|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nie wiem,jak Ci mam odpowiedzieć?
Może tak zwyczajnie i życzliwie. Pozdrawiam Cię kibicu Białej Gwiazdy. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Kolego z Warszawy, odpowiem za Kamsona:
otóż jak mniemam, jego post nie był skierowany do Ciebie lecz do dzivki mączyńskiej, nastąpił niefrutnny zbieg okoliczności że wpisał swój post bezpośrednio pod Twoim, a też jesteś "Krzysiem" pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki Arek za wyjaśnienie ballady Krzyśkowej.
Pozdro z Wa-wy. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a korzystając z wrogiej
obecności na forum , jak nastroje przed tym meczem u Was ?btw kiedyś mocno się tu udzielało dwóch Warszawiaków , Kreseq i jakiś tam drugi ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kibice wierzą w zwycięstwo a piłkarze Legii zapewne podzielają tą wiarę.
Kiedyś,jak napisałeś udzielało się na tym forum dwóch kibiców Legii. No cóż,ludzie wchodzą i wychodzą,na szczęście jest wolność wyboru. Co do tej wrogości,to nie wyobrażam sobie dać komuś w twarz, bo jest kibicem jakiegoś klubu, a potem siedzieć obok tego człowieka na Narodowym i krzyczeć Polska Biało-Czerwoni! W trakcie przerwy w meczu powinienem zapytać się bezczelnie kto mu złamał nos. Oczywiście sytuacja może być odwrotna i to ja będę miał złamany nos. Wokół granic naszej Ojczyzny jest wystarczająco dużo wrogów,oszczędzajmy więc siły... ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mieszka we Warszawie juz 10 lat a pochodze z Jordanowa kolo Rabki wiec legiostow mam obok siebie codziennie i uwierz mi nikt nie uwaza legi za faworyta widza slabosc swojej druzyny... troche po tych wpieedolach w LM i LE oprzytomnieki wszczegolnosci ze w lidze im naprawde nie idzie... licze na stadion i zawodnikow ze wygramy ten mecz... uwazam tak samo jak Kiko ze to jest kluczowy mecz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
HAHA piękne zaoranie!
Co do warszawiaka kresqu czy jak mu tam, czesciowo przestał udzielać się dzieki mojej działalności tłumienia warszawskich złotówek. Pamiętane rozmowy na chacie jak to kresqu wybraniał legendę warszawską alkoholika - prawdopodobnie samobójce. Nie trafiały do niego argumenty, że człowiekiem legendą w sporcie, któremu pod stadionem buduje się pomnik powinien być prócz dobrego sportowca wspaniały człowiek, wzorzec dla dzieci i młodzieży .. Kogo mamy w KRakowie? Człowieka, który bronił honoru Polski własna piersią, a w warszawie wzorem dla mlodziezy ma byc alkoholik , ktory stwarzał zagrożenie dla innych uczestników ruchu... ehhhhhh ta warszawska mentalnosc sprzedawczykow... Wstrętna obłuda, obłuda jak niemcy z holocaustem. Próba zatarcia historii i wmawiania sobie, że nie wsiadł najebany do auta (już któryś raz) i nie zabił się... rozumiecie to? Tato tato, KAzek zginął w walce z komunistami? Jak to było z tym wypadkiem? Wiesz co synu? Najebał się i woził po mieście... tak to było... legenda warszawian. Wstyd mi za taką stolicę.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 20.10.2017 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No to co chłopaki?
Lejemy i patrzymy czy równo puchnie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Chciałbym:
1. przekonywającego zwycięstwa. 2. co najmniej jednej bramki Carlitosa. 3. co najmniej jednej bramki bez udziału Carlitosa. 4. żeby Ivan nie dostał żółtej kartki. 5. żeby sędziowie nie pomagali Legii. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie żebym pompował balonik, ale Górnik i Zagłębie wczoraj pogubiły punkty , jakby tak dzisiaj to spotkało Lecha , to będzie lider
(ex aequo)![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Komplet? Nic dziwnego. Odpowiednio przywitac Krzysia jak Dolhe , a po 45 min zmiana(jak nie szybciej) Tylko WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
My tak dużo piszemy o Mące... a zapomnieliśmy chyba jeszcze o kimś.....
Tak tak .... ... ... o Radku Cierzniaku ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja jednak sadze, ze sytuacji zwiazanej z Maczynskim nie ma nawet co porownywac do Cierzniaka
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Zdecydowanie nie, natomiast chyba nikt by się nie obraził gdyby stanął w bramce i zaprezentował formę taką jak w Dortmundzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja tam nie chce mierzyć okolicznosci natomiast tylko przypominam że warto pamiętać w razie czego
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Co by się nie stało to spadniemy najwyżej o 1 oczko w dół w tabeli,tak?
Osobiście obstawiam remis max 1:1 po nie emocjonującym meczu... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie będę nawet zaczynał polemiki. Ale może czasem zamiast od razu pisać, oswój się z jakimś spostrzeżeniem w swojej głowie. Zastanów się, czy aby na pewno jest słuszne, poczekaj parę miesięcy i dopiero wtedy pisz.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Griszka30KR napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale dlaczego?
Z jedną i z drugą drużyną mamy lepszy bilans ,a Śląsk jak wygra 1 bramką ,a my przegramy 1 ,to bilans bramek będziemy mieli taki sam...Z Wisła jest tak jak napisałeś ,a ze Śląskiem chyba w przypadku różnicy bramek pow 1 (przy naszej przegranej i zwycięstwie Śląska) ? 1.Napisałem MAX 1:1. 2.Jak będą to w ogóle jedyne strzały,a gra będzie toczyła się głównie w środku pola,bez akcji,dużo strat to raczej będzie można tak nazwać taki mecz....
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.10.2017 o godz. 06:15.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Griszka30KR napisał(a):
Po pierwsze, jeżeli rozegrany został tylko jeden mecz pomiędzy danymi drużynami, to w przypadku równej ilości punktów decyduje różnica goli, zatem nasze zwycięstwa ze Śląskiem i Wisłą nie mają na razie znaczenia. Po drugie, nasz bilans goli to 15 zdobytych i 14 straconych, Śląsk po 15 zdobytych i straconych. Przy wynikach 1:0 dla Legii i Śląska bilans będzie wyglądał tak: Wisła 15-15 (0) Śląsk 16-15 (+1) Ergo, wrocławianie nas wyprzedzą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja,wydawało mi się ,że Śląsk ma o jedną bramkę straconych więcej w stosunku do strzelonych...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ta kolejka tak się układa, że pada dużo bramek i mecze kończą się remisami. Mam mieszane uczucia co do jutrzejszej potyczki. Obawiam się nudnego meczu gdzie taktyka będzie odgrywać kluczowe znaczenie.
No chyba, że piłkarzy poniesie... Liczę na dobry doping bez zbytniego chamstwa, chociaż Krzysia trzeba odpowiednio przywitać i uzmysłowić znaczenie słowa honor!![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po tej kolejce pięć pierwszych drużyn może mieć taki sam dorobek punktowy, to są jaja. Mam nadzieję, że nie damy ciała jak z Jagiellonią i w pełni to wykorzystamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To jest słaba liga. Tym bardziej musimy sercem wyrywać kolejne zwycięstwa.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
1 punkt będzie sporym sukcesem.
Nie napisze kogo. Jebać maczynskiego. Któryś z naszych się powinien poświecić i Krzyskowi obie nogi w goleniach połamać. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
7 kotow sam przyznasz ze Cie ponioslo.
Psychicznego zalamania, gry jak ciota, samobuja, to tak ale kontuzji nawet Radovicovi nie zyczylbym. Co do meczu to wygramy a jedna z bramek strzeli Boguski po asyscie Brozka... ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|