The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2017, 20:36
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Bo Ze Manuel, Perez, Wojtkowski, Halilović, Balleste, Kostal, Bałaniuk nagle udowodnią, że są piłkarzami, a nie statystami?
Albo że można grać coś innego niż non stop rozgrywanie w obronie, przerzucanie od boku do boku i długie pilki na skrzydła albo Carlistosa? Jeśli Carlitos nie wygra meczu to Ramirez tego zrobi. Przykra prawda
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.10.2017, 20:38
MaLk napisał(a):Wyświetl post
To była wina Kiko, że Carlitos się nie wrócił tylko zatrzymał...?
Nie,wina tkwi w ustawieniu,taktyce ,zmianach....Mam nadzieje,ze na zimę rozstaniemy się z tym Panem,bo to naprawdę nie trener dla Wisły.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.10.2017, 20:39
Czekamy na Macka Skorżę. Do czasu jak go nie zwolnią nie ma co dywagować..
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.10.2017, 21:01
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Albo że można grać coś innego niż non stop rozgrywanie w obronie, przerzucanie od boku do boku i długie pilki na skrzydła albo Carlistosa? Jeśli Carlitos nie wygra meczu to Ramirez tego zrobi. Przykra prawda
A jakby Lewandowski nie wygrał kilku meczów, to awansowalibyśmy na Mistrzostwa Świata? Smutna prawda.

Głównym problemem Wisły w obecnej chwili są słabe transfery, poza Carlitosem. Nie wiem czy niektórzy z tych graczy jeszcze wypalą, ale na pewno nie zrobili tego do tej pory. To one przekładają się na obraz i jakość gry ofensywnej.

Sam mecz z Legią wcale nie był był naszym najgorszym w Krakowie w ostatnich latach. Z trochę innymi piłkarzami i trenerami, prezentowaliśmy jeszcze mniej niż dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 22.10.2017 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 22.10.2017, 21:03
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Nie,wina tkwi w ustawieniu,taktyce ,zmianach....Mam nadzieje,ze na zimę rozstaniemy się z tym Panem,bo to naprawdę nie trener dla Wisły.
Bo rozumiem, że jak w Wiśle zacznę grać ja, mój siostrzeniec i brat to też wina będzie tkwiła w ustawieniu, taktyce i zmianach... 7 kg szrotu, który sprowadził Junco nie ma żadnego znaczenia?
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 22.10.2017, 21:11
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Bo rozumiem, że jak w Wiśle zacznę grać ja, mój siostrzeniec i brat to też wina będzie tkwiła w ustawieniu, taktyce i zmianach... 7 kg szrotu, który sprowadził Junco nie ma żadnego znaczenia?
Oczywiście, zwłaszcza jak jeden z was, ten najlepszy, zatrzyma się przy kontrze po stałym fragmencie gry i puści swoją strefą kompletnie niekrytego przeciwnika, który strzeli jedyną bramkę meczu
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.10.2017, 21:35
Mam wrażenie, że niektórzy nie oglądają meczów tylko patrzą na sam wynik. To już trzecie spotkanie z rzędu gdzie gramy fajną piłkę. Z Jagą powinniśmy wygrać, od Legii też byliśmy lepsi - taki remis ze wskazaniem na nas, niestety Malarz miał swój dzień.
O ile po dwumeczu w Kielcach można było krzyczeć "Kiko out" to teraz nie ma najmniejszych podstaw. Mamy 3(sic!) punkty straty do lidera, z meczu na mecz gra wygląda coraz lepiej, przed nami ciężki mecz w Poznaniu ale potem powinniśmy zacząć solidnie punktować.
Największym absurdem jest, że ludzie pisali o geniuszu taktycznym Kiko gdy na początku sezonu wygrywaliśmy wszystko w koncówkach prezentując przy tym katastrofalną grę a teraz narzekają gdy powoli idziemy do przodu.

Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 22.10.2017, 21:35
Ja tego nie rozumiem, wrzuca Bałaniuka na dwumecz z Koroną od początku choć każdy wiedział, że to raczej słaby pomysł, dziś dostajemy w dupę i wrzuca kudłatego Pereza zamiast napastnika.

Teraz wychodzi na to że przyjdzie czas na Kolara i z dwa mecze dla niego a potem zniknie na 5 kolejek
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 22.10.2017, 21:41
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że niektórzy nie oglądają meczów tylko patrzą na sam wynik. To już trzecie spotkanie z rzędu gdzie gramy fajną piłkę. Z Jagą powinniśmy wygrać, od Legii też byliśmy lepsi - taki remis ze wskazaniem na nas, niestety Malarz miał swój dzień.
O ile po dwumeczu w Kielcach można było krzyczeć "Kiko out" to teraz nie ma najmniejszych podstaw. Mamy 3(sic!) punkty straty do lidera, z meczu na mecz gra wygląda coraz lepiej, przed nami ciężki mecz w Poznaniu ale potem powinniśmy zacząć solidnie punktować.
Największym absurdem jest, że ludzie pisali o geniuszu taktycznym Kiko gdy na początku sezonu wygrywaliśmy wszystko w koncówkach prezentując przy tym katastrofalną grę a teraz narzekają gdy powoli idziemy do przodu.
Tak zupełnie bez napinki. Dlaczego wg Ciebie mecz z legią był taki udany? Gdzie była ta wspaniała gra? Wskaż co wg Ciebie zmieniło się na lepsze, już nawet nie od początku tego sezonu, ale od momentu przejęcia zespołu przez Kiko. Jak zmienił się atak pozycyjny, czy stałe fragmenty gry. Bo ja nie widzę żadnej zmiany. Oczywiście wyłączam z tego mecz ze Śląskiem, bo to był nasz najlepszy mecz w tym roku. I jak widać to tylko jednorazowy wybryk.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 22.10.2017, 21:48
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Mamy 3(sic!) punkty straty do lidera, z meczu na mecz gra wygląda coraz lepiej, przed nami ciężki mecz w Poznaniu ale potem powinniśmy zacząć solidnie punktować.
Jeśli jutrzejszy mecz Śląska z Płockiem zakończy się zwycięstwem którejś ze stron, to będziemy mieć (!sic) 1 punkt przewagi nad strefą spadkową. W najlepszym wypadku, czyli gdy padnie remis, będziemy mieć (!sic) 2 punkty przewagi nad tą strefą, a chyba każdy z nas zna historię Podbeskidzia- spadek z grupy mistrzowskiej ciągnie za sobą nieunikniony spadek z ligi. Rozumiem, że lubisz Żywot Briana i że to nie kłamstwo, ale to co piszesz całą prawdą też nie jest.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 22.10.2017, 21:57
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
spadek z grupy mistrzowskiej ciągnie za sobą nieunikniony spadek z ligi.
Od kiedy to 1 (słownie: jeden) przypadek oznacza "nieunikniony"?
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Stary 22.10.2017, 21:59
kbr napisał(a):Wyświetl post
Tak zupełnie bez napinki. Dlaczego wg Ciebie mecz z legią był taki udany? Gdzie była ta wspaniała gra? Wskaż co wg Ciebie zmieniło się na lepsze, już nawet nie od początku tego sezonu, ale od momentu przejęcia zespołu przez Kiko. Jak zmienił się atak pozycyjny, czy stałe fragmenty gry. Bo ja nie widzę żadnej zmiany. Oczywiście wyłączam z tego mecz ze Śląskiem, bo to był nasz najlepszy mecz w tym roku. I jak widać to tylko jednorazowy wybryk.
Porównując grę z dziś do dwumeczów z Płockiem i Koroną czy ligowymi potyczkami z Cracovią, Piastem, Arką i Zagłębiem to progres jest duży. Przede wszystkim stwarzamy sobie sporo sytuacji, jako tako żyją skrzydła.
Dzisiaj w niektórych fragmentach meczu Legia tylko się broniła a nie można zapominać że to ciągle najsilniejsza drużyna w lidze.
Jeśli chodzi o stałe fragmenty cały czas słabo i to smuci, jak widzi się ile goli strzela z nich Zabrze.

Krótkie pytanie dla malkontentów: Czy w pierwszych 5 kolejkach(4-0-1) graliśmy lepiej niż w 3 ostatnich(1-1-1)?

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 22.10.2017, 22:16
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Od kiedy to 1 (słownie: jeden) przypadek oznacza "nieunikniony"?
To było takie niepoważne jak cały poprzedni post

Oglądam konferencje pomeczową i nie wierze. Kiko jest zaniepokojony brakiem spontaniczności, który wprowadza VAR. Nie no czymejcie mnie, ale ten typ plecie, ale naprawdę jest durny. Po meczu ze Śląskiem mu to nie przeszkadzało, prawidłowa decyzja o braku karnego na Boguskim też jest fatalna. Chyba, że nie zgadza się z tym 0:1 i walczy o karnego na Niezgodzie?

Nie no nie wyczymie chyba, mówi, że rezerwowi to młodzi chlopcy-Wojtkowski 19-ok, tu się wszystko zgadza, ale po co w takim razie go wpuszcza przy takim wyniku? Ze Manuel-27 letnie dziecko z doświadczeniem w lidze portugalskiej i samym Porto no i Perez-29 letni młody talent. Czasu! Potrzeba czasu!!! (!sic) !!! Chłopaki dorosną, gra się zazębi. No ja nie moge przecież co on plecie...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 22.10.2017, 22:21
Jeśli jutrzejszy mecz Śląska z Płockiem zakończy się zwycięstwem którejś ze stron, to będziemy mieć (!sic) 1 punkt przewagi nad strefą spadkową. W najlepszym wypadku, czyli gdy padnie remis, będziemy mieć (!sic) 2 punkty przewagi nad tą strefą, a chyba każdy z nas zna historię Podbeskidzia- spadek z grupy mistrzowskiej ciągnie za sobą nieunikniony spadek z ligi. Rozumiem, że lubisz Żywot Briana i że to nie kłamstwo, ale to co piszesz całą prawdą też nie jest.
?
Wisła Kraków 20
Jagiellonia Białystok 20
Korona Kielce 19
Arka Gdynia 19
Śląsk Wrocław 17
Sandecja Nowy Sącz 17
Wisła Płock 17
Lechia Gdańsk 14
Bruk-Bet Termalica12
Cracovia 11
Piast Gliwice 10
Pogoń Szczecin 9
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 22.10.2017, 22:26
KOMINEK

Grupą, miało być grupą.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 22.10.2017, 22:38
Oglądam konferencje pomeczową i nie wierze. Kiko (...)
Przywiązywanie wagi do tego, co mówi Kiko w oficjalnych wypowiedziach jest ze swojej istoty skazane na tego typu problemy.

Jeszcze się nie zorientowałeś, że Kiko opowiada same puste frazesy bez treści? Taki po prostu ma styl, powiedzieć coś, żeby nic nie powiedzieć, nikogo nie zganić, wszystkich usprawiedliwić i pogłaskać po głowie. Tak jak Probierz ma hopla na punkcie bycia w centrum uwagi i prowokacji, tak Kiko chce być optymistyczny i grzeczny dla wszystkich.

Za cały ten czas u nas Kiko chyba tylko raz dał się wyprowadzić z tej swojej maniery - po pamiętnym meczu z Koroną. Hmmm... chociaż, jakby się zastanowić, to tych pamiętnych eczów z Koroną to u nas było ostatnio kilka... no, mniejsza, tylko raz wyszedł z roli.

Ogólnie - w sumie zwisa mi i powiewa co mówią trenerzy na konferencjach pomeczowych. To i tak szopka bez znaczenia. Liczy się co mówią w szatni.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.10.2017, 23:16
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Czekamy na Macka Skorżę. Do czasu jak go nie zwolnią nie ma co dywagować..
Żartujesz czy na serio? Z wielu powodów lubię Skorżę, ale - mając na uwadze sytuację w Wiśle i ostatnie sukcesy Skorży - byłoby to żądanie nieoczywiste.

Revolver napisał(a):Wyświetl post
Zaraz ktoś tu pewnie wyjedzie ze standardowym "Bo mu Brleka sprzedali i musi zgrywać od nowa drużynę". Otóż prawda jest taka, że nie ma ku*wa najmniejszej różnicy, czy masz zawodnika w klubie od 10 lat, czy od dwóch tygodni, żeby w trakcie meczu korygować jego pozycję i podpowiadać mu jak się ustawiać. Od tego jest trener na ławce. Ale nie, on czeka jakby za moment miał w każdej chwili wypalić jego genialny plan, a tymczasem dzieją się takie jaja, jak dzisiaj. 60 minut zajęło mu zrozumienie, że 7egia wygrywa wszystko w środku pola. Jakby NAPRAWDĘ nie można było tego przewidzieć przed meczem. A jak nie można było, to przynajmniej powinna pójść szybka informacja z ławki, że zawodnicy stoją tak daleko od siebie, że zamiast podawać, to mogą do siebie ku*wa równie dobrze dzwonić i opowiadać co słychać na drugim końcu boiska. Z Brlekiem, czy bez, trener MUSI takie rzeczy widzieć.
Ma też dwóch asystentów, oni też są ślepi? Nie mogą powiedzieć: trenerze, może by im powiedzieć, żeby grali bliżej siebie? Jakaś dziwna astenia ich dopadła.

Nie napiszę, że dzisiejsze zmiany mnie zaskoczyły. Napiszę, że potwierdziły moją krytyczną ocenę nt. zmian przeprowadzanych przez Ramireza.

Mam nadzieję, że trener na wiosnę zacznie aktywniej reagować na rozwój sytuacji, nauczy zespół grać nie z kontry, a Junco zabierze mu Pereza i ze Manuela, żeby nie mógł ich wpuszczać na boisko : )
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.10.2017, 23:28
a moze Macius bylby lepszy ? Taki zarcik ...Kiko nie jest zly, choc bylby dla mnie lepszy jakby nie wpuszczal Kudlatego i Manulee.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.10.2017, 23:59
To co zarzucić mogę ramirezowi to dzisiejsza ławka. Dla mnie z ławki jedynie Cywka nadawał sie do wejścia. Niestety nie wszedł, a on przynajmniej dawałby sporo walki. Perez to pomyłka, podobnie Ze Manuel. Obaj powinni zasiąść na trybunach. Gdzie Ondraszek.? Myśle ze Pietrzak dałby dzisiaj więcej niż tych 2 parodystow. Boguski tez cały mecz biega, tylko bez sensu...
Właśnie widzę patelnie Carlitosa z 81 minuty szkoda, ze nie wpadło bo Sadlokowi doszłaby kolejna ładna asysta
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.10.2017, 08:27
Można było być wkurzonym na Kiko jak wyglądalismy w meczach z Koroną ale akurat wczoraj to był nasz najlepszy mecz od wyjazdu do Zabrza.
Nie męczyliśmy buły tylko cały czas cisnęliśmy Legię, agresywnie, pressingiem - co rusz dochodziło to jakiś sytuacji w okolicach pola karnego Legii.
Mi się podobało.
Jedyne co to zmiany nas osłabiły.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 23.10.2017, 09:23
jedyne , o co przy dużej dawce złej woli można mieć pretensje to kiepskie rozgrywanie stałych fragmentów gry, tylko za nie podobno odpowiada Feio

i tutaj pytanie: dlaczego trener ceduje tak ważny aspekt meczu na swojego asystenta ?
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 23.10.2017, 10:18
Zagralismy naprawde 3 przyzwoite mecze jak ktos nie widzi progresu jest po prostu slepy.
Mam nadzieje, ze wskoczymy jeszcze na wyzszy poziom i do tego wystarczloby poprawic te nieszczesne stale fragmenty gry.
Ja to mam wrazenie, ze to wszystko jest przekombinowane. Carlitos wrzuci pilke dokaldnie tam gdzie mu sie powie, ale my ani razu nie probowalismy najprostszego rozegrania - wrzutki na krotki slupek. Gornik wpakowal tak juz 9 bramek w tym sezonie. My - stracilismy dwie bramki po zlym rozegraniu ofensywnego stalego fragementu gry, z Legia i z Lechia. Przeciez to jakas paranoja.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 23.10.2017, 10:23
I to jest ten progres, o którym tak trąbisz?
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.10.2017, 10:40
Narzekanie na Ramireza akurat po meczu w którym graliśmy więcej w piłkę od Legii, stworzyliśmy więcej sytuacji i wizualnie byliśmy lepszą drużyną jest kuriozalne. Cały czas mówi się o tym, że nie ma stylu. Akurat wczoraj jak i szerzej w ostatnich trzech meczach styl jest i tworzymy coraz więcej sytuacji podbramkowych. Że nie padają z tego bramki? To już na serio nie wina trenera. Legia w całym meczu zrobiła jedną akcję. Gdyby zespoły zamienić koszulkami to na forum też byloby narzekanie - że gramy bez stylu, Legia była od nas lepsza i wygraliśmy fuksem.
Moja największa uwaga do Ramireza to polityka kadrowa a raczej jej brak. Poza kilkoma pewniakami w składzie rotacja wygląda jakby losował kto akurat ma zagrać. Bez ładu i składu. A wystawianie tego Pereza to już sabotaż. Facet lepiej zwalnia grę niż Cantoro w 90 minucie przy wyniku 1-0 dla nas. Problem w tym, że to my przegrywaliśmy.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Stary 23.10.2017, 10:58
Największa uwaga jest dla mnie taka że już w meczu ze Śląskiem było widać że nasz środek w postaci Pola i Bashy nic do przodu nie zrobi. Ani jednej kreatywnej akcji. O dziwo to Lonch próbował coś więcej niż Basha. Fajnie ze chłopak się wróci, zrobi kółeczko, zastawi piłke i odda do najbliższego ale tym meczu nie wygramy.

Efekt taki że musimy grać skrzydłami gdzie Boguś z Arsheniciem na zupełnie innych falach. Zresztą chyba żadna wrzutka Arshenica nie spowodowała jakiegokolwiek zagrożenia.

Z drugiej strony Imaz który się stała ale.. Wrzutki Sadloka dobre

No ale trzeba znaleźć jakaś recepte na środek. Ubytem Brleka niestety bardzo odczuwalny.

Rozwiązaniem mogłby być stałe fragmenty. No ale tam kombinujemy jak koń pod górke. Efekt kontra Legii i bramka.
Czy uczymy się na błędach? Nie! następny rożny o dalej oddalamy gre od szesnastki rywala zamiast atakować..
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.10.2017, 11:35
Myślałem, że od meczu ze Śląskiem nie będziemy więcej grać długimi piłkami. Niestety myliłem się.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.10.2017, 11:54
Zmiany w postaci Pereza i Zero Manuela zakończyły mecz z naszej strony. O to trzeba mieć pretensje do KIKO.

Gra podstawowego składu ok, poza Boguskim.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.10.2017, 14:11
No właśnie poza Boguskim... bo w sumie nie było na nim karnego i najgroźniejszy strzał poza Carlitosem też nie on oddał. Może nie był to jakiś świetny jego mecz, ale nie widzę co takiego pokazał Imaz czego nie pokazał Boguski, także już zejdźcie z niego bo to przestaje być śmieszne.
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 23.10.2017, 14:28
Ponownie zejdę na temat Stałych Fragmentów Gry, bo wgłębiłem się w statystyki z tego sezonu i... ciężko nie złapać się za głowę.
Zerknijcie na te dwie tabelki:

http://ekstrastats.pl/rzuty-rozne-2/

Jesteśmy czwartą drużyną pod względem ilość wykonanych rzutów rożnych w tym sezonie. Niestety nie ma statystyki dotyczącej rzutów wolnych, bo i tak pewnie nie miałaby sensu skoro rzut wolny można mieć nawet pod swoją bramką.

Zerknijmy teraz tutaj:

http://ekstrastats.pl/stale-fragmenty-druzynowo-2/

Jesteśmy przedostatnią drużyną jeśli chodzi o strzełone gole po SFG. To, że nie jesteśmy ostatni zawdzięczamy tylko i wyłącznie wolnemu Carlitosa z pierwszego meczu w sezonie. Ponadto! Jedyna drużyna, która jest za nami - Sandecja - wykonała o 23 rzuty rożne mniej i ma ich najmniej w lidze.

Ja wiem, że statystyka czasem kłamie ale... wyciągnijcie sami wnioski
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 23.10.2017, 14:33
Snow napisał(a):Wyświetl post
Ponownie zejdę na temat Stałych Fragmentów Gry, bo wgłębiłem się w statystyki z tego sezonu i... ciężko nie złapać się za głowę.
Zerknijcie na te dwie tabelki:

http://ekstrastats.pl/rzuty-rozne-2/

Jesteśmy czwartą drużyną pod względem ilość wykonanych rzutów rożnych w tym sezonie. Niestety nie ma statystyki dotyczącej rzutów wolnych, bo i tak pewnie nie miałaby sensu skoro rzut wolny można mieć nawet pod swoją bramką.

Zerknijmy teraz tutaj:

http://ekstrastats.pl/stale-fragmenty-druzynowo-2/

Jesteśmy przedostatnią drużyną jeśli chodzi o strzełone gole po SFG. To, że nie jesteśmy ostatni zawdzięczamy tylko i wyłącznie wolnemu Carlitosa z pierwszego meczu w sezonie. Ponadto! Jedyna drużyna, która jest za nami - Sandecja - wykonała o 23 rzuty rożne mniej i ma ich najmniej w lidze.

Ja wiem, że statystyka czasem kłamie ale... wyciągnijcie sami wnioski
Kiedy ostatnio byliśmy nieźli pod tym względem?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów