|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a gdzieś temu zaprzeczałem? ... fajansiarzu...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Co ciekawe według TM wszystkie zmiany klubów Nuneza po 2012 roku miały miejsce na zasadzie wolnego transferu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no właśnie Nuneza to chyba podano tutaj przez pomyłke
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Bez przesady, szkoda to zawodników, który odbijając się od Wisły czy innych klubów ekstraklasy w następnych latach robili kariery w topowych europejskich ligach.
Keylor Navas, Essien, i kilku innych mogą być tego przykładem. Natomiast wyżej wymienieni zawodnicy raczej nie zrobią kariery w europejskich klubach, bo mają problem z taktyką, dyscypliną i innymi kluczowymi dla europejskich lig czynnikami, na które w Ameryce Południowej nie zwraca się w ogóle uwagi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masakra :(((
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dramat, było coś o przyczynie? Czy ta dziewczynka chorowała wcześniej czy to, jakiś tragiczny wypadek?
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to niczego nie zmienia. Ogromna tragedia... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Było wspominane ze DG miał wolne bo dziecko po urodzeniu miało problemy. Tragedia.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Podobno od urodzenia dziecko miało problemy z układem oddechowym.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sadlok też miał wolne
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przykra sprawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mączyński chyba skorzystał z sytuacji i sam(a raczej przy pomocy Brozia) się wykluczył przed meczem z nami....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyżby? Bo starcie z Broziem miało miejsce pod koniec pierwszej połowy, a Mąka zszedł z boiska dopiero w 70 minucie.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A tymczasem..
Tomasz Kulawik zwiedza kolejny klub jako trener. Dziś został zaprezentowany jako nowy trener II-ligowego MKS-u Kluczbork. Podpisał kontrakt do czerwca 2018 roku. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Moze jestem przewrazliwiony
Ale widok Surmy w koszulce Wisly jakos mi nie odpowiada Serio nie ma lepszych kandydatow do gry w oldbojach? http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._krakowa_22178 ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Już się nie macie czego czepiać, widocznie czuje się Wiślakiem i sam się zgłosił. Ktoś go z tej Wisły sprzedał, to były takie czasy ze pewnie jak kasa była dobra, to był nawet wypychany.
Jak Legii nie lubię, tak o Surmę nie mam pretensji, to są oldboye - jakby chłopaki go nie chcieli to by go nie przyjęli do drużyny. Dla mnie większymi autorytetami w tej kwestii są byli Wiślacy jak choćby Kaziu Kmiecik, Marek Kusto czy choćby bliżej naszych czasów Pater czy Szymek niż czaro i bridgeburner. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czuje się Wiślakiem
Marcin Jałocha - zupełnie inna bajka. Odszedł do Legii, ale transfer nie miał znamion skandalu. Przyjmowany był u nas obojętnie. Facet po zakończeniu kariery, związany z Wisłą jako trener. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Poszperaj w sieci o szczegółach jego odejścia i późniejszego .......enia do mediów. mączyński też może się poczuć Wiślakiem i grać za 10 lat w Oldbojach? Bez jaj ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bardzo daleko mi do fanatyzmu, ale okoliczności odejścia, postawa i wypowiedzi nie pozwalają stwierdzić, że Surma czuł się przez ostatnich kilkanaście lat Wiślakiem. Nie mam powodu pałać za to do niego nienawiścią (nie to nie), ale też nie ma żadnych podstaw, żeby go teraz przyjmować do wiślackiej rodziny. W oldbojach, jak mniemam, powinni bawić się Wiślacy, członkowie pewnej wspólnoty. Zróbcie jeszcze Meresińskiego menedżerem tej drużyny, a Mandziarę kierownikiem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
to jeszcze wywiad z nim http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...aczej,12594612
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Mie osobiscie dupa od tego nie boli. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Mnie też tak wcale to nie boli, ale jego słowa o tym, gdzie nigdzie nie zagra, a zagrał już tak. Gdyby nic nie mówił, zrobił to trochę lepiej, z klasą, to by nikt nie miał pretensji. Powiedziałby, że był w klubie w trudnym momencie, ale chcę się rozwijać dalej, spróbować czegoś nowego i by było po ptokach.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|