The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2017, 08:34
Chodzi o kłapanie dziobem - bez tego cyrku można było by się nie czepiać ...

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 19.10.2017, 08:49
Rozumiem, ze chlop bez zastanowienia powiedzial cos czego nie powinien ale tak miedzy bogiem a prawda to w takie slowa wierzy sie tak mniej wiecej do 15go roku zycia. Potem IMHO ludzie maja juz chyba na tyle zyciowej wiedzy zeby nie lykac takich tekstow.

Z drugiej strony wydaje mi sie, ze fala hejtu jest nieadekwatna do przewinienia.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 19.10.2017, 09:18
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Już się nie macie czego czepiać, widocznie czuje się Wiślakiem i sam się zgłosił. Ktoś go z tej Wisły sprzedał, to były takie czasy ze pewnie jak kasa była dobra, to był nawet wypychany.

Jak Legii nie lubię, tak o Surmę nie mam pretensji, to są oldboye - jakby chłopaki go nie chcieli to by go nie przyjęli do drużyny. Dla mnie większymi autorytetami w tej kwestii są byli Wiślacy jak choćby Kaziu Kmiecik, Marek Kusto czy choćby bliżej naszych czasów Pater czy Szymek niż czaro i bridgeburner.
Taka wypowiedź na temat surmy świadczy tylko o tym, że jesteś grubo poniżej 30...

Heh... jak kibice Wisły wypisują takie brednie to potem dziwicie się, że po 70 latach przypisywane są nam obozy koncentracyjne ?

Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 19.10.2017, 09:38
A Mały nie rzucał koszulką ?
Trzeba wziąść pod uwagę sytuację w której odchodził Surma ,wtedy przychodzi nowi ,lepsi i niestety dla niektórych było to frustrujące.
Może coś tam "chlapnął",ale to nie przekreśla tego ,że kiedyś grał dla tej drużyny.
Jeśli dawni koledzy chcą to w drużynie powinno się to uszanować.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 19.10.2017, 09:41
Koledzy z drużyny nie oceniają zawodników jak kibice.. to oczywiste. Dlatego nikt nie ma mu nic za złe. A jak było w meczu z legią kiedy surma grał? Nie napinał się do nas?

Nie pamiętacie już sektorówki WANTED ?

Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 19.10.2017, 10:09
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Koledzy z drużyny nie oceniają zawodników jak kibice.. to oczywiste. Dlatego nikt nie ma mu nic za złe. A jak było w meczu z legią kiedy surma grał? Nie napinał się do nas?

Nie pamiętacie już sektorówki WANTED ?
I co ten napis miał dowodzić ?
Jakieś 11 przykazanie?
Na sektorowkach rózne rzeczy można było przeczytać.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 19.10.2017, 10:37
kristos napisał(a):Wyświetl post
I co ten napis miał dowodzić ?
Jakieś 11 przykazanie?
Na sektorowkach rózne rzeczy można było przeczytać.
Sektoróweczka dowodziła o tym jakie było podejście do niego po malym incydencie. Dla mnie surma, dolha i mącczyński są skreślenie i tyle w temacie. Dla innych może nie, taka specyfika pracy, która wykonują.

Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 19.10.2017, 12:49
Nie żebym bronił Surmy, bo swoje w koszulce Legii napajacował, ale:

- nie przeszedł bezpośrednio do naszego kochanego rywala
- nie wymusił na tu i teraz transferu, za śmieszne i niewspółmierne co do jego wartości rynkowej pieniądze, jeszcze wcześniej na każdym kroku opowiadając, że tego nie zrobi
- miał w momencie odejścia 21 lat, a nie 30 i status czołowej postaci drużyny, czasem nawet śmigającej z opaską kapitana

Może czas leczy rany, ale to co zrobił Mączyński było znacznie bardziej niesmaczne. Dolha w tym zestawieniu nie pasuje, bo to obcokrajowiec i najemnik po ledwie rocznym pobycie w Krakowie.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 19.10.2017, 13:26
Dolha pasuje pod względem skandalu jakie wywołało jego odejście. Oczywiście podzielam Twoje zdanie na temat Mączyńskiego.

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 19.10.2017, 15:20
As napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, ze chlop bez zastanowienia powiedzial cos czego nie powinien ale tak miedzy bogiem a prawda to w takie slowa wierzy sie tak mniej wiecej do 15go roku zycia. Potem IMHO ludzie maja juz chyba na tyle zyciowej wiedzy zeby nie lykac takich tekstow.

Z drugiej strony wydaje mi sie, ze fala hejtu jest nieadekwatna do przewinienia.
https://twitter.com/maka052987/statu...71760199086080
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 19.10.2017, 16:12
As napisał(a):Wyświetl post
O co w ogole wszystkim chodzi z Maczynskim? Przyszedl do nas w trudnym dla nas czasie (choc mogl isc gdzies indziej) pogral dobrze, pomogl zdobyc troche punktow a na koniec przyniosl do klubu tak potrzebna gotowke.

Mie osobiscie dupa od tego nie boli.
Gówno prawda. Poszedł do Wisły, bo nikt nie wiedział w jakiej jest formie po wojażach w Chinach. Miał świadomość, że w "jego" klubie będzie mu łatwiej o plac.

Sam nazywał siebie kibicem Wisły - i ja go tak traktowałem. I teraz traktowałem będę tak samo jak każdego innego kibica Wisły, którego zobaczę w koszulce Legii, Cracovii itp...

Czytałeś jego wywiady po przejściu do Legii? a:

Cytat:
Czy reprezentant Polski rozważa powrót do Krakowa?

- Do Wisły nie wrócę. To, co miałem dla tego klubu zrobić, już zrobiłem - podkreśla Mączyński
b:
Cytat:
Nigdy nie wyrzeknę się Wisły, zawsze będę jej kibicował. Odwdzięczyłem się, dając jej zarobić. Przez dwa lata nie wydała na mnie ani złotówki, bo moje pensje spokojnie pokryło to, co zarobiłem dla klubu podczas mistrzostw Europy. Odchodzę spełniony. Dziś jestem piłkarzem Legii i zrobię wszystko, by kibice przy Łazienkowskiej mi zaufali. Przeprowadzka do Warszawy jest dla mnie wyzwaniem - mówi Mączyński w "Przeglądzie Sportowym".
Wisła nie wydała na niego ani złotówki, bo UEFA nam zapłaciła ekwiwalent za jego udział na Euro. No bezczelny s....iel...
Ddf
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 19.10.2017, 16:42
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.

Dziękuję za uwagę
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.10.2017, 16:55
Piłkarze to zwykli najemnicy i tyle dadzą ci więcej hajsu to dupie mają,że grali w Wiśle czasami zdarzają się wyjątki,ale teraz to rzadkość
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.10.2017, 19:00
Cytat:
Taka wypowiedź na temat surmy świadczy tylko o tym, że jesteś grubo poniżej 30...

Heh... jak kibice Wisły wypisują takie brednie to potem dziwicie się, że po 70 latach przypisywane są nam obozy koncentracyjne ?
Trochę przestrzeliłeś, jestem rocznik 85.

Nie zamierzam brnąć w dyskusje - jest wychowankiem Wisły. Jak teraz sprawdziłem to odszedł jak wchodziła TF. Wydawało mi się, że trochę wcześniej, bo mimo wszystko słabo go pamiętam z gry u nas. Sporo lat minęło. Pamiętam za to ajwaj o koszulkę - co zawsze było dla mnie nie do końca zrozumiałe - rozumiem, że to są barwy Wisły - ale to zarazem tylko przedmiot. Sam niejednokrotnie frygałem koszulką grając w piłkę (żeby nie było najpewniej Juventusu z Del Piero na plecach - żeby mnie tu koledzy nie zjedli), ale raczej po bramkach niż z frustracji. Trzeba zrozumieć, że piłkarz może nie myśleć o tym pt.: rzucam barwami. Po prostu rzuca koszulką, bo jest wkurzony albo szczęśliwy i to jedyny przedmiot pod ręką. Przecież nie napluł na herb, ani nic z tych rzeczy - doskonale było widać o co mu chodziło. Świętego oburzenia na takie rzeczy nigdy nie rozumiałem, nawet za dzieciaka ale no cóż Po prostu dla mnie Wisła to coś więcej niż koszulka).

Pamiętam też sektorówkę po tym jak całował herb 7 - tu już generalnie mnie też wkurzył, bo mógł sobie darować takie prowokacje. Ogólnie nie darzę go jakimś wielkim szacunkiem, ale daleko mi od nienawiści. Jeśli byli Wiślacy sami go zaakceptowali to kim ja jestem, żeby to kwestionować?

Oczywiście wolałbym w jego miejsce kogoś bardziej dla Wisły zasłużonego i mniej kontrowersyjnego, ale to są oldboye. Za kogo się macie, aby podważać kogo Pan Kmiecik i spółka przyjmują do swojej drużyny?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 19.10.2017 o godz. 19:34.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 19.10.2017, 22:25
Trochę przestrzeliłeś, jestem rocznik 85.

Nie zamierzam brnąć w dyskusje - jest wychowankiem Wisły. Jak teraz sprawdziłem to odszedł jak wchodziła TF.
Jak to "jak teraz sprawdziłem" ? A no tak, jakbyś być 83 to pamietałbyś doskonale, że TF już była jakiś czas... a takie numeru surmy, jak potem cweLenie się i jakieś gesty do nas kibiców będą zapamiętane mu do śmierci...

Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.10.2017, 22:45
był chyba kiedyś wywiad z Surmą (nie jestem pewien czy na pewno wywiad) gdzie coś wspominał,ze w zasadzie to u neigo w domu kibicowało sie parchom.zreszta jego wujek o ile mnie pamięć nie myli był/jest u nich kapelanem.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 19.10.2017, 23:34
No ale nie jestem 83 Miałem wtedy 13 lat i nie jestem mieszkańcem Krakowa (sic!). Wydawało mi się, że Surma odszedł rok przed TF. Mój błąd. Z resztą nie do końca rozumiem jak się ma to do tematu. Ot, zamiast zostać wypchnięty bo potrzebna była gotówka to poleciał, bo Wisła ściągała lepszych. Suma sumarum to nawet bardziej go broni - Wisła go po prostu nie chciała i oddała lekką ręką.

To co potem robił - widocznie miał żal. I nie - nie bronię go. Koszulka mnie nie rusza (tym bardziej, że coś mi świta, że za to przeprosił). Późniejsze zachowanie już tak, bo było burackie. A i tak wolę go od Mączyńskiego, bo w przeciwieństwie do Krzyśka grał u nas do momentu, w którym zadecydowano się z nim rozstać. Wolę prostego gościa, który ma żal do Wisły i prowokuje po tym jak go odpalono niż gościa, który mówi jedno robi drugie.

Edit @up :
Wychowałem się raptem kilometr od stadionu. Jako dziecko praktycznie codziennie byłem na Reymonta. A to na basenie, a to na treningach, a to na koszykówce czy siatkówce. Wisła była dla mnie całym życiem, ale chciałem też grać, byłem ambitny.
http://www.wislaportal.pl/19183,Luka..._miloscia.html - ja tylko ten wywiad kojarzę. Żadnych dziwnych wzmianek o parchatych.

Z resztą lepiej skończyć temat, bo o czym tu gadać? Oldboye to nie nasza decyzja, decydują osoby, które zrobiły dla Wisły od nas o wiele więcej. Wolę się zdać na ich autorytet niż się oburzać, że x czy y gra u nas w oldboyach i tylko o to mi chodziło.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 19.10.2017 o godz. 23:48.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 19.10.2017, 23:58
panowie, spokojnie , mówimy o tworze w którym uczestniczy towarzysz Kapka...
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 20.10.2017, 10:28
Pamiętam za to ajwaj o koszulkę - co zawsze było dla mnie nie do końca zrozumiałe - rozumiem, że to są barwy Wisły - ale to zarazem tylko przedmiot.

Rzuć w korpo logo firmy na ziemię i zdeptaj to wylecisz w ciągu 15 minut.
Ja .......ę do czego to dochodzi i to na forum Wisły ....
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.10.2017, 10:53
Jak ktoś nie umie tego uszanować to ja nie wiem:

Dla kibica klubowe barwy i herb powinny być rzeczą świętą
. To bowiem coś, co wpisane jest w historię i tradycję klubu, stanowi o jego tożsamości...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 20.10.2017, 17:19
Co innego rzucić a co innego zdeptać chyba? Rzucić w ławkę albo w kogoś jedynym przedmiotem pod ręką, a symbolicznie podeptać samą koszulkę czy napluć na herb to jest jednak ogromna różnica. Podejrzewam, że rzut koszulką był wymierzony w kierunku Łazarka, który go zmienił po 20 minutach jak go wcześniej wpuścił jako zmiennika. A deptanie koszulki czy herbu to ma jednak zupełnie inny wydźwięk, nie sądzisz? Wiadomo barwy to barwy, miał za co przepraszać i przeprosił. Dla mnie cała ta dodatkowa otoczka wokół tego to było zbędne ajwaj, co oczywiście nie usprawiedliwia go odnośnie późniejszego chamskiego zachowania.

Jak wypłacałem razy mokrą zwinietą koszulką Del Piero po plecach kolegi na kolonii jak przegrał w karty (hoho znów wracamy do czasów dzieciństwa ) to znaczy, że zamierzałem znieważyć Del Piero albo Juventus? No proszę Cię. Najważniejsza jest intencja. Wtopa była, przeprosił, temat by się pewnie urwał i był zapomniany jakby nie jego późniejsze zachowanie.

Z resztą EOT z mojej strony, bo cokolwiek napiszę to zawsze się znajdzie ktoś, kto moje słowo przekręci tak, żeby pasowało do jego koncepcji. Styka mi i tak już za dużo czasu na tego pajaca poświeciłem
Ostatnio edytowane przez s1mone : 20.10.2017 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 20.10.2017, 17:37
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Rzuć w korpo logo firmy na ziemię i zdeptaj to wylecisz w ciągu 15 minut.
Ja .......ę do czego to dochodzi i to na forum Wisły ....
Szkoda strzępić ryja.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 20.10.2017, 18:52
Nie róbcie sobie jaj z Surmą, wujek fan craxy (mniejsza o to), a sam Łukaszek biegał jak szalony pod sektor Wiślaków po bramce w Warszawie.
Zwykły pajac i tyle. ....a i on gra w oldbojach Wisełki?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 20.10.2017, 19:41
Co innego rzucić a co innego zdeptać chyba? Rzucić w ławkę albo w kogoś jedynym przedmiotem pod ręką, a symbolicznie podeptać samą koszulkę czy napluć na herb to jest jednak ogromna różnica. Podejrzewam, że rzut koszulką był wymierzony w kierunku Łazarka, który go zmienił po 20 minutach jak go wcześniej wpuścił jako zmiennika. A deptanie koszulki czy herbu to ma jednak zupełnie inny wydźwięk, nie sądzisz? Wiadomo barwy to barwy, miał za co przepraszać i przeprosił. Dla mnie cała ta dodatkowa otoczka wokół tego to było zbędne ajwaj, co oczywiście nie usprawiedliwia go odnośnie późniejszego chamskiego zachowania.

Jak wypłacałem razy mokrą zwinietą koszulką Del Piero po plecach kolegi na kolonii jak przegrał w karty (hoho znów wracamy do czasów dzieciństwa ) to znaczy, że zamierzałem znieważyć Del Piero albo Juventus? No proszę Cię. Najważniejsza jest intencja. Wtopa była, przeprosił, temat by się pewnie urwał i był zapomniany jakby nie jego późniejsze zachowanie.

Z resztą EOT z mojej strony, bo cokolwiek napiszę to zawsze się znajdzie ktoś, kto moje słowo przekręci tak, żeby pasowało do jego koncepcji. Styka mi i tak już za dużo czasu na tego pajaca poświeciłem
oczywiście że nie

jednak nie potraktowałeś tej koszulki z nabożną czcią

a tego się tutaj od "wiślaków" wymaga
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 20.10.2017, 21:35
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Nie róbcie sobie jaj z Surmą, wujek fan craxy (mniejsza o to), a sam Łukaszek biegał jak szalony pod sektor Wiślaków po bramce w Warszawie.
Zwykły pajac i tyle. ....a i on gra w oldbojach Wisełki?
Dokładnie.. to samo staram się przekazać. U nas nie ma miejsca na takie wskie wybryki, nie ma ! Nie mozna zapominać, należy za kazdym razem przypominać i piętnować takie urestwo!

SURMA WON !

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 21.10.2017, 10:14
picasso napisał(a):Wyświetl post
był chyba kiedyś wywiad z Surmą (nie jestem pewien czy na pewno wywiad) gdzie coś wspominał,ze w zasadzie to u neigo w domu kibicowało sie parchom.zreszta jego wujek o ile mnie pamięć nie myli był/jest u nich kapelanem.
No i brat byl asystentem trenera zydow
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 21.10.2017, 10:33
https://twitter.com/TomekSzczygiel/s...69945624354816

Patrząc na to, że prawdopodobnie Arek Głowacki zakończy karierę po sezonie, będziemy potrzebować solidnego środkowego obrońcy. Rysiek jak na naszej standardy, takim zawodnikiem według mnie jest. Jego kontrakt kończy się w grudniu i można byłoby go sprowadzić do nas za "darmo", a umowę podpisać już teraz. Zawsze pokazywał jakieś tam przywiązanie do Wisły, nawet będąc w Chinach na jednym zdjęciu na Instagramie był w spodenkach Wisły. Myślę, że finansowo byłoby na nas go stać, bo swoje zarobił w tym sezonie w Azji. Co wy na to?
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 21.10.2017, 10:53
nie sądze żeby na jego wymagania odnosnie pensji rzutowało co tam już sobie odłożył, tylko ile mu zaproponują inne kluby
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 21.10.2017, 11:02
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
nie sądze żeby na jego wymagania odnosnie pensji rzutowało co tam już sobie odłożył, tylko ile mu zaproponują inne kluby
Nie zgadzam się. Tam pojechał typowo zarobić, nie patrząc na komfort życia i nic innego, złoty strzał. Teraz może myśleć nie tylko o finansach, ale choćby o komforcie życia swojej rodziny. W Krakowie z tego co pamiętam było mu bardzo dobrze, dodatkowo zna język. Więc oczywiście jak dostanie ofertę dwa razy większą, z normalnego kraju i ciekawej ligi, to pójdzie tam, ale przy ofercie porównywalnej i powiedzmy 10-20 procent lepszej, wybierze Krakow. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Na pewno warto aby Junco wykonał telefon do jego menagera.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 21.10.2017, 11:14
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam się. Tam pojechał typowo zarobić, nie patrząc na komfort życia i nic innego, złoty strzał. Teraz może myśleć nie tylko o finansach, ale choćby o komforcie życia swojej rodziny. W Krakowie z tego co pamiętam było mu bardzo dobrze, dodatkowo zna język. Więc oczywiście jak dostanie ofertę dwa razy większą, z normalnego kraju i ciekawej ligi, to pójdzie tam, ale przy ofercie porównywalnej i powiedzmy 10-20 procent lepszej, wybierze Krakow. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Na pewno warto aby Junco wykonał telefon do jego menagera.

nie zgadzasz sie , ale potwierdzasz to co ja pisze

znowu logika
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów