|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Teraz to ja już naprawdę mam gigantyczna nadzieję, że wygramy z koroną.
Awans awansem, ale nie wiem czy moja psychika wytrzyma to pier***nie na forum po ewentualnym (tfu tfu) odpadnięciu... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Większość kibiców ostatnich 5 lat nie spędziła pod kamieniem i wie, że obecnej Wiśle daleko jeszcze do klubu, którego obowiązkiem byłby awans do pucharów.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do najwazniejszego meczu w tym stuleciu zostalo tuz ponad 5 godzin !!!
Jak do przerwy nie beda wygrywac 2:0.... a na koniec 4:0... to koniec Wisly jaka znamy. Zaorac to wszystko i od 4 ligi zaczynac. Tego juz za wiele.... gdzie jest mistrzostwo A tak na powaznie, to dajmy mu popracowac... bedziemy oceniali jego prace/postepy w grze Wisly na wiosne. Poki co wszyscy po bilety na Jage !!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Jak nie będzie stylu, klepania i krakowskiej piłki, tylko jakieś przypadkowe farfocle po błędach przeciwnika albo pojedynczych zrywach Carlitosa, to nawet te osiem bramek do przodu nie uratuje Kiko! Kibice mają dość! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
tomasz_19 napisał(a):
Boguś, czy to Ty? szorstki napisał(a):
O ile dobrze pamiętam, to za Wojciechowskiego w Polonii Bobo Kaczmarek wygrał w lidze trzy mecze z rzędu, po czym zremisował w Pucharze Polski i poleciał xD Powód: dopowiastka
Ostatnio edytowane przez obikenobi : 20.09.2017 o godz. 17:10.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a Liczka u nas ?
http://weszlo.com/2017/09/15/urodzin...ntacji-polski/ poza tym Panowie troche przesadziliście z ironią ,nie bedzie tych 4:0 i Brylant zacznie białą chusteczką machać ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale ja do Kiko nic nie mam
troszeczkę się poddenerwowałem i to wszystko daj boże niech pracuje i 10 lat![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Halo halo? Kiko Ramirez królem taktyki jest, panowie?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ramirez, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to możemy się skoncentrować na lidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dawać Moskala póki wolny bo nie zdzierżę jeszcze 30 takich meczy do końca sezonu
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Idź Pan w .....
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie wierze ilu obrońców tego WF-isty broniło go tutaj po meczu z Piastem
![]() Kunszt trenerski widoczny tylko dla najwybitniejszych znawców piłki! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Gdzie są wielbiciele hiszpańskiego wuefisty z Czerepachem na czele? Przebudowa zespołu, jeszcze jakieś inne wytłumaczenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Chyba będziemy się żegnać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu grzmię i trąbie że lecimy bez pilota... Ci co widzieli dzisiaj wiedzą o czym mówię... Co co mieli nerwy to widzieć.. Jak się ciesze że nie pojechałem...
Czekam na argumenty obrońców Kiko bo jak dla mnie -nie ma wytłumaczenia składem - zagraliśmy tym co mieliśmy dzisiaj najmocniejsze -Korona grała 90% meczu w 10ciu ... Tego Pana trzeba jak najszybciej zwolnić bo inaczej obudzimy się z ręką w nocniku. Wystarczy zobaczyć na terminarz... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Liga bedzie ciekawsza
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
to może Sobolewski by był pierwszym trenerem..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
i tak Kiko zostanie... choćbyście zaklinali to forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
w pierwszym skladzie graja typy co trenuja od 2 tygodni
od 30 minuty gramy w przewadze i do 70 na boisku przebywa 3 cofnietych pomocnikow i 4 obroncow 1,5 godziny gry w przewadze i w sumie mamy ze 3 sensowne akcje Juz widze te zdobycz punktowa w nastepnych 5 meczach z sama czolowka i "rewanzu" juz sie zbliza ![]()
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 20.09.2017 o godz. 22:25.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że jak jutro wejdę na forum, to temat będzie miał tytuł "Ramirez BYŁYM trenerem Wisły. Sobol do końca rundy, gorzej nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
My z tym panem juz mielibysmy ręke a moze nawet i dwie w nocniku gdyby nie te fuksy w koncowkach i gole Carlitosa. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Snow napisał(a):
![]() Spier**lam z forum na X czasu bo nie wyczymie coś czuję XD Idę pisać meczowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Skompromitowali się dziś bardziej niż legia z Sheriffem. To jest niewiarygodne jak mogli tego meczu nie wygrać.
Wszystkim broniącym Ramireza gratuluje samopoczucia. Można tłumaczyć niektóre rzeczy wieloma nowymi zawodnikami... ale żeby nie mieć Ż A D N E G O pomysłu na grę w przewadze to jest kryminał ! Nasi grali lepiej 11 na 11 niż w przewadze. I jeszcze wpuszczenie tego Imaza... no nie. Mógł wejść Bartosz, trochę to rozruszać. To nie. jakiś hiszpański człapak. A i na koniec... największym błędem Kiko było nie zabranie Małego. O ile Carlitos oddychał rękawami i odpoczynek jest zrozumiały, tak decyzja o braku Małeckiego była bardzo zła. Dla mnie niezrozumiała. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio napisałem, że jako wybitny znawca z doświadczeniem w Football Managerze twierdzę, że styl Kiko to żenada. Obawiam się, że moje doświadczenie nie doprowadziłoby gry Wisły do gorszego stylu.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 20.09.2017 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Czy wygrywasz, czy nie..
Powód: Nigdy więcej postów po alko..
Ostatnio edytowane przez Raffaello89 : 08.10.2017 o godz. 10:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
No ja proponuje Pawłowskiego .............. nie? No to może Kazka weźmy, będziemy mieli styl. Albo lepiej Magiere. Albo kogo tam kręcącego się na karuzeli trenerskiej. Będzie styl, triki taka co mecz 4 z przodu a potem w LM będziemy prali wszystkich równo jak leci Real, Barca. Każdemu dojebiemy!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Hej trenerze Kiko co to jest taktyka? TAKTYKA zegar
![]() |
|