|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zbigniew Boniek poinformował na swoim koncie TT, że każdy z klubów Ekstraklasy otrzyma jednorazową wypłatę w wysokości 280 tys. euro w ramach tzw. Solidarity Payment. To bezpośredni wynik występów Legii Warszawa w rozgrywkach Ligi Mistrzów.
pierwszy raz o tym słyszę, ale zawsze dodatkowa kasa się przyda, w naszym wypadku to sporo ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Pierwszy raz o tym słyszysz, bo pierwszy raz załapaliśmy się do tej większej puli dla konkurentów klubu, który grał w LM. Normalnie dostawaliśmy kilkukrotnie mniejsze pieniądze, więc nikt się nawet tym nie chwalił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję,że zarząd nie pójdzie śladem Pogoni ani Legii i nie ukarze grajków finansowo, przecież to byłby strzał w kolano....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie masz nic lepszego do roboty niż takie pierdoły pisać? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tylko wyraziłem swoje zdanie....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Klub i tak wisi kasę piłkarzom więc jakby wstrzymali kasę to pewnie nawet by sie nie kapneli
![]() ![]()
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wedlug GK osrodek treningowy w Myslenicach ma zostac rozbudowany miedzy innymi o dwa nowe boiska.
Ma byc glowna baza wszystkich rozcznikow mlodziezowych na Wisle. W planach tez umowa z okoliczna szkola dot klas sportowych, tak by mlodzi mieli wszystko w jednym miejscu. Brawo! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim marzeniem jest aby jakiś młodzieniec odpalił pograł w Wiśle kilka lat i poszedł za dużą kasę....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Świetnie się dzieje.
O planach AP w Myślenicach wspominał ostatnio Damian Dukat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ten ośrodek od początku miał być taki tylko porzucono plany. Kto był to wie że obok są nieużytki.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
I tak dzieci janekxa będą gadać, że gdyby Stechert kupił Wisłę to by nie zbankrutował...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ci co pluli na TS niech teraz po 100 zł wplaca na akademię Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jaja ciekawe co na to Miga vel zmięty brawo TS!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biedny Stechert! Ta mafia i Kibole z TS doprowadzili do bankructwa super prosperującą firmę! Na dodatek działali na szkodę klubu, ponieważ jak by sprzedali udziały tej firmie to byśmy byli teraz w lidze mistrzów i zjadło te ligę na śniadanie! Skandal
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
ciekawe co teraz ma do powiedzenia niejaki "wislafan xxx"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sl@y wislafan123 wraz z Janekx89 płaczą teraz....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Cieszy fakt, że władze Wisły, środowisko związane z TSem jak i spora grupa sympatyków obroniła klub przed tym przejęciem.
Jest satysfakcja, że z kilkoma osobami na tym forum staraliśmy się pokazać,że to zły interes dla naszego klubu. Wiele osób wykonało tytaniczną pracę by wyjść z tego obronną ręką, by nie ulec presji części środowiska dziennikarskiego, piłkarskiego czy nawet wiślackiego. Martwi z kolei postawa części środowiska kibiców, którym niesprawdzona wizja wielkich pieniędzy oraz niechęć to rządzących Wisłą odebrała jakąkolwiek zdolność racjonalnego i rozsądnego myślenia. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ja w dalszym ciagu twierdze ze zarzad Stecherta nic o rzekomym kupowaniu Wisly nie wiedzial
I byc moze do dzis sie nawet nie dowiedzial ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
7Ja jestem za! Jesli chcemy gonic standarty europejskie to taka inwestycja jest bardzo potrzebna. Taki kompleks to standart. Legia tez buduje wiec nalezy dzialac. Nie mozemy zostawac w tyle
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.nordbayern.de/region/fuer...eite-1.6720448 Tłumaczenie (google rzecz jasna Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
najgorsze jest to że taka menda jak miga , dalej funkcjonuje i nie spotka tej szuji żaden ostracyzm ze strony "środowiska"
przeciez dla każdego (tzn chodzi mi o ludzi myślących , czyli np ta część forum którzy odpoczątku wiedzieli że ta oferta to lipa) jest jasne że to nie było żadne wprowadzenie w błąd, żadne tam mylne informacje, tylko najzwyczajniej w świecie ta zmięta kvrwa odegrała swoją rolę w tej szopce (prawdopodobnie nie za darmo) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Napisał pod tym twittem, że jest zszokowany, bo nie tak mu to przedstawiano.
Redaktor Miga zamiast wykorzystać każdą możliwą sytuację, by nie wypowiadać się już na ten temat, nie daje zapomnieć o swojej niekompetencji. Pod wieloma względami to jest symbol dzisiejszych czasów - brak myślenia i brak kompetencji, a jednocześnie pretensje dziennikarskie/literackie. Mając to wszystko na uwadze, jestem ciekaw, jaka jest rzetelność tej jego książki o Wiśle. Ktoś to weryfikował? Bardzo się cieszę, że ten letni koszmar już za nami, chociaż miałbym łatwiejsze życie, gdybym wtedy nie siedział tyle na forum ![]() ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy jednak miałem rację, przegląd się ujowo sprzedawał to wymyślili akcję ze sprzedażą Wisły wzięli jakąś tam firmę i bach
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale nikt nie wplaci z 2 prostych powodow.
1. Wiekszosc to debile, ktorym dobro Wisly jest obojetne a ostatni raz stadion widzieli w czasie, gdy po murawie stadionu podpierdalal na rowerze holender. 2. To gołosłowne huje...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.10.2017 o godz. 21:09.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakoś nie widzę na stronie PS, żadnej wiadomości na temat bankructwa.
Zmięty, może warto coś napisać? Np: że jak pelikany łykacie każdą głupotę, a dla zwiększenia zysku puścicie się z każdym. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby nie interwencja TS'u to pewnie dziś zwijalibyśmy interes... i szykowali do gry w 4 lidze albo i niżej!!! Brawo Pani Prezes Sarapata !!!! Brawo !!!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy ten Bernatzky ma przyjechać? Trzeba by te przelewy zaczął robić bo ....a nie pogramy w LM za rok jak się coś nie ruszy
To są właśnie te "osoby zbliżone do klubu". Dobre duszki R22. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||