|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wygramy na pełnej k.... Kiko zrozumiał, że mistrzostwa nikt nam za darmo nie podaruje.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Rozbawiłeś mnie dzięki
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Wisła Kraków: Cuesta â Cywka, Gonzalez, Głowacki, Sadlok â Boguski, Fran Velez, Brlek, Małecki â Carlitos, Ondrasek.
Skład jakim wyszliśmy w Szczecinie w 1 kolejce, gdzie wg mnie zagraliśmy dotychczas nasz najlepszy mecz. Wnioski: *Carlitos musi grać z drugim napastnikiem obok siebie - jutro powinien to być Bałaniuk. *widoczny brak Veleza, który w tamtym meczu wygrywał wszystko w powietrzu! A i do parteru gości sprowadzal aż miło. Llonch niestety nie ma wzrostu- środowy mecz to pokazał, to Pol przegrał kluczową główkę. Nie wiem czy na jutro Velez będzie gotowy- jeśli nie to w jego miejsce Basha. * należy szybko znaleźć kogoś kto zastąpi Brleka i dać mu szansę w kilku meczach żeby złapał pewność, a nie co mecz ktoś inny. Może Perez? |
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
Veleza w tym meczu na pewno zabraknie, niestety. W związku z tym pewnie w środku zagra Basha z Llonchem, albo Basha z Perezem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Perez nic nie pokazał w PP, więc wnioskuje że jest jeszcze nie przygotowany do gry (oby to było to, a nie że jest słabym piłkarzem
Imo optymalnie: Buchalik - Cywka - Ivan - Arsenić - Sadlok - Wojtkowski - Basha - Llonch - Małecki - Brożek - Carlitos |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
To Was zapewne ucieszy:
Według Grzegorza Wojtowicza Ze Manuel nie pojechał z drużyną do Kielc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jeśli ma kontuzję, to nie ma się z czego cieszyć, bo jak każdego piłkarza Wisły - zwyczajnie szkoda chłopa. Jeśli zaś Kiko na podstawie jego ostatnich występów nie wziął go do osiemnastki meczowej, to jest powód do radości, bo może trener zacznie patrzeć bardziej krytycznie na swoich piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 22.09.2017 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
wściekłe pięści węża napisał(a):
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Buchalik - Cywka -Głowacki -Gonzalez- Sadlok - Wojtkowski-Pol-Basha- Małecki - Brożek - Carlitos
Tylko Zwyciestwo |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
i bdb. Po tym co pokazał w kilku meczach to powinien wracać odrazu do FC Porto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Buchalik - Cywka -Głowacki(Arsenić) -Gonzalez- Sadlok - Wojtkowski-Perez-Basha- Małecki - Bałaniuk - Carlitos
To jest bardzo mocny skład, Perez mi się podoba zobaczycie będziecie mu buty czyścić. Bałaniuk jak na pierwszy mecz i 20 lat to ma to coś będzie dobrze, Wojtkowski może osiągnąć poziom Wybitnego grajka... Ja tam uważam że PP nie był taki zły tylko poźniej po zmianach wyszła kicha... Ze Manuel i Imaz dla mnie nie wypały jak na razie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jest dobrze i będzie dobrze. Bez względu na wynik meczu z tymi prostakami. Najbardziej obawiam się o zdrowie Carlitosa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pytanie ilu zawodników po ostatnich 120 minutach w PP jest gotowych do gry. Można mieć wątpliwości w pełną gotowość Balaniuka i Wojtkowskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ktoś z Was się oszukuje, że wyjdziemy ofensywnie i na pełnej kvrwie na mecz?że, będziemy grać pressingiem już od ich 16-stki?że, Kiko zagra na dwóch napastników z cofniętym Carlitosem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Chce zobaczyć serce, walkę, pasję w ich grze ku..... mać.
Niech odkupią winy, bo ośmieszyli się w środę. Mieli 3 dni na regeneracje, więc niech wyjdą i zapierd......ją Głowa, Carlitos, Małecki, Wojtkowski-mocno na nich liczę. |
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Jestem ciekawy czy rozmowa z kibicami po meczu PP coś pomogła. Najbardziej ciekawi mnie dyspozycja Brożka bo szedł na pierwszy ogień i z zdjęć wynika że z nim głownie kibice rozmawiali bo "banda hiszpanów" i tak nic nie rozumie tylko "Vamos i Vamos", ale był tam też Buchal Cywka i Wojtkowski. Choć oni się schowali za hiszpanami, którzy naszego języka nie znają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Już w poprzednim sezonie był cieniem samego siebie. Wiek w jego przypadku robi swoje i nie chodzi nawet o spadek szybkości czy dynamiki, ale coraz częstsze urazy, które nie pozwalają mu wejść w jakikolwiek rytm. Nie zdziwiłbym się, gdyby to był jego ostatni sezon. Tak więc, tym razem, nie jest to zwyczajowa kwestia odblokowania się Pawła, z którą borykał się od niepamiętnych czasów w swojej karierze, tylko problemy z kolejnym naciągnięciem, naderwaniem, skręceniem, stłuczeniem.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 23.09.2017 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co wy z tym Głowackim? Żadna wartość dodana w tym sezonie. Zawala gole na równi z Gonzalezem. Coraz wolniejszy. Coraz częściej ratuje się faulami, w dodatku coraz ostrzejszymi. Zdecydowanie wolę robiącego postępy z meczu na mecz Arsenica.
Takie wpisy pokazują jedynie że niczym nie poparte przywiązanie do nazwisk jest u niektórych mocniejsze niż u naszego trenera. Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez GBO : 23.09.2017 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A ja wole Arka niz wiecznie spoznionego i walacego babole Gonzaleza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Głowacki - Arsenić to na ten moment chyba najlepszy wybór na środek obrony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Też tak sądzę. Ale nie ma co liczyć, że bez powodu Kiko od razu wymieni Ivana.
Chyba, że dziś odjebie totalną manianę, to może tak się stać. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ivan gra od poczatku sezonu z kontuzja i mówił o tym Kiko. Wystarczygo uważnie słuchać.
Tez mam nadzieję zobaczyć dzisiaj pare Glowacki Arsenic |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
1) chyba głowy, bo większość błędów wynikała ze złych decyzji i rozkojarzenia a nie niedomagania fizycznego; jeżeli to jest taki przeszywający ból, że Gonzalez nie może się koncentrować na kopaniu piłki, to nie powinien wychodzić na boisko
2) dlaczego w takim razie Velez nie wskoczył za Gonzaleza do obrony, tylko na środek pomocy? Ja tego nie rozumiem, ale może za słabo śledzę ten sezon. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Arsenic tez szalu nie robi. Jest dosc mocno elektryczny przy interwencjach.
Na ten moment dla mnie Glowacki=Arsenic=Gonzalez |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tylko zwycięstwo!
Wygrywamy i rozsiadamy się, przynajmniej do jutra, w fotelu lidera! Najwyżej się przesuniemy trochę na bok, jak ktoś będzie chciał się przysiąść ale i tak nikt nas z niego nie zrzuci. Nie ma to tamto, każdy inny wynik niż zwycięstwo to będzie dla nas ciężki wstyd! Korona z 16 osobową kadrą przeciorana w 10 przez 120 minut 3 dni temu, my z prawie 30 osobową, po kontuzjach pewnie ~25 os. Możemy wymienić prawie cały skład, a poza tym graliśmy w przewadze i daliśmy odpocząć kluczowym zawodnikom. Do tego biegaliśmy dużo mniej w meczu pucharowym! Korona powinna spuchnąć bardzo szybko, jak nasi piłkarze nie wykorzystają takiej okazji do zwycięstwa, to oznacza, żeby nie wygrali nawet jakby Korona wyszła z opaskami na oczach. JAZDA JAZDA JAZDA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
2) może dlatego, że w środku pola tym bardziej nie mial kto grac? I ze po 5 kolejkach Velez jest kontuzjowany na dobre? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jest już skład.
Michał Buchalik Zoran Arsenić Arkadiusz Głowacki Iván González Maciej Sadlok Kamil Wojtkowski Pol Llonch Vullnet Basha Patryk Małecki Carlos López Denys Bałaniu Zastanawia brak Cywki. Na prawej stronie obrony Arsenic? Najwidoczniej bardzo zależy trenerowi na tym, żeby Arsenic nie wypadł z rytmu meczowego. Skład generalnie wygląda tak, jakby Kiko wyciągnął właściwe wnioski. Pozostaje trzymać kciuki. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja bym postawił na Bartosza,ale ok to trener decyduje kto gra....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|