|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pinokio moneyczyn$ki gotowy do gry na R22....
Pomocnik Legii, Krzysztof Mączyński, który z powodu urazu musiał zejść z boiska w meczu z Lechią Gdańsk, będzie mógł zagrać w niedzielę z Wisłą Kraków. - Bolesne to było, trochę się zwijałem z bólu, ale wszystko jest w porządku, na szczęście było to tylko stłuczenie. W drugiej części gry poprosiłem o zmianę, wolałem aby w moje miejsce na boisku pojawił się zawodnik zdrowy i w pełni sił, który nie odpuści. Ale nic nie wskazuje na to, bym nie był gotowy do gry na następny mecz - skomentował "Mąka". Powód: Literowka
Ostatnio edytowane przez patti : 17.10.2017 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no to jechać z nim !
a co do wyniku: kiedy jak nie teraz ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Myślałem nad tym parę dni temu i wydaje mi się, że za Magiery mógłby zostać zwolniony z tego meczu pod pretekstem urazu, ale nowy trener nie bardzo chyba czai realia, a pozycja Mączyńskiego w Legii nie jest taka, żeby naciskać na zwolnienie z prestiżowego meczu - o skład to on teraz z nowym trenerem musi tym bardziej walczyć.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Myślę, że to pierwsza szansa od dobrych kilku sezonów aby ograć Legię. Musimy ją wykorzystać!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
W Legii gorąco, do rezerw został wysłany Dominik Nagy. Jozak robi tam porządki. Na pewno nie przejdą obok meczu jak z Lechem.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zobaczymy czy nie spali się Carlitos. To będzie pewnie dla niego taki pierwszy topowy mecz,w którym wynik w dużej mierze będzie zależał od tego jak zagra i kibice na niego liczą. Jak narazie wygląda na takiego z 'wyłączonym układem nerwowym',który po prostu cieszy się grą i zwyczajnie nie czuje ciśnienia. Oby podobnie było w niedzielę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A derby to niby co było? Tam to dopiero ciśnienie musiało być
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Tak jak Lewy raz powiedział w przerwie do kolegów: "Musimy wybiegać, bez walki nic nam tu nikt nie da!" ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
... ale faktycznie, dawno tak nie było, abyśmy byli takim cichym faworytem przed mecze. Oczywiście nie w oczach warszafki ![]()
Na pewno jednak będzie na nim podwójne krycie, a i momentami potrójne. To szansa dla Brożka, Imaza i Boguskiego, bo na pewno będą mieli więcej wolnej przestrzeni od Carlitosa. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jedyne czego sie obawiam, to aby Pazdan nie wykosił Carlitosa, tak jak 2 lata temu Jovicia czy w zeszłym roku Bogusia. Wejdzie w nogi potem 2-3 miesiące leczenie a pan sędzia łaskawie da mu żółtko, wiec już nie będzie można kutasa inaczej ukarać .
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego niech się Carlitos trzyma Astiza, a Paweł zajmie się Pazdanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tylko muszą się wcześniej umówić z legionistami ,żeby w razie czego wiedzieli i nie wperdal..I się "w paradę "'.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Sędzią spotkania będzie Bartosz Frankowski z Torunia. Będzie VAR.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jest szansa, że bramka dla eLki nie padnie z metrowego autu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio jak napisałem, że remis biorę w ciemno to.... wygraliśmy
![]() Także ponownie mówię! Remis biorę w ciemno! ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
W tym spotkaniu oczekuje potwierdzenia zaangażowania w grę, pomysłu jak we Wrocławiu. Dla mnie wartością dodaną teraz byłoby dochodzenie do sytuacji po stałych fragmentach. Coś co u nas ostatnio kulało, a jest czymś co można stosunkowo w krótkim czasie wypracować na treningach.
Myślę, że przy takim zaangażowaniu zawodników, jak we Wrocławiu, świadomości pełnego stadionu powinno być dobrze. Choć teraz L występuje w roli poniżanej w ostatnich tygodniach i za wszelką cenę będą chcieli się odgryzać na kim się tylko da. Taki skamlący, zraniony, mały i upierdliwy piesek, szukający okazji, by sobie ulżyć. ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sniło mi sie dzis ze wpierdlolilismy im 3;1 .xD
ale cos chyba nie tak bo bramke dla nich strzelił ChinyamaXD.Moze to zły albo dobry znak . P.S tez czekam na bramki dla Legii z 2 metrowych spalonych.VAR rządzi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czytając to forum to huśtawka nastrojów jak kobiety w ciąży. Tydzień temu przed meczem płacz i tragedia. Teraz hurraoptymizm!
A tak bardziej merytorycznie, to dlaczego na pierwszej jest, że Ondraszek nie zagra? Nadal nie jest sprawny? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja stawiam 3-2 dla Nas po dreszczowcu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Proste, chinyama wchodzi na boisko i wygrywamy walkowerem ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, że w niedziele wyjdziemy dokładnie takim samym składem jak we Wrocławiu. Ewentualnie za Boguskigo może wyjdzie Wojtkowski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze to byl ten cały ich Chukwu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bardzo fajna wypowidz Brozka przed meczem, ladnie odpowiedzial na przyklad Maczynskiego. Byly telefony, zapytania ale powiedzialem nie i kolejnych rozmow nie bylo, Maka pewnie dostal telefon i z miejsca podekscytowany powiedzial tak a potem juz wymusil transfer. Dobrze, ze Iwan bedzie dostepny, ktos pisal, ze moze nie zagrac byc moze przez kontuzje ale to byly tylko przykre sprawy rodzinne: Ivan przez sprawy rodzinne musiał wyjechać do Hiszpanii, stracił bliską osobę i miał prawo się z nią pożegnać. Będzie jednak do naszej dyspozycji w niedzielę, dzisiaj wraca do Krakowa. Tak wiec jeszcze tylko dwa dni i jazda
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lekkie zwyciestwo 2-0. Kilka fajnych akcji i kiksy obroncow.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda,że takich piłkarzy jest coraz mniej, jak widać niektórzy przywiązują się do klubu a niektórzy nie...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nareszcie polski klasyk piłeczki kopanej.
Mączyński chyba zagra i może się spodziewać "gorącego"powitania z Waszej strony. Umiejętności piłkarskie Krzysiek posiada,mam nadzieję,że jego psychika będzie mocna w tym meczu. Powód: błąd stylistyczny
Ostatnio edytowane przez Krzysiek Grabski : 20.10.2017 o godz. 15:33.
![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|

|