|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No nie wiem.
Kontuzje wyleczy a psychiczne załamanie może prowadzić do samobójstwa. :( ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Życzę mu słabego meczu, zejscia po 45 minutach, gwizdów. Nie życze mu złamanej nogi, ani załamania w dluzszej perspektywie. Ma wiedzieć, w Krk jest spalony, przynajmniej w jej polskiej częsci.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Scenariusz na dziś: Do 15 min czerwona dla Malarza. Za niego wchodzi nasz ulubieniec Radzio. Trybuny robią mu Emiliana. Drużyna robi mu sito z d.py. Taka czwóreczka. Nasz drugi ulubieniec, przez cały mecz również 'pozdrawiany', pakuje w 88 Radziowi kolejną. Jak mawia klasyk, taka truskawka na torcie. A my sobie śpiewamy na koniec: Piątka do zera... Tak mnie się to widzi.
A tak na poważnie, nie ważne jak i ile, byle 3 punkty dziś dopisać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szkoda, ze bedzie pelen stadion. To nie wrózy nic dobrego
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No dobra. Niech ma.
Oszczędźcie te łachudrę chłopaki. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ja też nie zamierzam bo zdanie na temat warszawskiej legendy i ich piosenki przedmeczowej zwanej pseudo hymnem mam wyrobione od LAT- jak każdy normalny człowiek-jeśli zamierzasz broić prostytucji to proszę nie pij do mnie. "złotówek" - chodzi o taryfiarzy z wąsem i kaszkietem - o taką mentalność :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Chciałbym abyśmy wygrali tak 4:1, a Mączyńska dostała czerwo w 10 minucie. Skończy się jednak zapewne na 0:0 lub 1:1.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Śniło mi się 4:0
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Proszę nie napalajcie się tak, nie pompujcie , pare tygodni temu było podobnie a dostaliśmy wp... To jest sport. Jako kibice pomóżmy piłkarzom ile możemy, a reszta w ich nogach.
Mam nadzieję, że nie oddamy środka pola - Pol i Bascha to raczej za mało, chciałbym aby PAweł strzelił ladacznicom bramkę, ale nie wiem czy ogarnie sytuacje aby powalczyć na środku pola. Do boju.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 22.10.2017 o godz. 10:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W przypadku zwycięstwa mamy tyle samo punktów, co lider.
Dlatego pewnie nie wygramy. Legia jest nadal w kryzysie, ale wystarczy niewiele by tę tendencję odwróciła. Najbardziej obawiam się piłkarskich szachów przez 90 minut i marnego 0:0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Heh.. leze w lozku chory :( ktos mi napisze laskawy jak tam przywitaliscie Krzysia , bo zapewne w TV tego nie bedzie?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jak dotąd w tej kolejce czołowe drużyny remisując i stawiam, że tak samo będzie w naszym dzisiejszym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję że Kiko wystawi taki sam skład jak w meczu ze Śląskiem. Wtedy to dobrze funkcjonowało. Dwójka Carlitos - Imaz dobrze się rozumie, cofnięty za nimi Brożek dobrze rozgrywa zastępując playmakera.
Inny skład raczej nie ma sensu. Oby Kiko nie zwariował fundując nam od 1 minuty Balaniuka czy ZeManuela, a co najgorsze - Pereza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Na dwie godziny przed meczem, porozmawiałem z kilkoma ludźmi na temat meczu.
Zapraszam gorąco do mojego tekstu: https://twitter.com/watch_esa/status/922095557501509632 ![]() ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę nasz (Legii) "rewelacyjny" bilans wyjazdowy nawet remis będzie OK
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
po 30 minutach nie mam sily sluchac dwoch fanow Legii komentujacych ten mecz...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Wygramy ten mecz, z każdą chwilą zyskujemy przewagę. a bramka wciśnięta nam po kontrze, cóż..
(komentarz pisany po 1 połówce) |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy wiecie może skąd wynika taka ogromna niechęć Mielcarskiego do Wisły ? To jakieś osobiste, niewyjaśnione sprawy z Cupiałem? Meczów z jego komentarzem nie da się słuchać. Przy faulu na Boguski mówi, że najpierw był kontakt z piłką obrońcy, więc faulu nie było. Czyli, że można komuś nogę urwać, byle by dotknąć najpierw piłki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I balonik pękł...
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Qrwaaaaa jestem mega wściekły
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
takie mecze poteguja tylko moja niechęc do tej prostytutki warszawskiej
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
1. Ze Manuel i Wojtkowski bardzo słabe zmiany. Zamiast Boguskiego lepiej jakby wszedł na skrzydło szybki i ograny Cywka, który na tym skrzydle robił wiatr już nie raz.
2. Zamiast tragicznego Ze Mauela powinien wejść Bartosz. 3. Perez nie nadaje się do naszej ligi, to jest piłkarz techniczny ale truchtający, za wolno nie biega, za mało walczy. 4. Sędziowanie to dramat. Najpierw pokazuje karnego, a potem zmienia decyzję. Niesamowita konsekwencja. 5. Petycja do C+ żeby tych dwóch ludzi nigdy więcej nie komentowało naszych meczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Co sądzicie o starciu Malarza z Gonzalezem w pierwszej połowie? I o anulowanym karnym?
Moim zdaniem w obu przypadkach były faule, ale obawiam się, że jestem nieobiektywny (spalonego Carlitosa przy ręce Hlouska też nie widziałem). Uważam, że sędzia ustawił ten mecz i nie dało się go wygrać. Może jak ochłonę, zmienię zdanie. Komentarz był skrajnie prolegijny i nawet gdy ochłonę, na ten temat zdania nie zmienię. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie sądziłem, że kiedyś będę komuś tak źle życzył...ale żeby temu kutasowi mączyńskiemu ktoś nogi połamał. Takiego ....* gnoja dawno nie widziałem....
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mecz byl wybitnie na remis.
Malarz i Pazdan graczami meczu ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Brawo kiko! Przejebac taki mecz bo nie potrafisz ustawić drużyny w obronie gdy masz stały fragment gry. Przegrałeś taktyczny mistrzu z jakimś amatorem z Chorwacji czy chvj wie skąd.
Ps. Szkoda że VAR nie działał w meczach z legią VARszawa od paru sezonów ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Następny mecz z Legią wygramy za 125 lat. Jak dzisiaj się nie udało to już chyba nie dożyję zwycięstwa. Legia oddała jeden groźny strzał na naszą bramkę i wygrała. W niczym nie byli lepsi od tej słabiutkiej Wisły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
My nie potrafimy grać jak przychodza ludzie. Boguski dno ale trudno go obwiniac jesli ma takiego zmiennika.
Nie mógł wejść... ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Każdy mecz Kiko z Legią, Lechem czy Lechią to tylko defensywa i modlenie się w ofensywie o cud.
No i w....ia mnie to że jak przegrywamy, nie potrafimy zepchnąć przeciwnika do rozpaczliwej defensywy, najczęściej przeciwnicy mają faule na naszej połowie i wykonują sobie rzuty rożne. (Nie dotyczy meczu z Cracovią).
Ostatnio edytowane przez fansorina : 22.10.2017 o godz. 19:43.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|