jajko )

ważne żeby pojechać jutro z kurvą kolejową jak z burą suką w noc listopadową , rozwalić ich jak gnuj po polu, kojeorza wrzucic do morza niech kurva topi sie

a najlepsze jest to że tej losowej lidze jest to całkiem prawdopodobne
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 26.10.2017, 17:37
Wiadomix. Ja to akurat jestem z tych, ktorzy na slowo to wierza i ufaja chyba tylko swojej matce Zycie mnie nauczylo, ze to najlepsza postawa. Nie zdziwie sie jak po beznadziejnym wystepie Pereza i ewentualnej porazce z pyrami przeczytam, ze jednak w sumie nie jest jeszcze gotowy. Najsmeiszniejsze jest to, ze my takich "nie gotowych" mamy 2/3 zespolu i nie ma opcji zeby kiedykolwiek byli wszyscy gotowi.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.10.2017, 18:18
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomix. Ja to akurat jestem z tych, ktorzy na slowo to wierza i ufaja chyba tylko swojej matce Zycie mnie nauczylo, ze to najlepsza postawa. Nie zdziwie sie jak po beznadziejnym wystepie Pereza i ewentualnej porazce z pyrami przeczytam, ze jednak w sumie nie jest jeszcze gotowy. Najsmeiszniejsze jest to, ze my takich "nie gotowych" mamy 2/3 zespolu i nie ma opcji zeby kiedykolwiek byli wszyscy gotowi.
e tam.
po okresie przygotowawczym to będzie hoho!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 26.10.2017, 18:30
Charlie napisał(a):Wyświetl post

Wedle tego co podała Wisła to Velez ma ponaciągane mięśnie brzucha, może też było jakieś naderwanie.

A jeszcze co do Kostala i jego CV, to chłopaka nie zatrudniono na jego podstawie, ale dobrych występów w sparingach. Tak jak ktoś już wspomniał, jego największą wadą jest brak znajomości hiszpańskiego. Podobny defekt ma Bartosz, Halilović i paru innych. A takiego Kolara to chyba nawet Kiko nie wie że ma w kadrze (jak wynika z dzisiejszej konfy).
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.10.2017, 22:39
Ja też chętnie zobaczyłbym Bartosza, Kostala i Halilovica wchodzących z ławki. Zostało pięć miesięcy do powrotu ze Manuela do Portugalii, a my dalej inwestujemy czas w jego odbudowę.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.10.2017, 12:26
Graliśmy towarzyskie przed sezonem (nasz zaciąg to w większości taki szrot, że można ich było ściągnąć wcześniej, raczej pół Europy się o nich nie biło), graliśmy też w przerwach na reprezentację, od biedy można było ogarnąć sparingi z klubami filialnymi. Ale to tylko teoria, w praktyce wiadomo bywa różnie, co nie zmienia faktu, że Kiko z zaufaniem do niektórych piłkarzy grubo przesadza.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 27.10.2017, 14:05
Wedle tego co podała Wisła to Velez ma ponaciągane mięśnie brzucha, może też było jakieś naderwanie.
biorac pod uwage zabiegi ktore mial robione (pokazywal na instastory) i miejsce terapii - Wisła albo leci w chuja, albo po prostu napisali cos by nie denerwowac kibicow, bo jakby napisali ze ma naderwane wiezadla to bylby chyba płacz...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.10.2017 o godz. 14:08.

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 27.10.2017, 19:57
@ wolfy:
W którymś z tematów rozmawialiśmy ostatnio, czemu Perez a nie Halilovic, pisałeś, że Perez nie stwarza zagrożenia, odpowiadałem, że stwarza. Mamy 20 minut meczu w Poznaniu, a Perez zaliczył już z 5 strat na naprawdę groźne kontry. Lepiej idzie mu z przodu, gdzie nie może stracić piłki w taki groźny sposób. Piszę nie dlatego, żeby triumfować czy krzyczeć "a nie mówiłem" (sama życzliwość z mojej strony), po prostu świeży mecz i łatwiej wychwycić.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 27.10.2017, 20:23
Perez mina troche w defensywie. Szkoda Lloncha

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 27.10.2017, 22:47
czaro napisał(a):Wyświetl post
@ wolfy:
W którymś z tematów rozmawialiśmy ostatnio, czemu Perez a nie Halilovic, pisałeś, że Perez nie stwarza zagrożenia, odpowiadałem, że stwarza. Mamy 20 minut meczu w Poznaniu, a Perez zaliczył już z 5 strat na naprawdę groźne kontry. Lepiej idzie mu z przodu, gdzie nie może stracić piłki w taki groźny sposób. Piszę nie dlatego, żeby triumfować czy krzyczeć "a nie mówiłem" (sama życzliwość z mojej strony), po prostu świeży mecz i łatwiej wychwycić.
Natomiast masz, wolfy, rację w tym, ze Halilovic nie jest lepszy.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 28.10.2017, 08:42
niestety Tibor po wejściu niewidoczny, Perez końcówka meczu to bomba zegarowa, ale w początkowym okresie pierwszy raz od dawien dawna graliśmy z playmakerem , zawiódł mnie Imaz , kilka dobrych akcji zepsuł złym ostatnim podaniem
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 28.10.2017, 08:48
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
niestety Tibor po wejściu niewidoczny, Perez końcówka meczu to bomba zegarowa, ale w początkowym okresie pierwszy raz od dawien dawna graliśmy z playmakerem , zawiódł mnie Imaz , kilka dobrych akcji zepsuł złym ostatnim podaniem
Tym playmakerem był oczywiście Wojtkowski.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.10.2017, 09:20
Czerpeach Perez bomba zegarowa to od początku była
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 30.10.2017, 11:50
Ma ktoś link do wczorajszej ligi + z Carlitosem?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 30.10.2017, 12:02
Masz na myśl iprogram legia+ z 3 zdaniami Carlitosa?

na allgoals pewnie znajdziesz
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.10.2017, 12:09
Pomidor z Carlitosem https://www.youtube.com/watch?v=Z08y0W8P22w
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 30.10.2017, 12:17
jestem pod wrażeniem wczorajszego udziału Carlosa w L+ extra (trzeba także obejrzeć "L+E dogrywka"

każdy piłkarz powinien brac przyklad jak się odpowiada na wiadome pytania

jakiś debil tutaj na forum pisał że kręci w wywiadach

właśnie idealnie odpowiada ani nie robi z siebie kurvy jak mąka , ani nie mówi jak to mu sie spieszy zarabiać gdzie indziej

2 zdania, po których nikt w Krakowie dalej go kochają i każdy rozumie jaka jest sytuacja
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 30.10.2017, 12:18
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Pomidor z Carlitosem https://www.youtube.com/watch?v=Z08y0W8P22w
najważniejsze było PO pomidorze
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.10.2017, 12:24
Akurat słowa 'brakuje mi meczy' i 'jestem gotowy do gry' nie stoją ze sobą w sprzeczności, więc głupie czepianie się. Z drugiej strony mam nadzieję, że Pereza pozbędziemy się bardzo szybko, bo jest on za wolny (zarówno w decyzjach jak ich wykonaniu) na naszą ligę. Tak po prostu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów