|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Liczę na Wojtowskiego i wspólprace Lopeza z Bałaniukiem,nie wracajcie do Krakowa jak przegracie
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gol i asysta, faktycznie zawód
i dostał łącznie 1 szansę występu w podstawowym składzie zawód w ciul nie to co Ze Manuel ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Bardzo dobrze przygotowany nasz zespół, niestety dzisiaj znów wszystko przeciwko nam i sędzia nie dał czerwonej dla gospodarzy. Ochłońcie, potrzeba czasu, dajcie im pracować. 3 pkt straty do lidera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
bardzo ciezko bedzie sie zalapac do gornej 8 - pucharowicze do dziela
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Kiko wypierdalaj!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Zostaliśmy zdeklasowani, bo tak to trzeba nazwać.
Znowu Basha z LLonchem i znowu nasz środek NIE ISTNIEJE. Nic dobrego o naszym konstruowaniu akcji nie można powiedzieć. Oddaliśmy całkiem pole i Korona robiła co chciała. Dosłownie jak dzieci we mgle. Szkoda słów. Daleko na takiej grze nie zajedziemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Korona i Lettieri zniszczyli system. Da się zagrać tym samym składem w przeciągu trzech dni i wygrać.
Nawet w 93 minucie cisnęli pressingiem na naszej połowie. Jebać rotacje! ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Strzały 18:4. Celny jeden
Hej kiko gol KVRWA mać! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Noname GER 2:0 Noname ESP
Pomoc nie istnieje, pomysł na grę nie istnieje. Oglądanie gry Wisły zakrawa o masochizm, szczęście też się skończyło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak na gorąco.... Środek obrony to powinien być Arsenic i Velez. I niestety, ale jak nie ma RB9 to nie ma gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ech... Ciężko na to patrzeć. Jeżeli w pewnym momencie przecierałem oczy widząc grę kombinacyjną i zaangażowanie k...ewek z Kielc, to jak słabo musiała zagrać Wisła? Carlitos zrobił swoje, niestety reszta się nie dopasowała. Przykre. Ale co zrobić? Zwolnić trenera, jak za Cupiała? I co dalej? Kto to ogarnie? Wstrzymajcie się ze swoimi zwolnieniami, bo robimy dokładnie to, na co narzekaliśmy za Cupiała. Pozostaje czekać. Ja osobiście nie wiem jakie warunki musi spełnić Kiko, żeby został, ale wierzę, że zarząd podejmie odpowiednie kroki, jeżeli wizja nie będzie się sprawdzać i będziemy pikować w dół. Żal i w.... na maksa, ale bluzganie na trenera lub braci po szalu nie pomoże. Będzie tylko gorzej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paradoksalnie jestem zły, że Buchal wyjął te dwie setki, bo gdybyśmy dostali (zasłużenie) 4-1, to może ludzie by trochę oprzytomnieli. Warsztat trenerski Ramireza jest tak ku*wa chvjowy, że gdyby na ławce siedziały wykopane prosto z grobu zwłoki, to gra nie byłaby gorsza. Ramirez nadaje się najwyżej do tego, żeby nosić Tomkowi Kulawikowi bidony w Podhalu. A pewnie nawet to robiłby w chvjowym stylu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Padlina zupełna, moze minimalnie lepiej niz w srode ale i tak totalnie do dupy. Korona znow w pelni zasluzenie wygrala, caly mecz w naszym wykonaniu to liczenie na farta bo zadnego poymyslu na gre dalej nie ma.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dawno nie pisałem ale dziś już po prostu krew mnie zalewała...
Dotąd raczej pozytywnie myślałem o Ramirezie. Ale po tym dwumeczu uważam, że jego czas się skończył. Gra dramat. Zmiany dramat. Walki zero. Mamy obecnie drużynę frajerów do golenia. I już wszyscy widzą, że wystarczy trochę pobiegać z Wisłą, żeby nas stłamsić. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nie no było prze chujo........wo
Gramy coraz większy syf. Bardzo byłem za Kiko, bo miałem nadzieje, że zaczną coś grać, pokazywać pewne zamysły tego co chcą robić na boisku. Z każdym meczem słabiej to wygląda. Chyba czas się powolutku rozglądać za następcą........ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Trzeba sobie zadać jedno pytanie. Kto zawinił? Junco czy Ramirez. Piłkarze tacy słabi czyli wina Junco czy słabo kierowani czyli wina Kiko. Ktoś musi beknać za to co się odpier*** z naszą grą od czasu odejścia Brleka.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Definitywny koniec farta....no, nie czekajcie Carlitos strzelił z niczego
Obrona do wymiany poczynając od Cywki a na środkowych obrońcach kończąc. wywaliliśmy kilkunastu zawodników i mamy teraz nowych, jak rozumiem takich jakich chciał trener? No dobra czekajmy do końca rundy i wtedy ocenimy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Korona była lepsza i to zdecydowanie.
Problem taktyki jest sprawą drugorzędną w sytuacji, gdy wszyscy nasi pomocnicy wyglądają gówniane indywidualnie. Nie widać w nich żadnej jakości. Niesamowite jest to, że każdy zestaw, który wchodzi na boisko wygląda podobnie źle. Krytycy Kiko niech też wyślą trochę czułości Junco, bo jeśli najbliższe tygodnie czy miesiące nie sprawia, że nowi piłkarze pokaże się z lepszej strony, będzie można spokojnie uznać, iż spier....lił robotę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
troche podostrzyc, troche powalczyc i srodek boiska wygrany calkowicie Sobol w tej chwili w srodku pola by lepiej wygladal niz ta zgraja ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie moglo byc inaczej - 1 bramkarz - + 6 obroncow + 2 slabych skrzydlowych + carlitos ....to niestety gra na max 0-0 , nie myslalem ze to kiedykolwiek napisze ale nawet ta leniwa pi...a Semirek bylby teraz jakimkolwiek konstruktywnym wzmocnieniem drugiej lini ....nawet dzidy Kiko mnie nie dziwia , bo jak inaczej grac z taka dziura w srodku pola ?
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 23.09.2017 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przegraliśmy mentalnie ten mecz , nasi piłkarze grali bez jakiejkolwiek wiary w zwyciestwo. Korona nas zniszczyła pod każdym względem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jak dla mnie Junco stworzył idealnie warunki do pracy dla Ramireza. Takiego komfortu nie miał żaden trener od czasów Maaskanta. A to, że nie wszystkie transfery wypalą? taka jest rzeczywistość Największy plus meczu z Koroną? że mecz nie był w piątek, bo byśmy mieli zje**** cały weekend |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kiko temu panu już dziękujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Problemem jest to że nasze nabytki indywidualnie nic nie dają drużynie to o czym my mówimy o jakim zgraniu... szrotu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Junco zrobił ten sam błąd, który polskie kluby lubią robić. Wyjdzie jeden transfer to później próbują go powtórzyć tylko hurtem. Pogoń i brazylijski zaciąg jak wypalił Edi i Hernani. Legia i brazylijski zaciąg jak wypalił Edson i Roger. Lech i bałkański zaciąg jak wypalił Stilic. Ponownie Legia i zaciąg graczy "do odbudowania" jak wypalił VOO. Pewnie jeszcze bym wymienił parę takich sytuacji.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.09.2017 o godz. 21:49.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Przynajmniej mamy w tym sezonie symulację europejskich pucharów, czyli tak jak mogłyby wyglądać w naszym wykonaniu. 1 runda, czyli wymęczone 1-0 na wyjeździe i 2-0 po rzutach karnych z Wisłą Płock. Potem druga runda i trochę lepszy zespół i już 1-0 w plecy, a potem 2-1. Gra po prostu na stojąco. Martwi też, że jedyny pomysł to dzida na Carlosa i niech coś zrobi. A czy zrobi czy nie to gra wygląda tak samo. Czy prowadzimy, czy remisujemy, czy przegrywamy gramy tak samo bezbarwnie. Eh, co gorsza chyba mentalnie robi się ciśnienie i idzie to w złym kierunku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
korona zespół budowany za psie pieniądze - pewnie za jeszcze mniejszą kasę niż Wisła. Ma trenera z Niemiec który hołduje pracy i grze zespołowej. Jest dyscyplina w jego zespole. Na dzień dobry wyjebał Hiszpana Palance który się opierdalał. W ich grze pomimo gorszego składu widać postęp. U nas odwrotnie. Zaczęliśmy dobrze a gramy coraz gorzej z biegiem czasu. Korona miała nie mniejsza przebudowę latem. Taką jak my. Na dzisiaj mają straty 2 punkty do nas, a poziomem gry nas GASZĄ.
No ale w koronie jest trener który WSZYSTKIM każe biegać i jeździć na dupie. Nasz treneiro to kolega dla swoich rodaków widać. No i są efekty. Nie to że przegraliśmy 2 mecze z Kielcami boli. Ale że taka korona była lepsza i zasłużenie wygrała. Oni jak Śląsk źle zaczęli ale idą do przodu. My zaczęliśmy dobrze a gramy coraz gorzej. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jest mi wstyd
Powód: Wytrzeźwienie
Ostatnio edytowane przez krzywy : 24.09.2017 o godz. 10:55.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|